сряда, септември 27, 2023
НачалоСценаКиноПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО - втори трейлър

ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО – втори трейлър

За голяма радост на феновете на трилогията, сега излезе и втори трейлър, разкриващ още детайли от света на Christian Grey и Ana Steel. Най-после виждаме частично специалната стая на бизнесмена, „случайната“ среща на двамата в железарията, сцената в асансьора и други ключови моменти от книгата.

50 Нюанса сиво
50 Нюанса сиво

Петдесет нюанса сиво е очакваната с огромно нетърпение филмова адаптация на бестселъра, превърнал се в глобален феномен. Първият филм от поредицата излиза на 13 февруари във всички кина, а продажбата на билети започва още от 16 януари.
Забележка от дистрибутора: Филмът все още не разполага с официална виза от НФЦ за категорията си за киноразпространение в България. С оглед на жанра и рейтинга на заглавието в САЩ, се очаква филмът да получи забранителната категория „D” за лица под 16г. Поради тази причина препоръчваме това възрастово ограничение да се вземе предвид при продажбата на билети.

Fifty Shades of Grey Official Trailer #2 (2015) – Jamie Dornan, Dakota Johnson Movie HD – втори трейлър

Двете минути и половина вървят на фона на “Haunted” от Beyonce, което ги прави още по-вълнуващи. Като цяло нямаме търпение да дойде февруари, защото изглежда сякаш адаптацията на романа на E. L. James ще бъде сполучлива.

ПОДОБНИ СТАТИИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular