неделя, юли 3, 2022
НачалоДенятКак изглежда "Слънчев бряг", когато слънцето залезе? (ВИДЕО)

Как изглежда „Слънчев бряг“, когато слънцето залезе? (ВИДЕО)

Как изглежда „Слънчев бряг“, когато слънцето залезе? Екзотичната нощна обиколка на комплекса е в компанията на полицаи под прикритието на туристи и на джебчийки под прикритието на проститутки.

Курортният комплекс, замислен като райско кътче за всяко българско семейство, сега е коренно различен. Пътят към рая вече е застлан с плътен слой бетон, полят е обилно с алкохол, поръсен е с наркотици и е щедро украсен с всички грехове, които можете, че и тези, които не можете да си представите… Една рутинна нощна акция, кратък курс по самоотбрана за туристи или просто наръчник за оцеляване на гостите в „Слънчев бряг“, България.

“Слънчев бряг може и да заспива през октомври, но след тази нощ в патрулката и в компанията на цивилни полицаи, си мислим, че държавата е проспала превръщането му в гигантско бетонно пияно и надрусано чудовище, продаващо човешка плът за 20, 30 или 50 лева на час. Ние си признаваме, че гледайки трезво на нещата, ни се ще да се напием. От мъка, гняв, срам и безпомощност. Защото тя, държавата, е джебчийка, за която е по-приемливо да се продава евтино на чужденците, отколкото да си признае, че краде, за да се издържа.”
източник: novanews.bg

Гледайте видеото!

https://www.youtube.com/watch?v=_7oXmgMWrXc

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular