четвъртък, май 19, 2022
НачалоСпортБургас приема финалите на „Купа България“ по хандбал

Бургас приема финалите на „Купа България“ по хандбал

На 14 – 15 февруари в спортна зала „Младост“ ще се проведе Финал за „Купа България“ по хандбал за младежи – 19 години. Участват 6 отбора, като на този етап са ясни само четири от тях. Другите два ще се присъединят, след като изиграят своите квалификационни срещи. За място на финалите все още спорят отборите на ХК „Спартак“ – Варна, ХК „Добруджа“ – Добрич и ХК „ПТГ“ – Панагюрище, като два от тях ще заемат последните места в групите.

Бургас ще е представен от ХК „Фрегата“ и ХК „Черноморец“. Отборите ще бъдат разпределени в две групи по три отбора, като първите два от двете групи продължават на полуфинал. Квалификациите ще започнат на 13 февруари /петък/ от 12:00 ч. Началото на турнира е от 11:00 ч. на 14 февруари/събота/, а официалното откриване от 16:10 ч.

По време на спортното мероприятие доброволци от Общински младежки клуб „J.J.Cool A“ към Община Бургас ще раздават здравно-информационни материали, брошури, флаери, предпазни средства и валентинки с пожелания, във връзка с отбелязване на 14 февруари – Ден на влюбените. Домакинството на финала ще се проведе под мотото „Бургас – Европейски град на спорта 2015“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular