неделя, юли 3, 2022
НачалоДенятHOUSE Парти за Джулай Морнинг в Автокино Плаза

HOUSE Парти за Джулай Морнинг в Автокино Плаза

Екипът на Автокино Плаза и DJ от цяла България и Нова Зеландия организират за вас парти с което да отпразнувате Джулай Морнинг. Събитието започва на 30.06.2015г. от 22:00 часа и продължава до 08:00 часа на 1ви Юли. Мястото е : Бургас Плаза Мол, паркинг на ниво 2.

Автокино Плаза предсотавя голям екран за светлинно шоу и други изненади по време на партито.Организаторите са се погрижили за бара , забавлението ви и разбира се музиката, както и още още забавления.

Имената, които са поканени да ви забавляват цяла вечер са :
1.Lecttrow – Борислав Манов
2.Little One – Божидар Стоянов
3.Stefan Avramov – Стефан Аврамов
4.DJ Fey – Благовест Пешев
И гост изненадата от Нова Зеландия – D-Jake Taylor – Джейк Тейлър.

“Всеки един от нашите гости се е усъваршенствал в различен стил хаус музика и затова ви очаква едно неописуемо изживвяване с различни стилове -vocal house (вокал хаус) , deep house (дийп хаус), progressive house(прогресив хаус) и tech house(тек хаус).” – споделят организаторите на събитието.

“DJ Lecttrow – Борислав Манов е започнал кариерата си на DJ на 16г. на парти с над 400 човека. След това е канен да пуска музика в София , Варна , Слънчев Бряг, Пловдив и др. , като е бил гост в някой от най-елитните барове да миксира.( Beach bar Mania , Qlta, Spacer , Comix, DnA и други.). Участвал е в организацията на две студиа , има собствена продукция и всичко това само на скромните 21г.”
“DJ Little One – Божидар Стоянов е тясно свързан със стила tech house и е бил резидент на Brach Bar Mania , канен е на партита из почти цяла България(София , Пловдив, Русе , Шумен, Стара Загора и др.). Събирал е над 500 души на партита и е пускал музика заедно с Paco Maroto .В Бургас е най-разпознавания DJ.” – твърдят за него организаторите и феновете му.
“ DJ Stefan Avramov – Стефан Аврамов е имал изпълнения в Beach bar Mania, ориентиран е главно към tech house музиката, имал е участия в Слънчев бряг , София и Бургас. Заедно с Dj Little One от известно време работят заедно като дуо и имат покани за участия в партита.”
“DJ Fey – Благовест Пешев – Тръгнал от китарната музика, стигнал до електронната, продължил към изтока.Създател на нова по рода си видео платформа FEY’SCONTROL – представяща талантливи диджеи с едночасов видео сет в много приятна домашна обстановка.”
“Нашия гост DJ заедно с DJ Lecttrow са организатори на първото Underage party за деца под 18г. , организира ли са заедно концерт на Tyga, D-Jake също има собствена продукция и е един от нашумелите в Нова Зеландия ди джей. “

Автокино Плаза ви очаква на 30.06 от 22:00 часа , за да направите заедно един незабравим купон.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular