четвъртък, август 13, 2020
Начало Стилът Джаджи и технологии Мтел отговаря - неограничени разговори и 5 GB нет за 21 лева

Мтел отговаря – неограничени разговори и 5 GB нет за 21 лева

Телеком войната продължава с пълна сила. След като Виваком обяви, че пуска план за 15 лева, с който предлага 1000 минути към всички и 2 GB мобилен интернет и Теленор отговори със същите минути, но двойно повече интернет (4 GB) нет, Мтел отговори с оферта чрез БОБ – 1000 минути и 2000 MB отново за 15 лева, при това с безсрочен договор. Веднага след това Виваком също удвои мегабайтите и те вече са 4000.
Е, изглежда Мтел няма никакво намерение да се спират. Днес телекомът намали още цените на популярни конфигурации на тарифния план Трансфер.

Операторът предлага следните тарифни планове:

Мтел Трансфер L за 16.03 лева – 1200 национални минути, като неизползваните минути се прехвърлят за следващ отчетен период, 60 минути за международни разговори и 3 GB мобилен интернет на максимална скорост.

Мтел Трансфер XL 5 GB за 20.94 лева – неограничени разговори към всички мрежи и 5 GB мобилен интернет на максимална скорост.

Освен това телекомът запазва и другата оферта на Трансфер XL, където срещу 31.40 лева на месец се получават неограничени разговори към всички и двойно повече интернет – 10 GB.

mtel

Не е ясно до къде могат да стигнат операторите със свалянето на цените. Всеки път, когато си помислим, че са стигнали дъното, те свалят още цената.

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Започва подготовката за следващото издание на SPICE MUSIC FESTIVAL

Най-големият фестивал, посветен на 90-те в България - SPICE Music Festival - приключи, а организаторите и Община Бургас обявиха, че започва подготовката за третото...

Най-забавните и нашумели тийн звезди идват в Бургас за първия инфлуенсърски фест

Едни от най-популярните и обичани сред тийнейджърите лица от социалните мрежи пристигат в Бургас на 4 и 5 септември за първия по...

Биеналето „Приятели на морето” отново събира в Бургас утвърдени творци от цялата страна

Националната изложба "Приятели на морето" за съвременна живопис, графика и скулптура е най-старата извънстолична национална изява - от 1968-а се организира на всеки...

На представянето на книгата за проф. Хикмет Мехмедов прима балерини изпълниха фрагменти от известни спектакли

Емоционално, естетско и приказно бе представянето на книгата, посветена на талантливия балетен режисьор, хореограф и педагог проф. Хикмет...