„Трима мъже и една Маргарита“ на 3 октомври в „Адриана Будевска“

„Трима мъже и една Маргарита“ на 3 октомври в „Адриана Будевска“

Театралната постановка на Сатиричен театър „Алеко Константинов“ събира на една сцена баща и син Мутафчиеви

На 3 октомври (четвъртък) постановката на Сатиричен театър „Алеко Константинов“ „Трима мъже и една Маргарита“ ще има свой дебют на бургаска сцена. Премиерата ще бъде от 19:30 часа в Драматичен театър „Адриана Будевска“. Специалното събитие е част от програмата на третото издание на Фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест с организатор Гранд Хотел и СПА Приморец със съдействието на община Бургас.

Лиза Шопова пише пиесата специално за Христо Мутафчиев и сина им Асен Мутафчиев. Творбата печели награда за сатирична комедия „Алеко Константинов“ на едноименния театър. В ролите освен баща и син Мутафчиеви публиката ще види Петър Калчев и Маргарита Хлебарова. Сценографията и костюмите са на Антония Попова, а музиката – на Мартин Каров. „За нас ще е удоволствие и чест да ви разсмеем и трогнем. Очакваме тази среща с нетърпение“ – обръща се към бургаската публика авторът и режисьор на постановката Лиза Шопова.

Билетите за премиерата на „Трима мъже и една Маргарита“ в Бургас са в продажба на каса „Часовника“. За повече информация: 0894 898 098

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...