вторник, юни 16, 2020
Начало Водещи новини Вижте на кои зодии щастието ще се усмихне през юли

Вижте на кои зодии щастието ще се усмихне през юли

Нека разберем заедно какво казват звездите за всяка една от зодиите!

Овен

Започвайки с първите дни на месеца, Овните променят насоката и преживяват преоценка на ценностите си. Представителите на този знак проявяват смелост и упоритост във всичко. Средата на месеца ще бъде благоприятен период за общуване с влиятелни хора. Обърнете внимание на края на юли – това ще е време на движение, постижения и дела. В никакъв случай не се огъвайте преди трудностите!

Телец

За представителите на този зодиакален знак месецът ще е много динамичен и ярък. Началото на юли е идеално за реализиране на набелязаните планове. Месецът като цяло ще е благоприятен за юристите, политиците и работещите в сферата на образованието. Първата половина на юли може да се окаже неблагоприятна за здравето ви и няма да е излишно да си направите преглед при лекаря. Не са изключени и конфликти с шефовете.

Близнаци

Този месец ще ви се наложи да положите много усилия на работното си място. В началото на месеца са възможни конфликти с колегите, но втората половина на юли ще е благоприятна за делови преговори и сключване на нови сделки. Ситуацията с финансите ви ще се подобри значително. В никакъв случай не проявявайте слабост в решаването на каквито и да е въпроси. Внимателно анализирайте и преценявайте всичките си идеи. Сега не е време за безразсъдни решения и неоправдани рискове.

Рак

Този месец мислите на Раците ще са насочени в практична посока. Усилията, които полагате, вече трябва да ви донесат практически резултати и финансова печалба. Като цяло, периодът ще бъде относително спокоен. Във всяка ситуация можете да станете надежден спътник и да окажете подкрепа на онези, които имат нужда, независимо дали са членове на семейство, или колеги.

Лъв

За представителите на този зодиакален знак, родени от 7 до 9 август, юли ще бъде много напрегнат. Но като цяло, Лъвовете ще станат по-уверени в действията си. Това е много подходящ период да обърнете внимание на здравето си. Освен с решаване на въпроси в работата, ще се наложи да отделите повече внимание на своите близки, както и да се захванете с домашните задачи, които отлагате от дълго време.

Дева

През юли Девите ще са изпълнени с надежди, нови сили и емоции. Периодът е особено благоприятен за хора, които се занимават с творчество, реклама и шоубизнес. Няма да е зле да разделите важното от второстепенното, за да насочите усилията си към решаването на наистина важните задачи. Периодът е много добър да решите въпроси, които сте отлагали дълго време. Запомнете едно – през този месец нито едно ваше усилие или постижение няма да остане незабелязано.

Везни

Усмихнете се широко! През този месец ви чакат успехи във всички сфери. Владеете изцяло ситуацията и проблемите ще ви заобикалят. Все пак не е излишно да бъдете внимателни и да не проявявате прекалена самонадеяност. Извличайте нужните уроци от всяка ситуация! Можете да се справите с всичко, затова се хвърляйте смело напред, дори когато става дума за неща, които преди са ви се стрували неизпълними. Този период е много благоприятен за вас! Каквото и да си пожелаете, ще се изпълни!

Скорпион

През този месец ще ви е много трудно да правите компромиси. Егоизмът ще е доминиращ. Постарайте се да се вземете в ръце и не позволявайте на емоциите да взимат връх. Необходимо е да решите въпросите от личен характер. Трябва да оцените реално финансовите си възможности. Постарайте се да се въздържате от ненужни харчове и големи разходи. В краен случай се обърнете за помощ към по-състоятелни роднини.

Стрелец

Този месец звездите не са ви подготвили нищо лошо. Ще можете да постигнете реални успехи, ако не изпитвате безпочвени притеснения. Необходимо ви е само да изберете правилния момент и да се възползвате от случая, защото може и да нямате втори шанс. В този период както никога сте способни да влияете както на половинката си, така и на околните. Но в професионалната сфера може да се сблъскате с малка криза.

Козирог

Ще се наложи да бъдете внимателни в действията си и да покажете на околните, че сте способни да се владеете. За да успеете да реализирате плановете си, ще трябва да използвате най-добрите си качества и да не проявявате скромност. Не влизайте в конфликти и не се замесвайте в интриги. В материален план нищо не ви притеснява. Ще сте напълно удовлетворени от положението си.

Водолей

Животът на Водолеите през юли ще е много спокоен. Нещата, които се случват около вас, може да са ви от полза. Дори и малките неприятности няма да развалят общата картина. При необходимост, помогнете на онези, които са в нужда. През юли могат да се появят нови източници на доходи, а онези, които имат собствен бизнес – нови източници на финансиране. Особено успешна ще е втората половина на месеца.

Риби

В този период ще сте склонни към неправилни действия и погрешна оценка на ситуациите. Най-добре ще е да плувате по течението. Старайте се да не посвещавате околните в плановете си. Не се задълбочавайте в детайлите. За вас месец юли ще е период, в който да помислите над връзката си.  Близките ви приятели ще ви помогнат много в тази насока, както и информацията, която можете да получите от източници в мрежата./jenata.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Започват извънредни проверки за нерегламентирано изхвърлени край контейнерите отпадъци

Община Бургас започва извънредни проверки за нерегламентирано изхвърлени строителни и едрогабаритни отпадъци до контейнерите за смет. Глобите са сериозни! Напомняме ви, че...

Бургазлии са на челно място по осиновяване на бездомни кучета

Най-голям е процентът на осиновените кучета в Бургас. Това сочат данните, включени в Отчета за изпълнение на Националната програма за овладяване популацията...

Зам.министри с приемни в Бургас, разясняват мерки и програми на гражданите

Инициатива на народните представители и общински съветници от ГЕРБ, която стартира миналата седмица в Бургас, продължава и с участието на заместник-министри.

The Burgs се включват в предстоящия Уикенд на сценичните изкуства в Бургас

"Всички преживяхме няколко трудни месеца, имахме време да помислим как да продължим работата си, на какво да заложим и как натрупаната енергия...