понеделник, май 25, 2020
ОСТАНЕТЕ У ДОМА!

Самотни, трудноподвижни възрастни хора от Бургас, които се нуждаят от доставка на храна и лекарства, могат да потърсят помощ на телефони: 0884 46 91 30, 0885 98 56 93 и 0882 129 664
Начало Денят Как да си направим идеална Коледа?

Как да си направим идеална Коледа?

Математици твърдят, че са открили формулата за идеална Коледа

Те посветиха две седмици на това да разберат как коледният ден може да е идеален и стигнаха до извода, че най-важното е телевизорът да бъде изключен, пише вестник „Дейли мейл“.

Сложното уравнение извежда три прости правила – без мобилни телефони, видео игри и телевизия. Те пречат на семейните разговори. С тях, вместо специален, денят ще бъде съвсем обикновен.

Формулата е ефикасна на 99,9%, твърдят д-р Тим Рен и Иън Шепърд, които я изведоха.

„Коледа е един от малкото поводи роднините да се съберат, понякога само веднъж годишно и често по задължение. Очакванията са високи, обикновено има алкохол и всички са уморени, физически или емоционално. Това гарантира избухлив коктейл”, обясни Иън Шепърд.

„Формулата ни осигурява начин за избягване на 99,9% от неизбежните спорове или дребни дрязги, които могат иначе да се появят“, допълва той, пише БТА.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Хороскоп за 25 май

Овен През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може...

53 автори от страната и чужбина дадоха идеи за туристически бранд на Бургас

53 автори от страната и чужбина се включиха с повече от 70 предложения в конкурса за графична концепция на туристически бранд "Бургас".

Димитър Николов: 24 май е свята дата за всеки българин

Кметът Димитър Николов отправя поздрав към бургазлии и всички хора на просветата и културата по повод 24 май. "Уважаеми...

2427 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас

Новите случаи са 19, от тях 11 са приети в болница. Изследвани са 886 проби. Активни области са 6. В област Видин...