понеделник, ноември 28, 2022
НачалоДенятСпоред астролозите до 23 март можем да програмираме живота си за 18...

Според астролозите до 23 март можем да програмираме живота си за 18 години напред

Астролозите твърдят, че именно до утре можем да програмираме следващите 18 години. Периодът между 9 и 23 март е наречен „коридор на затъмненията“, тъй като на 9 имаше пълно слънчево затъмнение, а на 23 се очаква частично лунно. Тези дни силно влияят на земния ни път и са точният момент да подредим живота си и променим следващите 18 години.

Според астролозите сега завършва изминал подобен цикъл и стартира нов. Ето защо, можем да се разделим с негативните емоции от миналото и да преоткрием щастието от живота. За да успеем обаче, да заложим позитивизма в бъдещите години, е нужно да направим няколко неща, които ще променят необичайно събитията около нас.

Приключете с миналото

Дайте си сметка какво ви прави щастливи и какво не. Простете на всички и се освободете от негативните емоции, които ви терзаят.

Бъдете хармонични

Не забравяйте, че в подобни дни е добре да не се поддаваме на емоциите, защото могат да доведат до необратими последици. Намерете баланса и го поддържайте ежедневно.

Бъдете позитивни

Именно сега е най- добрият момент да поддържате положителните мисли. Опитайте се да задържите една позитивна мисъл 17 секунди и вижте резултата. Ще бъдете изключително доволни от постигнатото.

Освободете се от хората, които ви вредят

Преосмислете отношенията си с околните. Ако имате хора около себе си, които ви влияят отрицателно, просто ги игнорирайте.

Начертайте бъдещите си приходи и планове

Настанете се удобно и напишете какво искате да ви се случи през следващите години. Посочете точната сума, която смятате, че ще ви върши работа, за да се чувствате спокойни и независими. Не забравяйте да добавите и процентното увеличение през годините.

Източник: pozitivninovini.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular