вторник, август 16, 2022
НачалоДенятViber си взе българин за бос, открива офис у нас

Viber си взе българин за бос, открива офис у нас

Viber, едно от водещите в света приложения за чат съобщения, обяви назначаването на Атанас Райков за генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа.

В момента Viber има повече от 600 милиона уникални потребители в света, като Централна и Източна Европа се нарежда в топ три на регионите в света.

Разширяването на бизнеса е част от стратегията на Viber за увеличаване на  потребителите си в региона.

„Наблюдаваме изключителен ръст в държавите от Централна и Източна Европа и искаме да надградим постигнатото като въведем локализирана маркетингова стратегия и съдържание за милионите потребители на Viber в региона“, заяви Марк Харди, главен маркетингов директор на Viber.

Атанас Райков се присъединява към Viber след 10 години опит, през които той е отговарял за търговската стратегия по отношение на мобилните услуги и услугите с добавена стойност в телекомуникационна компания в България.

„Само за няколко години Viber се утвърди като услуга благодарение на високото качество продукти, които предлага и като марка с приятелско отношение“, заяви Райков.

„Очаквам да допринеса за увеличаването на популярността на Viber в държавите от Централна и Източна Европа като  работим върху популяризирането на всички функции, които компанията предлага, както и да намеря подходящи партньори, с които да създадем интересни изживявания за местните потребители“, коментира той.
Източник: Dnes.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular