сряда, август 12, 2020
Начало Сцена Изложби „Lady’s Fashion Trends” в петък, 13-ти

„Lady’s Fashion Trends” в петък, 13-ти

Едно от най-очакваните модни събития в Бургас – ежегодното ревю „Lady’s Fashion Trends” предстои да се проведе в края на тази седмица.

Организаторите наскоро издадоха, че тази година са избрали фаталните ден и дата на месец март – петък 13-ти, а часът 19:00. Мястото остава непроменено и то е петзвездното бижу на Бургас , Гранд Хотел и СПА Приморец.

Много звездни дами се очаква да прсъстват на гранд спектакълът, като една от тях ще е и звездата от тазгодишният Х Фактор – Ренета Ганева. Водеща ще бъде общинската съветничка Ваня Чечева.

Организаторката Ваня Кирова и този път не пропусна бляскавата вечер да премине с благотворителна инициатива, като тази година тя ще е в подкрепа на 6-годишната Натали от Бургас, страдаща от лек стадий на ДЦП. В ревюто ще се включат и деца модели, които ще представят тенденциите в детската мода за сезона.

По котешката пътека ще преминат едни от най-успешните бургаски модели на модна агенция INTER MODELS, сред тях са току що прибралите се от Милано и Ню Йорк – Александрина Цветкова и Грета Жекова, наскоро титулуваната за Мис Банско Паулина Вълчева, лекоатлетката Гергана Стойкова и др.

Тенденциите в грима и прическите за сезона, съответно ще бъдат демонстрирани от топ гримьорите Гергана и Мая Давидкови, както и стилист Николай Стоянов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Как да премахнем двойната брадичка

Двойната брадичка  не е повод за радост, пише zajenata.bg. Дори и да не страдате от наднормено тегло, вероятността от втора брадичка е винаги там - това...

Бургас зае достойно място сред културните скъпоценности на Европа чрез онлайн платформата „Cultural Gems“

Бургас стана част от 168-те града от общо 30 европейски държави, които са включени в онлайн платформата Cultural Gems, инициирана от еврокомисаря за иновациите,...

Отбелязваме Международният ден на младежта

Международният ден на младежта се отбелязва ежегодно на 12 август. Този празник е установен от Общото събрание на ООН по предложение на Световната...

Световен ден на слона

Световният ден на слоновете се отбелязва ежегодно на 12 август. Основната задача на този ден е разпространението на информация за необходимостта от защита...