събота, септември 12, 2020
Начало Водещи новини Седмичен хороскоп 16 - 22 юни

Седмичен хороскоп 16 – 22 юни

Овен 21 март – 20 април

Масовите изяви и прояви в съботния ден ще се използват за привличане с цел използване. Може да бъдете обект на фатални влияния, особено сутринта. Каквото е важно насрочете го за неделя, когато ще се радвате на чудесни мигове с приятели, на важни запознанства и срещи, които от делови може да прераснат в лични или обратното. На прага сте на любовно изживяване, което може да ви ожени или разведе. Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Лъва. Очертават се бляскави мероприятия през уикенда, а и в понеделник може да ви потърсят с предложение, което не е за отказване. Партньори от чужбина може да подновят договори или да предложат лични срещи. На 19-и върнете обаждания с контрапредложения до обед. Следобед навлизате в провокационен период, особено ако решите да се похвалите предварително. Вечерта конфликтите ще се пренесат и на трапезата, ако не се сдържате и правите излишни забележки. Не споделяйте излишни информации, свои и чужди тайни. Счупеното е лош знак. На 21-и е добре да се признават грехове и прегрешения. Ако не го направите недоброжелател ще информира когото трябва. Добре е да се подновяват връзки, а не да се отива към скъсване. До обед на 22-и не позволявайте намеси, нещо агресивно витае във въздуха. Не се опитвайте да защитавате мнението си на вска цена. Вероятно е да бъркате.

Телец 21 април – 20 май

Както и да го погледнете 16-и е ден на изкушения, на фалш във връзките и на запознанства, които ще ви поставят в подчинително положение спрямо хора с повече пари, средства и влияние. Не е ден за нови контакти. В живота ви може да се появи човек, който подобно на кукувицата може да снесе своето яйце в гнездото ви и да елиминира досегашните ви връзки и партньорства. На 17-и наблегнете на хубавото похапване. В този ден не се пълнее. Ще обезпечавате и плащате за купона, вместо сами да получите обгрижване. В понеделник ситуацията ще се промени и към обед може да получите много изгодно предложение, което ще донесе ползи и възможности за съвместен бизнес. Добре проучете офертите, излезте със свое становище и предложение. Ако заминете за чужбина до 20-и дълго може да не се върнете и да си уредите работа там. 19-20-и ви носят примамливи предложения и покани. Изискването е за лоялност. Да не се споделя нищо особено пред потенциални конкуренти. Каквото си пожелаете във вторник вечерта с голяма вероятност ще се сбъдне. На 20-и не бързайте, подпишете договорите си следобед. Благоприятен дена за преместване и разчистване на отношенията. В петък важното да се свърши в началото на работното време. След това ограничете контактите и вечерта си останете у дома. Контролирайте емоциите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Съветът за съботния ден е да не взимате прибързани решения. Старайте се да ограничите колективните мероприятия. Да не се работи в екип. Може да попаднете на фатално привличане, което за добро или за зло да остане за дълго в живота ви и коренно да го промени. Ограничете публичните си изяви и участия. Вечерта е любовна. В неделя ще доминирате където и да се появите. Сега е момента да се изявите на сцената на живота, да блеснете с дарби и таланти, да участвате във всякакви публични изяви и състезания. Не е ден за диети. Включете барбекюто, поканете приятели и близки. Ще изживеете приятни и запомнящи се моменти. Понеделнишки започвате с важна инициатива, но към обед вече се препъвате в агресивна среда от недоброжелатели и потенциални конкуренти. Всичко ще става по трудния начин. Не говорете много за връзките си и за получените предложения от страната и от чужбина. Вечерта ще откриете истинския смисъл на връзката си с някого. На 19-20-и е добре да се мисли и действа в по-далечна перспектива. Подробностите и детайлите ще ви препъват. Споделеното ще се преиначи и ще трябва да се обяснявате и изяснявате. От обед на 20-и до обед на 21-и може да се сближите с ценни партньори. След това до петък на обед очаквайте вмешателства и опити за въздействие. В петък вечер сте на точното място и с точните хора.

Рак 22 юни – 21 юли

 Съботният ден може да се окаже щастлив или нещастен поради личния ви избор. Затова може би е по-добре нищо да не избирате. Ограничете контактите, почивайте в тесен семеен кръг. Проблемът е, че някой и нещо ще ви провокира и тегли навън към нови срещи и публични изяви. Вървите към неравностойно любовно увлечение. Тази вечер Луна и Венера се целуват в нощното небе. Каквото отложите за неделя ще ви донесе много повече късмет, приятни и релаксиращи моменти. На всички нива ще доминирате и привличате погледите. Чудесен ден за купони и веселби. 18-и дава възможност да влезете в нова среда. Обадете се на евентуални партньори от чужбина. Сключените договори ще ви дадат предимства. До вторник на обед водите в играта и с лекота получавате каквото ви е нужно. Каквото не довършите ще уредите във вторник до обед. След това не се намесвайте в чуждите разговори и решения, за да не излезете виновни за нечий избор. Към обед в сряда подновете връзки, които прибързано сте скъсали в миналото. Обадете се, извинете се, договорете се. Вечерта е тежка за родените в първата декада. Натискът върху вас ще се увеличи. Най-трудно ще ви бъде от обед на 21-и до обед на 22-и, когато в хороскопа ви ще се задействат тежки аспекти. Слънцето навлиза в Рак на 21-и в 09 ч. 58 мин. по Гринуич.

Лъв 22 юли – 22 август 

В съботната сутрин Луната навлиза в Лъв и бърза на среща с Венера. Очертава се любовен уикенд с бляскави и артистични изяви, с възможност да съберете погледите и да привлечете нови връзки. Проблемът в съботния ден е, че се привличат тези, които взаимно ще си навредят в бъдеще. Където се появи трети ситуацията ще излезе от контрол и някой ще бъде елиминиран. В този уикенд ще изживеете запомнящи се моменти, но за всичко ще се плаща в бъдеще. Вероятни са изневери. В неделя си организирайте семейно парти с хубаво хапване. Диетите са противопоказни, няма да напълнеете независимо колко ще изядете. В понеделник апетитите са насочени повече към уреждане на престижни договори и контакти с чуждестранни фирми. Подайте документи, проучете как стоят нещата за учене и специализация тук и извън страната. На 20-и започвате с разправии и конфликти. Внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. И клюката върши мръсната си работа. Следобед с лекота се стопяват дистанции и се дава прошка. Важното за 21-и свършете по най-бързия начин. От обед до петък на обед е нужна активна самозащита от чернотата наоколо. Контролирайте емоциите. В петък следобед намирате своя източник на сили и ресурси. Добре е да се започнат строежи и ремонти, да се осигури база за бъдещото ви развитие.

Дева 23 август – 22 септември

16-и е ден за самостоятелни занимания и работа на свой терен. Едно запознанство в момента ще изиграе ролята на Троянски кон. В живота ви може да се вмъкне неточният човек, който да ви раздели от истинските приятели, близки и любими. Да не се работи в екип. В неделния ден всяка среща ще носи ползи, всеки разговор ще дава възможност да намерите нещо по-добро като връзки и протекция в живота. И най-хубавото е, че това е единствения ден в този месец, в който колкото и да изядете няма да напълнеете. Планирайте гала обеди и вечери. В понеделник към обед Луната навлиза във вашия знак. Очертават се пътувания, промени в планове и отношения. В този ден и Нептун тръгва в ретроградна посока в знака на опозицията ви Рибите. Време е да погледнете назад към делата и нещата, които сте обещали да приключите. Нещо забравено като идея или отговорност от миналото изплува и ще ви тормози докато не го уредите. Водете преговори с чужбина. На 19-20-и ще получите допълнителна информации за задачите, които предстоят. Ще се справите с всичко успешно, ако направите и лична инвентаризация. Внимавайте с поверителната информация. Сутринта на 20-и може да бъдете изложени на атаки и провокации с цел да разкриете свои и чужди тайни. Важното на 21-и да се свърши до обед, а ако не успеете отложете за петък следобед.

Везни 23 септември – 22 октомври

Не ставайте рано в съботния ден и не планирайте срещи с много хора. Най-неблагоприятният ден за работа в екип и сформиране на нова група по интереси. Отложеното за неделя ще донес късмет и възможност да блеснете в лични и творчески изяви. 17-и е ден за бране на билки, за пътувания и огледи на имоти, за срещи с посредници и производители. Стиснете си ръцете с хората, с които смятате да работите в бъдеще. Покажете истинските си чувства и намерения. В понеделник проучете как стоят нещата по отношение на работа или учене в чужбина. Кандидатствайте по спонсорски проекти. Ден на невъзвръщенците. Ако заминете дълго ще останете в чужбина и дори почивката ви ще се превърне в работа. И на 19-и до обед преговаряйте с фирми от чужбина. След това до 20-и на обед ограничете контактите особено с хора, които ще се опитват да ви провокират, за да разберат тайните ви. Каквото си пожелаете в този период ще се сбъдне. Следобед на 20-и Луната навлиза във вашия знак. До обед на 21-и каквото му е дошло времето ще се развали. Вероятни са здравословни проблеми и неуредици в отношенията с родители и деца. За родените в третата декада ще има приятни моменти в петък. Предстоят премествания и ремонтни дейности. Не планирайте да правите всичко сами, потърсете майстори и специалисти. Щадете кръста и бъбреците. Почивайте повече.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота с лекота успявате да направите полезни за околните личните си стремежи и намерения. Вашата цел става обща цел на семейството и на екипа ви, но мъдреците са казали, че целта е точно пътя, по който вървим към нея. Бъдете добронамерени и не мислете само за собствените си интереси. Вечерта е инфарктна за любовните ви отношения. В неделя ще трябва да дадете всичко от себе си, за да запазите добрия тон и мира в отношенията. Очертават се изневери, както от ваша страна, така и от страна на партньорите, ако ги пренебрегнете и оставите сами. И в понеделник започвате със стресиращи положения, в които трудно ще намирате верния път и решението, което да удовлетворява всички. Следобед започвайте само такива дела и дейности, които бързо ще приключите. Във вторник не споделяйте нищо излишно. Необмислените думи и реплики ще ви вкарат в неприятни отношения. Пожеланията ще се сбъднат, стига да не навреждат на друг. С навлизането на Слънцето в знака на хармоничния ви Рак за вас ще започне месец на големите надежди, на благополучния изход от неприятни ситуации и връзки. Чакат ви приятни мигове с близките и децата. За 20-и вечерта не планирайте публични изяви. В петък до обед не подписвайте нови договори. След това до края на работното време ще взимате правилните решения.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не се обвързвайте и поемайте ангажименти в съботния ден, особено към хора, които не познавате добре. Ден на фатално привличане. За родените в първата декада се очертава любовна вечер, а и в неделя ви предстоят важни изяви и срещи. Може да срещнете при рискови обстоятелства човекът търсен отдавна. Добре е на 17-и да имате публични изяви. Опитайте да блеснете в нечии очи и да привлечете спонсори. До 18-и на обед диетите са противопоказни. В понеделник важното да се стартира възможно най-рано. С напредването на деня навлизате в неблагоприятен период, в който ще играете помощна и подчинителна роля, дори и в проекти, които сами сте започнали или предложили на шефовете. Внимавайте с храната. До вторник на обед не влизайте в преговори, особено с фирми и потенциални партньори, които са голяма хапка за вашата уста. 20-и е рисков ден повече за родените в третата декада. До обед са възможни провокации. След това до края на работното време ще отхвърлите поне една важна задача. От 21-и Слънцето вече не ви гледа в опозиция, а това ще помогне да спечелите на своя страна важни шефове и партньори. До обед стартирайте нов проект и започнете преустройствени дейности. След това до петък на обед запазете неутралитет. На 22-и вечерта сте в силна позиция.

Козирог 22 декември – 20 януари

16-и е ден на всевъзможни изкушения. Не допускайте непознати хора в личната си орбита, не споделяйте лични тайни и идеи. Нищо ново да не се започва, особено ако някой ви подтиква към прибързано решение и избор. Вечерта е омайна и провокираща. Но където се появи трети ще има конфликти и скандали. Ще платите висока цена в желанието да блеснете в светлините на прожекторите. Не се обвързвайте. Отложеното за неделя ще донесе повече радости и сладости. Това е и денят, в който не се пълнее, така че може да си позволите повече хранителен разкош и да забравите за диетите. 19-20-и ще бъдат силните ви и пробивни дни, в които ще газите наред, ще обирате лаврите и ще получавате повече екстри в професионален и бизнес план. Изискването е да не споделяте планове и намерения, особено ако с това ще засегнете шефските амбиции и разпоредби. В тези дни печелят лоялните партньори и клиенти. Вечерта на 20-и ще е тежка за родените в първата декада. Следващите два дни ще минат под флага на ангажименти, които не могат да се прекратят и отложат. Ще се окажете длъжници някому, ще ви поставят в подчинителна позиция на работното място и може да се наложи да оправяте и завършвате работа, която някой друг е объркал. Не си позволявайте негативни коментари. Слънцето вече ви гледа в опозиция, ще срещате отпор.

Водолей 21 януари – 19 февруари

16-и е ден на фатално привличане. В живота ви може да се появи фаталната връзка или човек, който тотално може да обърка живота и партньорските ви връзки. Не си позволявайте да изпадате в ситуации, в които третият ще е излишен. Може би вие ще влезе в тази роля или ще допуснете някой, който ще ви развали брака и бизнес отношенията. Тази вечер трудно ще устоите не любовното изкушение. За лъжите ще се плаща. И в неделния ден сте на прага на кармични срещи, които ще ви обвържат с хора, от които после трудно ще избягате. Някой ще влезе в бляскава среда и ще загърби приятелите от детството и младостта. И в понеделник започвате с желание за преместване или заминаване в чужбина. Ако до сряда заминете дълго няма да се върнете. На 19-и провокациите ще са на всяка крачка, особено ако решите с нещо да се похвалите. Важното за 20-и да се свърши следобед, когато ще получавате повече екстри и защити и може да се окажете в числото на избраните и предпочетени партньори. Препоръчват се пътувания и командировки, срещи и огледи на място. Може да намерите нужното лекарство или лечебно за вас място. 21-и започва с овации, но може да приключи с неприятности и конфликти. Важното да се свърши до обед. След това навлизате в провокативен период до петък на обед. Следобед всичко ще се подреди изгодно за вас.

Риби 20 февруари – 20 март

Символ на съботния ден е библейската сцена под ябълковото дърво, в която змията изкушава Ева. Не се знае в коя от трите роли може да влезете. В този ден е неблагоприятно всяко обвързване. Неведоми сили ще стоят зад кадър и ще реализират ползи от личните ви и любовни срещи. Каквото отложите за неделя ще ви донесе повече радости, късмет и щастливо стечение на обстоятелствата. Благоприятен момент за нови запознанства и зачеване. В понеделник важното да се свърши по най-бързия начин. Луната навлиза в знака на опозицията ви Девата. Вероятно е де ви изпреварят в различни класации хора, които не са толкова артистични или кадърни, но имат силен гръб. На 18-и Нептун от вашия знак тръгва в ретроградна посока и дава знак, че е дошло време да реализирате на практика замразените в миналото идеи. Търсете за спонсорство и подкрепа фирми и партньори от чужбина. Възможно е прозрение за пътя напред и за истински важните дела, с които е време да се захванете. На 19-и до обед проведете уточняващи разговори. Неприятните за вас моменти са от 19-и на обед до 20-и на обед. Може да издадете свои и чужди тайни в желанието да се похвалите. Пазете документи и бележки. Загубеното ще се използва от конкуренцията. На 21-и до обед подпишете нови договори. Каквото не успеете оставете за петък следобед. Чака ви прекрасен уикенд.

Източник: monitor.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Бургаското Trio Guatro ¾ изнася концерт в Морската градина

Днес, 12 септември, от 18:30 часа, на фона на морския бриз и красивите зелени дървета в Морската градина, между хотел "Приморец" и...

„Сарафово“ е домакин на музикален клас за деца

На 13 септември в залата на читалище "Ангел Димитров 1929" - кв. Сарафово, ще се проведе любопитен етно концерт и музикален клас...

201 са новите случаи на коронавирус у нас, в Бургас – 12

201 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие, сочат данните на Единния информационен портал към 00.00 ч. на 12-и...

Днес ще бъде слънчево и топло

Днес отново ще е слънчево, следобед и топло, с температури между 27 и 32 градуса. Ще духа умерен, в Източна България –...