петък, септември 11, 2020
Начало Водещи новини Благотворителен концерт подпомага онкоболни и техните семейства

Благотворителен концерт подпомага онкоболни и техните семейства

Благотворителен концерт „Вечер на талантите“ в подкрепа на Сдружение „Онкоболни и приятели“ ще се проведе на 23 март от 18:00 часа Дома на нефтохимика. Спектакълът се организира по инициатива на Английска езикова гимназия „Гео Милев“.

Участие в концерта ще вземат ученици от Английската гимназия, сред които носителката на приза „Мис България“ – 2018 Теодора Мудева, Ясемин Шахин, рок група Nevermind, мажоретен състав на АЕГ, хип-хоп група The Imperialz, както и Вениамин Димитров, Станислава Василева, ВА „Фортисимо“, ТСК „Фрея“, Веселина Дамова, КСТ „Бургас 1975“ и други.

Организатори на събитието са Илиян Цветков – ученик от 11 клас в АЕГ, и Савана Лъск – Фулбрайт американски помощник-учител.

Събитието ще се осъществи със съдействието на „Фулбрайт“, Българо – американска комисия за образователен обмен, Община Бургас и рекламна агенция „Дигитал“.

Събраните средства ще бъдат предоставени на СНЦ „Онкоболни и приятели“ за подпомагане на психосоциалната рехабилитация на онкоболни и техните близки.

Телефон за контакт: 0884/ 64 09 09.

Покани могат да бъдат закупени в сградата на Английската гимназия и на касата на НХК преди началото на концерта.

Цената на поканата е 2 лева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Ето как ще изглежда новата сграда на Английската гимназия

На финалната права са и дейностите в сградите на СУ "Йордан Йовков" и ДГ "Веселушко" Ремонтните дейности, свързани с...

Все повече младоженци се отказват от букетите си, за да дарят парите на УМБАЛ Бургас

Още едно младо семейство превърна сватбата си в благотворително събитие с кауза, посветена на по-добрата грижа за детското здраве. Никол и Любомир...

„Братя Блецови” ООД инвестира 3 милиона лева и разкри 50 работни места в Бургас

"Братя Блецови" ООД е компания, която наскоро завърши изграждането на нова логистична база в Индустриален и логистичен парк - Бургас. Търговското дружество...

Бургас изпраща лятото с Фестивал на рибата и виното, откриването е довечера

Вкусни морски деликатеси, подбрани напитки и атрактивна програма ви очакват този уикенд в Бургас На 11, 12 и 13 септември...