вторник, ноември 10, 2020
Начало Денят Автокино в Бургас на 30 април

Автокино в Бургас на 30 април

Пътуващо автокино ще посети 24 Областни града на България от 6 април до 30 април.

Всеки месец на една и съща дата ще се излъчват по 3 прожекции в градовете от 20:00 ч., 21:30 ч. и 23:00 ч. Киновечерите ще представят различни актуални Български, Европейски и Американски филми.

В Бургас прожекциите ще се проведат на 30 април от 20 часа, 21:30 часа и 23 часа на Пристанище Бургас, а филмът, който желаещите ще могат да гледат директно от колата си ще бъде Българ.

Желаещите да присъстват е необходимо да направят предварителна резервация (тук) и разбира се – да имат автомобил. Местата са ограничени до 40 коли.

Автокино е тип кино, състоящо се от голям външен филмов екран, операторска кабина, щанд за храни и напитки и голям паркинг за автомобили. В рамките на това затворено пространство, клиентите могат да гледат филми в уединение и комфорта на своите автомобили.

Звукът се изпъчва от нискочестотно AM или FM радио, и се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 9 лева билет на човек…..Има и по-добро решение да изхарчих пари и то седейки в собствената си кола.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Павел Глоба: Блестящи възможности и шансове за Скорпионите през 2021 година

През 2021 г. Скорпионите не трябва да се отпускат. Но в никакъв случай, защото трябва да се борят със Съдбата и неумолимите обстоятелства.

Американо-германска ваксина срещу COVID-19 показа 90% ефективност

Тази година създателите планират да пуснат до 50 милиона дози. Американската фармацевтична компания Pfizer, заедно с колегите си от...

Св. апостоли Олимп, Родион, Сосипатър, Ераст, Кварт и Терций

Тези светии принадлежат към лика на седемдесетте Христови апостоли. От тях Олимп, или - Олимпан, за когото свети апостол Павел споменава в Посланието...

АПИ: Ремонт на АМ „Тракия“, движението се осъществява в една лента

В ремонта на 12-километровия участък от АМ „Тракия“ - между п. в. „Белозем” и п. в. „Оризово”, са предвидени всички необходими мерки...