понеделник, май 10, 2021
Начало Денят "За Бургас - един много красив град с очарователни хора! Оставам Ваш...

„За Бургас – един много красив град с очарователни хора! Оставам Ваш приятел!“ – Мишел Платини (снимки)

„За Бургас – един много красив град с очарователни хора! Оставам Ваш приятел!“ – това написа Мишел Платини в книгата за гости на град Бургас по покана на кмета Димитър Николов. Президентът на УЕФА кацна преди броени часове на летище Сарафово, за да гледа финала на Евро 2015 довечера на стадион „Лазур“. Преди това той участва в съвместна пресконференция с Борислав Михайлов – президент на Българския футболен съюз.

„Тук е по-синьо, отколкото в София. Изключително съм доволен от организацията на турнира. Поздравявам за това БФС и Бургас“, каза Мишел Платини.

Кметът Николов подари на френската футболна легенда статуетка на Свети Николай – закрилникът на Бургас, чието име означава Победител. Мишел Платини получи и специална благодарствена грамота от Джан Франческо Лупатели – президент на организацията ACES, присъдила на Бургас званието „Европейски град на спорта 2015“. Той също ще бъде на стадиона довечера, а там със сигурност ще видим и Зинедин Зидан, който пристига да гледа сина си Лука на вратата на Франция във финала.

Финала на Евро 2015 на стадион „Лазур“:

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular