сряда, юни 16, 2021
Начало Водещи новини Запишете се в семинарите на Бизнес инкубатор – Бургас през февруари и...

Запишете се в семинарите на Бизнес инкубатор – Бургас през февруари и март

Бизнес инкубатор – Бургас предлага практически обучения и семинари, водени от хора с опит в съответната бизнес сфера. Всички курсове са съобразени с конкретните потребности и съвременните бизнес тенденции.

През февруари и март Бизнес инкубаторът предлага курсове по английски език, обучение за работа с програмата CorelDraw, създаване на личен бранд за професионално и бизнес развитие и обучение по „Комуникации“.

Запознайте се с програмата:

– Курс по Английски език – Improve your ENGLISH!
Ако желаете да надградите знанията Ви по английски език!

Курсът ще Ви помогне да:

  • опресните „speaking“-a;
  • подобрите граматическите Ви познания;
  • говорите във всички времена;
  • давате съвети и да питате за разрешение;
  • давате и да приемате оферти ;
  • описвате хора, места и емоции;
  • изразявате себе си.

Подходящо е за всички, които искат да подобрят познанията си по английски език, да водят кореспонденция; за онези, които отдавна са учили английски, но искат да си го припомнят.

Ниво: Б1/Б2 
Продължителност: 6 седмици, 24 часа общо, с дати:
16.02, 23.02, 09.03, 16.03, 23.03, 30.03.2019
Група 1 – Събота 10:00 – 13:00 ч.;
Група 2 – Събота 12:30 – 15:30 ч.
Цена: 80 лева.
В цената са включени и учебните материали.
Краен срок за записване: 13.2.2019 г. Местата са ограничени!

Контакти и записване: 0879017665 & [email protected] 

– Влезте в света на графичния дизайн с CorelDRAW и създавайте вашите впечатляващи изображения!
Курсът е насочен към хора, нямащи познания за програмата. Ще бъдат представени необходимите видове файлове в програмата, най-често срещаните ИНСТРУМЕНТИ. Ще бъдат представени и начините за работа с вектор, снимки и други функции, както и прекомпозирането на обекти и др.

Курсът ще се провежда два пъти седмично с продължителност от два часа на курс.

CorelDRAW е мощен, многофункционален и достъпен графичен пакет, който предоставя всичко необходимо за създаване на професионалнo, графично оформление и обработка на вектори. Ползва се ежедневно от милиони хора, създали около него своя общност на лоялни почитатели. Това е извоювало на CorelDRAW репутацията на многофункционален и достъпен софтуерен продукт от професионално ниво.

Лектор: Росица Чобанова – дипломиран дизайнер с богат опит в сферата на графичния дизайн, рекламата и изкуства. Използва CorelDRAW от над 6 години и обича да обогатява и споделя своите знания, съчетавайки изкуството и технологиите.

Курсът ще бъде платен и ще е с продължителност 6 седмици.
Цена: 120 лв.
Записване до 22.02.2019 г.
Очакваме ви на 26 февруари. в сградата на Бизнес инкубатора. Местата са ограничени!

Контакти и записване: 0879017663 или [email protected] 

– Най-добрият начин, по който можеш да се отличиш, е като развиеш своя автентичен личен бранд. Всеки иска да има личен бранд, но не всеки работи за неговото развитие с определени фокус и цел. Личният бранд е съвкупност от това кой си ти, като лични качества и професионална експертиза, и как създаваш доверие и се свързваш с хората, така че да им носиш стойност. Не става въпрос само за репутация или имидж в определени среди или за агресивна реклама и позициониране на всяка цена, Важни са: истинска връзка с теб, твоите силни страни и това, за което мислиш, че си създаден, а след това и истинска връзка с тези компании или клиенти, на които можеш да носиш стойност, по твоя си начин.

Заповядайте на 16.03.2019 г. от 10.30 ч. на уъркшопа „Личен бранд за професионално и бизнес развитие“, в който да поговорим и да поработим за Вашия личен бранд.

Уъркшопът е подходящ за:
– хора на свободна практика, които искат да стигнат до повече осъзнати клиенти;
– хора със собствен бизнес, които знаят, че хората купуват от хора, не от фирми и лога, и искат да имат истинска връзка с клиентите си;
– хора, които предприемат кариерна промяна, и искат да се отличат от другите кандидати и да бъдат предпочитани от най-добрите работодатели;
– хора, които искат да се развият в рамките на организацията, в която са, като разпознаваем и търсен експерт.

Ще получиш не само теоретична информация, а и практически насоки и съвети по следните теми:
– Принципи и атрибути на личния брандинг;
– Оформяне на визия за твоя личен бранд;
– Стигане до твоя тип клиенти/ работодатели;
– Канали за развитие на твоя личен бранд;
– Дискусии, упражнения и практични насоки, освен теория.

Водещ ще бъде Лили Георгиева – сертифициран кариерен консултант или Global Career Development Facilitator (GCDF) от NBCC International, магистър по Управление на човешките ресурси, по програма към НБУ и Open University, завършила обучение по личностно развитие към Марков колеж и след това преминава множество тренинги по различни теми от професионалното и личностното развитие. От януари 2015-та Лили е сертифициран НЛП практик с коучинг умения от НЛП тренинг център, акредитиран от ко-създателя на НЛП подхода – Джон Гриндер, а от октомври 2017-та – НЛП мастър практик.

Цена: 50 лв.
Цената включва участие, материали, кафе пауза
Контакти и записване: 0879 017 662 или [email protected]

– Успешни „Комуникации“ с Мария Касимова – Моасе
За първи път в Бургас Мария Касимова – Моасе ще представи своето обучение „КОМУНИКАЦИИ“ в Бизнес инкубатор – Бургас на 30.03.2019 от -09.00 до 17.00 часа.

Това е курс за умението за водене на разговор, дебатиране и поддържане на контакти. Изцяло практически курс с упражнения и индивидуални задачи:

– Обучението се провежда в интерактивна форма;
– Базирано изцяло на дългия журналистически опит на водещата обучението Мария Касимова – Моасе и работата й като консултант по етикет и протокол.

Курсът е подходящ за хора, имиджмейкъри, активно интересуващи се и работещи с други хора, в чиито професионални или лични интереси влизат добрите отношения с другите и създаване на мрежа от контакти, млади журналисти, специалисти в областта на връзките с обществеността и човешки ресурси, за търговци.

Водещ курса: Мария Касимова – Моасе – журналист и специалист по етикет и протокол, главен редактор на редица списания, сред които ELLE, Капитал LIGHT и НЕЯR, автор на предавания и рубрики в различни телевизионни формати. Завършва обучението по социален и бизнес етикет на лондонската школа Minding Manners, училището за дипломатически етикет ISPD в Брюксел, както и на някои частни ателиета по добри маниери в Париж.
Понастоящем Мария Касимова – Моасе продължава за работи като автор и журналист за няколко популярни български сайта като webcafe и ploshtadslaveikov, както и да води обучения по етикет и протокол и по комуникационни умения. Автор е на „Близки срещи със смесени чувства“ и „Балканска рапсодия“.

Цена: 98 лв.
В цената са включени презентации, блокнот, химикалка, кафе паузи и сертификат.
Контакти и записване: 0879017664 или [email protected]

Още снимки

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular