неделя, юли 3, 2022
НачалоДенятЗаради ремонти по възлови пътни артерии движението в Бургас е затруднено

Заради ремонти по възлови пътни артерии движението в Бургас е затруднено

Заради ремонти по възлови пътни артерии движението в Бургас е затруднено, информира Радио „Фокус”– Бургас . Трафикът е в посока от големите комплекси към центъра на града.

Затруднено е преминаването на надлеза на Океански риболов, заради ремонт на моста, където е затворено е едно от платната и движението се извършва двупосочно в другото.

Ремонт има и по бул. „Иван Вазов“. Автогара Юг и районът около нея временно са затворени заради ремонт, като началната спирка на автобусните линии е изместена на Автогара Запад.

Заради подмяна на водопроводи е затворено за движение едното платно на пл. „Царица Йоанна“ срещу ЖП гарата.

В участъка между ул. „Цар Петър“ и ул. „Александровска“, движението се извършва двупосочно в другото платно, а автобусната спирка на линии №4 и №8, е закрита и се обслужва от спирката на бул. „Ив. Вазов“.

Ул. „Сливница“ от бул.“Христо Ботев“ до ул. „Александровска“ е затворена за движение, автомобилният достъп се осъществява през ул. „Апостол Карамитев“ – „Мара Гидик.

Двупосочно се преминава и по южното платно на бул. „Княз Александър Батенберг“ в участъка от ул. „К. Фотинов“ до ул. „Филип Кутев“.

Източното платно по бул. „Стефан Стамболов“, в участъка от бул. „Никола Петков“ до ул. „Тракия“ е затворено и движението се извършва двупосочно по западната част на булеварда. Спирка „Професионална гимназия по химични технологии“ се премества в средната разделителна ивица.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular