неделя, септември 13, 2020
Начало От витрината Астропрогноза: Сексът днес е лековит

Астропрогноза: Сексът днес е лековит

Действаща е квадратурата на Меркурий и Сатурн, поради което изисква да бъдем дисциплинирани и организирани. Този аспект носи неувереност в себе си, в своите знания, мисли и думи. Трудно ще се изразяват мислите и още по-трудно околните ще могат да ги разбират. Постарайте се всичко започнато да се доведе до логически завършек. Трябва да се осъзнае, че опасността произлиза не от самия проблем, а от вашето отношение към него.

Луната с намира в знак Дева до влизането си в знак Везни в 19:58ч. През това време се движи на празен ход, така че всякакви усилия ще бъдат напразни и нищо важно не бива да се предприема. Времето не е подходящо почти за нищо. Най-доброто време за основно почистване на дома. Освен, че ще ви бъде лесно да го правите, ще ви достави и удоволствие. Уязвима е кожата и храносмилателната система.

През времето на 5-тото лунно денонощие човек може да почувства “съдбата”, “предопределеността” на своя живот. Трябва да се върнат старите дългове във всякакъв аспект. Така може да се избегнат неприятностите. Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Творческата активност е добра. Хубаво е да се тръгне на път. Може да се развият спорове за принципите, защитавайки тези, които се нуждаят от това. Направените в този ден изводи са правилни. Човек реагира остро на влиянието на “неблагоприятните” хора. Относно храненето се доверете на инстинкта си. Във всеки случай не следва да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите на организма. Може да останете на млечни продукти и извара. Нежелателно е да се употребяват семена, орехи, ядки, месо и риба. Делата, започнати с благи намерения е необходимо да се доведат до край, понеже ако останат недовършени, може да последват неприятности и други бедствия.

 Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на отношенията между членовете на семейството.

Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, дори като алхимичен процес. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните и акробатични пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи. Сексът в пети лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ.

Бизнес – Не е подходящо за бизнес, нито за важни действия, нито за преговори, нито за сключване на сделки.

novini.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

51 отбора взеха участие в турнира по уличен баскетбол 3×3 (Снимки)

Невероятни баскетболни емоции в Бургас преживяха жителите и гостите  на града и участниците в турнира 3×3, в чиято организация участва и Черноморец.

Слави Томов представя „Идея за проза“ на Джорджо Агамбен

Слави Томов представя "Идея за проза" на Джорджо Агамбен. Литературната вечер ще се състои на 28-ми септември /понеделник/ от 18.00 ч. в...

Кметът честити Деня на програмиста на всички българи, практикуващи тази професия

"Честит Ден на програмиста на всички български специалисти, упражняващи тази професия, които през последните години произвеждат голям процент от брутния вътрешен продукт...

Искате буйна коса, лице без бръчки и кожа като на 20-годишно момиче – нагъвайте черен шоколад

Ако мислите, че яденето на черен шоколад действително вреди на кожата, време e да промените мнението си. Истината е, че насладата от това сладко-горчиво...