четвъртък, юли 16, 2020
Начало Денят Хороскоп за 7 ноември, вторник

Хороскоп за 7 ноември, вторник

Овен 21 март- 20 април

До обед имате повече свобода на действие, но и опасности от раздвоение на съзнанието. Моментите на колебание ще бъдат използвани. Не позволявайте да ви убеждават в нещо, което ви се струва рисково, но примамливо и неустоимо ви привлича. Родените в първата декада до вечерта може да затънат в дългове, да изпаднат в неприятни и рискови положения, но да привлекат любовта. Венера вече не ви гледа в опозиция. Отложете пътувания и делови срещи за следващите дни. Щадете очите.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

Телец 21 април – 20 май

Тези, които добре ви познават ще се опитат да ви примамват с екстри и подаръци, с обещания за печалби и любов. Вероятно е нищо от обещанията да не се случи и получи. Може да попаднете на фалшификати, да се излъжете в преценката и да загубите в играта на чувствата. От днес Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Трудно ще се справите с ласкателите и с тези, които играят по тънката струна на амбициите и чувствата ви. Не започвайте нищо важно, отложете старта на новите инициативи и взимането на важни решения.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на рискове и неприятно противопоставяне у дома и на работното място. Старите и младите не се разбират, а странични лица и фактори опитват да се възползват от това. Може да попаднете в мрежи за наивници, да направите рискова стъпка или вложение, с което да застрашите семейния бюджет и отношенията с партньори. Отнасяйте се с подозрение към всяка нова идея. Не давайте възможност на никого да оперира с ваши собствености и лични данни, да управлява имотите и бизнеса ви. Не се месете и в чуждия избор.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли

Денят започва с конфликти и клюки, които ще разбъркат отношенията у дома и на работното място. Не бързайте да правите избор. Откажете се от неща, които биха ви стрували скъпо. Към обед нещо ще се промени и ситуацията ще започне да се изчиства. Ще се обаждат хора готови да ви съдействат в работата и в бизнеса. Разчитайте на стара връзка, обадете се на тези, с които в миналото сте се разбирали и действали заедно. Позволете и на старата любов да се върне, но не повтаряйте старите грешки.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на всевъзможни спекулации. Работата ще върви, ще направите силен ход, с който ще вкарате конкуренцията в кошарата на принудата и в бъдеще ще я стрижете и доите. Но в областта на чувствата отношенията ще се променят в негативна посока. Внимавайте с обвързванията. Това е най-неблагоприятният ден в месеца за годежи и сключване на брак. От днес и Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Вероятно е емоционално въздействие, на което трудно ще устоите. Не правете избор, останете си у дома.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

Дева 23 август – 22 септември

Поне до обед не предприемайте нищо отговорно и сериозно. Денят се свързва с паяка и неговата мрежа. Оплетени сме в мрежи от лъжи и завоалирани действия. Трудно ще разберете мотивацията, която движи околните. Очертават се предателства. Не позволявайте на странични хора и фактори да управляват живота и отношенията ви. Тенденцията е да получавате неверни информации целящи да ви обезоръжат и провокират негативни реакции. На работното място сте подложени на тест, който не се прави по правилата.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври

Започвате с амбиция и желание за действие, но до края на работното време ентусиазмът ви спада, оплитате се в неприятни и рискови отношения и може да претърпите загуби. Не се доверявайте на никого. Проверявайте важните неща лично и не правете предложения, особено за брак. Венера напуска вашия знак, отношенията се объркват, а и тонът на работното място ще се втвърди, независимо дадените обещания. Съветът е да не се месите и да не позволявате намеси. И утре пътят ви ще е като бягане с препятствия.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Негативите в живота на околните се превръщат в позитиви за вас. Венера навлиза в Скорпион. Любовта се завръща в живота ви с предложения и покани. Бъдете внимателни. До обед не бързайте с даването на обещания и с обвързването с непознати. Дайте шанс на тези, които познавате добре. Каещите се грешници се завръщат, не ги отхвърляйте. Моментът е критичен за връзките. Може да се възползвате от нечия слабост или безизходица, да постигнете и вземете каквото искате. Проблемът е, че днес нищо не е истинско.„

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада са на прага на грешен ход, който ще им коства много. Това е най-лошият ден за избор. Няма значение дали ще направите крачка напред в бизнеса или в любовта. Точно тази крачка ще ви ограничи, притесни, провокира и обсебва след това. Съветът е да останете където сте. Ако може останете си у дома или поне до обед не предприемайте нищо важно на работното място. От няколко страни ще ви притискат, ще се опитват да ви въздействат и използват. Днес всеки избор е грешен, не си струва да се рискува.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари

До обед действате по утвърдената програма. Не си позволявайте отклонения от поставените задачи, ако не искате да претърпите загуби. Следобед навлизате в труден период и в следващите дни за всичко ще ви трябват много повече усилия и търпение, за да върви работата и нещата у дома да са добре. В хороскопа ви се задейства кръст на планетни сили. Този ден носи предимство на хората работещи самостоятелно, а Козирогът по принцип е „самотен ездач”. Точно такава тактика ще ви помогне да не се забърквате в рискови ситуации.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на паяка, но и на човекът-паяк готов да помогне на изпадналите в нужда. Ще се наложи да правите отстъпки, но на всички нива защитавайте правата и свободите си и бъдете готови да окажете съдействие на близък в труден момент. Проблемът, които може да си създадете е в областта на чувствата и любовта. От днес Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Очаквайте опити за влизане в личното ви пространство. Трудно ще удържите поривите на страстта и може да позволите да ви манипулират.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Риби 20 февруари – 20 март

Родените в третата декада попадат в опияняващи положения, в които ще губят усета си за нещата. Поне до обед не взимайте отговорни решения, особено ако някой неустоимо ви подтиква към действие в определена посока. Почти в края на работното време може да имате предимства, когато натрапниците вече са се отказали от намеренията си да ви обсебват и използват. Важните действия отложете за следващите два дни, когато ще имате нужното покровителство, ще сключвате изгодни договори и ще се радвате на истински чувства.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е единица. Всичко предприето до края на годината ще ви носи стабилизация, ще позволи да се сключат изгодни договори и да се тръгне в печеливша посока. Имате възможности за разширение на семейството, за брак, деца и внуци. В следващата година ще има на кого да се опрете, да разчитате и да се радвате.

Родените днес имат артистични и художествени дарби и таланти. В живота ще ги движат опияняващи страсти, чувства и любови, които може да окажат положително или отрицателно въздействие, ако се отиде в крайности. За тези деца има само черно и бяло, полутоновете липсват.

Критичен ден за зачатие. Може да се родят деца с генетични мутации и с дарби за силно емоционално и телепатично въздействие над околните./monitor.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Световен ден на змията

На 16 юли по традиция се отбелязва Световният ден на змията. Въпреки факта, че това е сравнително малко известен...

Честваме св. мчца Юлия девица, вижте кой има имен ден днес

Днес е шестата Неделя след Петдесетница. В нея Пресветатат Българска православна църква почита ­  св. Отци от шесте Вселенски събори. Св. свщмчк Атиноген,...

Времето: Възможни са валежи с гръмотевици и градушки

В Източна България през целия ден ще бъде слънчево. В останалата част от страната ще има валежи и гръмотевици, по-интензивни в следобедните...

232 положителни проби за Covid-19, Бургас – 14

232 са положителните проби за последните 24 часа при направени близо 5400 PCR теста. Така от началото на епидемията заразените у нас...