неделя, септември 13, 2020
Начало Денят Автокино в Бургас на 30 април и предоставя 20 безплатни билета за...

Автокино в Бургас на 30 април и предоставя 20 безплатни билета за деца в неравностойно положение

Автокиното е съвсем нов начин, по който човек може да се наслади на филм в компанията на любим човек или приятели. В уюта на автомобила си, през тъмна прохладна нощ, извън града и с приглушена светелина от екрана, пуканки и бира, приключението е гарантирано.

В Бургас прожекциите ще се проведат на 30 април от 20 часа, 21:30 часа и 23 часа на Пристанище Бургас, а филмът, който желаещите ще могат да гледат директно от колата си ще бъде Българ.

Организаторите, група от млади инициативни хора завършили и живели в чужбина, се стараят да предоставят възможността да се изживее гледането на филм по един нов начин, който сме виждали само по филмите. Още повече в по-малките градове въобще няма кина и това е начин гражданите и гостите им да се насладят на това изкуство с по една прожекция всеки месец.

Инициативата Автокино е със социална насоченост и предоставя по 20 безплатни билета за деца в неравностойно положение във всеки град, които могат да дойдат в автомобилите на родители или приятелите си. Организаторите са си поставили за цел да излъчват филми, които стимулират Българското кинопроизводство и развиват любов и привързаност към родното. Като за целта ще излъчват реклманите клипове на България и на отделените градове преди прожекциите на филма.

Автокиното се състои от голям външен филмов екран, операторска кабина, щанд за храни и напитки и паркинг за 50-70 автомобили. В рамките на това затворено пространство, посетителите могат да гледат филми в уединение и комфорта на своите автомобили.
Звукът се изпъчва от нискомощностно AM или FM радио, и се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота.

Желаещите да присъстват е необходимо да направят предварителна резервация на www.avtokino.bg или във фейсбук www.fb.com/avtokino.bg

Контакт за Преса и медии:
Галин Желязков
Главен отганизатор

0887807236
[email protected]

2 КОМЕНТАРИ

  1. Възможно най-тъпия филм, съжалявам ама още от късометражните не ме кефи. Жалко, ходеше ми се. Следващия път дано по-добър избор.

    До първия: билетите си ги пише колко струват ако не те мързи да влезеш в сайта: http://avtokino.bg/?cat=3

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

92 нови случая на COVID-19

За последното денонощие са регистрирани 92 нови случая на COVID-19 по данни на Единния информационен портал. Направени са 2 330 PCR теста.

Почитаме Свети свещеномъченик Корнилий стотник

Предпразненство на Въздвижение на Честния Кръст Св. Корнилий станал известен в Божията църква не много след Възнесението на Господа...

Хороскоп за 13 септември

Овен Днес ще се смесите с цяла тълпа от най-интересни и необикновени хора, и ще се наслаждавате на всяка...

„Черноморски фар“ отбеляза 100 годишния си юбилей на брега на морето

"Вече повече от 100 години медията на Бургас и областта като факел разпръсква дезинформацията, предоставяйки на своите потребители актуална, полезна и най-вече...