сряда, септември 27, 2023
НачалоСценаКнигиПопулярният влогър Емил Конрад ще представи книгата си с национално турне в...

Популярният влогър Емил Конрад ще представи книгата си с национално турне в „Хеликон“

Интернет звездата Емил Конрад ще представи книгата си с национално турне в „Хеликон“. До дни се очаква на книжния пазар да се появи книгата му „Нещата, на които НЕ ни учат в училище“, която ще бъде дело на „Егмонт“.

Кой всъщност е автор на тази книга и защо предизвиква такъв интерес? В интернет го наричат „царят“ на YouTube, Vbox или просто „царят на клиповете“. А той всъщност е Емил Конрад – български „влогър“. Не, няма грешка в правописа. Блогърът е човек, който пише съдържание в интернет, а влогърът (video blogger – vlogger б.а) снима клип и го публикува. Конрад снима клипчета на различни теми, но днес предизвика небивал интерес с представянето на книгата си „Нещата, на които не ни учат в училище“.

knigiЕмил Конрад е български влогър, който нашумя с дейността си в интернет платформи като youtube.com и Vbox. Хиляди младежи гледат неговите видео материали в мрежата, които са както и забавни, така и поучителни. Насочвайки младите си фенове към правия път и запознавайки ги с истинския живот и трудностите в него – Емил добива голяма известност, както при младите, така и при по-възрастните.

Дебютното заглавие на Емил Конрад „Нещата, на които не ни учат в училище“ е сборник с 12 истории, според броя на класовете в даскало. Авторът свежо поднася личните си преживявания, споделя опит и заключения. Темите са близки до тийнейджърите, едновременно шеговито и сериозно описани, но по тази причина интригуват и всички, свързани с тяхното ежедневие. Емил Конрад предоставя уникалната възможност на читатели и фенове – ако искат да са негови съавтори в коментарите за тийн проблеми и мечти, могат да пишат в отворената за техни постове тринадесета глава. И тъй като това е книга от истински творец в дигиталното пространство, четири от илюстрациите в нея съдържат QR кодове, които водят до авторските му видеа.

ПОДОБНИ СТАТИИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular