четвъртък, януари 14, 2021
Начало Денят Популярният лайфстайл експерт Атанас Лазаров с приз PR “Знаменитост на годината 2018”

Популярният лайфстайл експерт Атанас Лазаров с приз PR “Знаменитост на годината 2018”

Популярният лайфстайл експерт Атанас Лазаров в навечерието на най-българския празник 3 март получи почетен приз в категория PR “Знаменитост на годината 2017” 

Креативен, модерен, положителнен  и винаги усмихнат е тайната формула за успех на г-н Лазаров.

unnamed

През ръцете му са преминали престижните конкусри “Мистър България”, “Мистър София”, руските формати  “Подмосковние вечера”, Top international model of the world 2017 с румънския му партньор Робърт Казан,Букурещ.

Консултира първото издание на  Sofia fashion week в хотел Маринела, член е на Глобалната модна мрежа,представи страната ни в Бейрут по време на Гала церемонията Мистър Ливан 2017, Roberto Botticelli Paradaise center,Porto Maltese,Porto Elea,Greece.

unnamed (3)

“Силвестър Столоун грее с българска усмивка” е другата кампания,която ПРофайл диктува в екип с д-р Венета Павлова и д-р Валентин Павлов,изваяли лично холивудската усмивка.

Атанас Лазаров е носител и на международната награда “Човек на 21 век”.

През 2018 Атанас Лазаров ще консултира руските топ изпълнители Тимати и Григорий Лепс.

 Свидетели сме на изключителната любов на лайфстайл специалиста към руската култура,изкуство и кулинария и клутовото му представяне в “Черешката на тортата” по Нова тв с любов към Русия

На 14 март звездният пиар ще посрещне свои видни гости и изпълнители от Москва,които ще присъстват на Голямата гала вечер “Подмосковние вечера”.

Бляскавото събитие от близо ще следи и екип на руската национална телевизия Планета RTR.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Не че нещо ама …..Награда дадена от заведение с което работи …Голям приз…..няма що!!! Стига сте ни втълпявали че е голяма работа…….Купуваш две статуетки и послед си ги раздаваш….. 🙂 Че и собственика на заведението и той взел…. 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular