неделя, юли 3, 2022
НачалоДенятЕкшън в Морската градина в Бургас! Полиция блокира десетки автомобили

Екшън в Морската градина в Бургас! Полиция блокира десетки автомобили

Полиция затвори част от околовръстното шосе край Северния плаж на Бургас, съобщи Флагман.бг.
В отцепената отсечка останаха блокирани десетки автомобили на хора, решили да използват хубавото време и да се порадват на морските вълни.
Автомобилите останаха блокирани между загражденията.
Това създаде сериозна истерия, като по-нетърпеливите шофьори започнаха да минават през алеите на Приморския парк. Една жена дори се нахвърли с викове срещу униформените служители, тъй като детето й имало температура и трябвало спешно да го откара в болница, а колата й останала блокирана между огражденията, пише „Флагман.бг.

Ограниченията се налагат заради световната купа по триатлон, която се провежда днес и утре в морския град.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Ае тъпи спамери, кво общо има статията с Аладин-а не мо’а да разбера.

    PS: Мега яки са си дюнерите, жалко че ги затвориха и останаха само мазгочите. Що си купувате дюнери като не ви е ефтино здравето – има субуей, има макдоналдс….

  2. На мен лично в дюнера ми имаше хлебарка и за малко да я изям. С дни наред не можех да изляза от шока. Не им яжте боклуците хора!!!

  3. Не знам да има по-мърлява верига за бързо хранене. Не всичко в този живот е пари. Трябва да има съвест и отговорност към консуматорите. Пред заведенията е адска миризма, персоналът – потни служители със засечени от мръсотия екипи, около кухненските уреди кръжат хлебарки…, уникално. Да се чуди човек, толкова ли е евтино здравето му ??? Може би агенцията за храни, не желаят подкуп и за това са наклеветени, а не обратно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular