неделя, ноември 27, 2022
НачалоДенятВашите новиниФън шуй специалисти: Сложете това под леглото си и ще привлечете любов...

Фън шуй специалисти: Сложете това под леглото си и ще привлечете любов и богатство

Днес ви представяме един съвет от Фън шуй специалисти, с който ще привлечете любов, богатство и каквото си пожелаете. Както всички знаем, има хора, които работят денонощно и така и не успяват да постигнат материално благополучие, за което мечтаят години наред. Има обаче, и друга група хора, на които всичко им се случва с лекота.

Предполагам и вие имате близки, приятели или далечни познати, за които успехът сякаш е нещо естествено. Те винаги получават това, което искат, и то с лекота. Наблюдавайки лично през годините хора и от двете групи, смятам, че разликата между тях е в мисленето. Първата група са се „хванали“ на махалото с безпаричието и се въртят в омагьосан кръг на „нямане“. Те непрестанно дават всичко от себе си, но не спират да мислят как отново ще се провалят и „оправия няма“.

Другите обаче, не мислят за това. Те знаят, че животът е хубав и няма начин да не им потръгне. Ето защо, днес ви представям един ритуал от Фън шуй, с който искам да се опитам да „пречупя“ мисленето ви, ако сте от първата група, или да задействам положителната ви енергия, ако сте от втората, но изпитвате колебание относно хубавата страна на нещата.

Махнете всичко, което държите под леглото. Красиви обувки, дрехи за другия сезон или нещо съвсем различно- те нямат място там. Според Фън шуй специалистите тази зона трябва да е напълно изчистена, тъй като по време на сън, както знаете, подсъзнанието ни работи на пълни обороти. То „усеща“ и най- малкия хаос и „прочита“информацията буквално. Ако това пространство е чисто и в него присъства само едно нещо, то ежедневието ви ще се промени.

Направете си кутия на богатството. Сложете красиви предмети, които са ценни за вас. Добавете снимки на места, които искате да посетите. Добавете вдъхновяващи послания, изразяващи любовта, красотата на живота и дълбокия смисъл на нашето съществуване. Грижете се за кутията си и почиствайте редовно това място, което сякаш не забелязваме особено.

Наслаждавайте се на тези дребни техники, тъй като те носят със себе си най- святото нещо- надеждата и вярата!

 

Източник: pozitivninovini.com

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular