неделя, август 14, 2022
НачалоДенятПътят Сарафово – Бургас: 6 км. за час и 15 минути

Пътят Сарафово – Бургас: 6 км. за час и 15 минути

53 минути от Бургас до кв. Сарафово, час и 15 минути в обратната посока, 2 катастрофи и 4 прегряли автомобила. Това е равносметката на бургаския депутат Атанас Зафиров, който си призна, че днес пътуването му от дома до центъра на града се е превърнало в истинско приключение съобщава сайта gramogona.bg.

„Още утре смятам да попитам министър Лиляна Павлова, на кого му хрумна да прави ремонт на пътя в разгра на лятото?”, не сдържа нервите си депутатът и поиска да разбере, кой е виновен за подобно безумие.

Този ремонт трябваше вече да е приключил или да бъде отложен за есента, убеден е Зафиров. Категоричен е, че работата на строителите трябва да премине на денонощен или само нощен режим, за да не се натоварва и без това инфарктният трафик по Черноморието.

Зафиров допълни, че отбивката за Каблешково, която може да поеме автомобилния поток вече е готова, но по неизвестни причини стои затворена.

„Предишното правителство беше заделило пари за ремонта на пътя Бургас – Сарафово, но тогава министър Десислава Терзиева реши, че това ще стане след сезона. После правителството падна и проектът беше забавен”, припомни бургаският депутат.

Друго, което му е направило впечатление днес е, че въпреки напрегнатия трафик, реално по ремонта не се работи. „Техниката стои струпана там, но само един самосвал се движеше”, обясни още Атанас Зафиров.
източник: gramofona.bg

предишна статияПърва сватба в новата Флора
Следваща статияДа се знае…

2 КОМЕНТАРИ

  1. Абе май утре трябжа да приклучват затова не сте видял движение. и аз всеки ден издивявам по 2 пъти по тоя път ама на кого да се оплача … хубаво е че стана. Стига сте ръчкали кмета – това не е обшински ремонт … републиканската мрежа е. 100 статии имаше. Моля се да доживея да видим и нов асфалт от стадион Нефтохимик до кръгожото на гробищата – тоя път няма 10 метра пражи и без кръпка .. кво като няма дупки … пак е леш !!! както и сума малки улици супер важни и централни дето са по 100 метра .. като примерно тази до новата зала до френската гимназия – или САМУИЛ дето я направиха половината а другата е дроб а и двете са свързващи основни части на града … писма ми да плащам винетки, данъци, техн, преглед, , гразданска застраховка, документи вскеи няколко години и прочие и да пълня гушата на алчнте маистори.

  2. Г-н Зафиров, сакън! Нито дума за най-добрия кмет на най-добрия за живеене град! По делата им ще ги познаете…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular