събота, септември 12, 2020
Начало Горд Бургазлия Градски тип Сила: "Айрън Мен" разтърсва Бургас в събота на "Тройката"

Сила: „Айрън Мен“ разтърсва Бургас в събота на „Тройката“

Железни  мъже ще разтърсят Бургас на 15 август/събота/. На площад „Тройката“ ще се проведе  Държавното първенство по силов многобой „Айрън Мен“.  Петият кръг на престижния турнир е част от кампанията „Силните срещу дрогата“, както и част от мероприятията за отбелязване на „Бургас – Европейски град на спорта 2015“.  Стартът ще бъде даден в 18:30 часа в събота.
Десет от най-силните мъже в България ще пристигнат в морския град, за да се борят за призовите места в Държавното  първенство. Сред тях ще бъдат Петьо Христов – водач във временното класиране, основните му претенденти Иван Мрянков, Велизар Митов, Явор Благоев, Кристиян Златков. Контузия в предния кръг най-вероятно ще извади Даниел Костов от борбата. Константин Илин също ще пропусне този кръг, тъй като ще представя България на изключително силния международен турнир „Най-силен славян“ в Словакия.
„Железните“ атлети ще мерят сили в шест дисциплини – „Силова щафета“, която ще включва „Колелата на Аполон“ и „Гигански дъмпел“, „Логлифт“ за максимално повдигната тежест, „Ръчна количка“, „Камък на Атлас“ – 130кг за брой повдигания , „Хъмър тяга“ и най-атрактивната от тях – „Кобилица“, при която красиви девойки ще асистират на мускулестите спортисти.
„Айрън мен предизвикателството“ продължава и в този кръг. Най-силните бургазлии и гости на града могат да премерят сили в три игри – вдигане на 80кг от лег за най-много повторения, вдигане на 60кг от лег за най-много повторения и повдигане на 80кг с една ръка.
Наградите за аматьорския турнир са осигурени от Атлетик Фитнес и включват 3-месечна, 1-месечна и двуседмична карта за посещение на всеки фитнес от веригата на територията на България.
Много адреналин, силни мъже, красиви жени, безплатна бира – всичко това и още много други изненади очакват тези, които изберат да станат част от зрелищното шоу „Айрън Мен“ в Бургас.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

„Черноморски фар“ отбеляза 100 годишния юбилей си юбилей на брега на морето

"Вече повече от 100 години медията на Бургас и областта като факел разпръсква дезинформацията, предоставяйки на своите потребители актуална, полезна и най-вече...

Впечатляващ мюзикъл за живота на Чарли Чаплин гостува в Бургас на 20 септември в Летния театър

Впечатляващият мюзикъл  " Чаплин" за живота на великият актьор ще бъде представен в Бургас на 20 септември от 20.00 часа в Летния...

На 19 септември пред Пантеона може да откриете вашия четириног приятел

Ако търсите искрен и всеотдаен приятел, елате на 19 септември /събота/ на Пантеона в Морската градина, за да си изберете куче.

Бургаските директори поискаха училищните дворове да се предоставят само за спорт в извън учебно време

Наемателите на учебните бази ще могат да ги използват при положение, че осигурят спазването на задължителните предпазни мерки Директорите...