неделя, юли 3, 2022
НачалоДенятДнес пускат екобусите от Моста до Морската гара (СНИМКИ)

Днес пускат екобусите от Моста до Морската гара (СНИМКИ)

Още едно допълнение към пътуването до остров Света Анастасия – екобусчетата, които ще извършват транспорт до Морска гара, ще ви очакват от днес в 9.15 часа пред Моста.
Увeряваме ви, че пътуването е много приятно!

На всеки 15 минути ще има транспортна връзка между Моста и Морска гара… очакваме ви!

От днес – събота /20 юни/ стартира обслужването на нова сезонна маршрутна линия. Тя ще свърже Моста и Морска гара – разстоянието между тях е 1.5 километра. Това ще даде алтернатива за бързо придвижване на възрастните бургазлии и майките с колички, които се оплакват в Общината, че им е трудно да изминат пеш това дълго разстояние в летните жеги.

Новата линия ще се обслужва от екологични бусове, които ползват енергия от соларните панели на покривите си, тоест няма да замърсяват въздуха на Бургас. Те са с 12 места и ще се движат на 15 минути от 09.00 до 21.00 часа през всеки от дните на седмицата.

Пътниците се таксуват с билетче от 1 лв. в едната посока, което се купува от шофьора.

Приоритетно бусовете ще следват графика на първо място на общинския кораб „Анастасия“, а след това и на останалите плавателни средства, които возят туристи до остров Света Анастасия. Това ще е едно допълнително улеснение за всеки гост от страната и чужбина, който желае да посети тази бургаска атракция.

1 коментар

  1. мошеници само това мога да кажа за тези бусове и техните водачи за деца на 2 години ми м искат билет по 1лв. Общината май се е осрала да ояла и осрала как може за деца до 3 години транспортът е безплатен на всякъде а тези алчнюги се осраха мошеници от първия ден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular