Пълнолуние на 9 февруари: какво да очакваме и за какво да се...

Пълнолуние на 9 февруари: какво да очакваме и за какво да се подготвим

pinterest.com

Вселената прави корекции в живота ни всеки ден. За да успеем при пълнолуние, е важно да знаем предварително какви събития ни подготвят звездите, казват експертите

Февруарското пълнолуние ще премине на необичайна вълна, създадена от Луна в Лъв. Астролозите предупреждават: енергията и нетърпението ще се увеличат, ще искате да преиграете ситуацията, да разширите хоризонтите си, да промените стратегията си и да заобиколите правилата. За мнозина този ден ще бъде свързан с ярки промени и нестандартни маневри в живота, както и с търсене на щастие. Но ще има събития, които трудно могат да се нарекат успешни. Във всеки случай някои моменти от това Пълнолуние могат да станат съдбовни и да променят генерално съдбата ви. Препоръките на астролозите на dailyhoro.ru са да не рискувате, съобщава IA AmurMedia .

Особености на февруарското Пълнолуние

Според астролозите на Пълнолунието ще влияят два аспекта: Марс и Нептун. Благодарение на това основните теми на този ден ще бъдат сила, инициативност и преследване на цели и амбиции. Експертите на dailyhoro.ru обаче предупреждават да не позволяваме на емоциите да излязат от контрол. Важно е внимателно да разгледате развиващата се ситуация, преди да направите крачка напред.

Марс е основният движещ фактор на февруарското Пълнолуние. Марс като източник на войнстваща власт ще ни принуди да проявим смелост и решителност, да направим важна стъпка и да поемем инициативата. Интуитивно ще знаем какво искаме и как да го постигнем. От момента на Пълнолунието до 16 февруари ни чака успешен период за инстинктивни решения и действия. Марс ще даде шанс да се запознае със своята вътрешна сила и да споделим страстните си желания със света, което може да се нарече добра поличба за щастливи промени и реализиране на собствените ни цели.

Втората характеристика на предстоящото Пълнолуние е  съвпад с Нептун.  Той допринася за растежа на емоционалността и чувствителността. Може лесно да загубите контрол и да попаднете в плен на разрушителни емоции. За да се намалят стреса и да се избегне кризата, астролозите съветват да намерите психологическа подкрепа в живота си. Ключът към търсенето е самоувереността, свободата от ограничения и самочувствието.

Астрологични препоръки за 9 февруари 2020 г.

Астролозите отбелязват, че Пълнолунието не винаги носи отрицателен характер, по-скоро се характеризира с непостоянство. Следователно, в моменти с особен риск, положителното отношение ще помогне да прогоните разрушителните мисли и събития и дори да промени живота към по-добро. Под въздействието на Нептун интуицията ще се влоши, така че ако се интересувате от езотерични практики или различни ритуали, за да привлечете нещо ново в живота си, трудно ще намерите по-подходящ ден. Най-важното е да запомните предупрежденията и да защитите своето биополе.

Неделята, когато много от нас ще прекарат на гребена на късмета, ще бъде трамплин за мащабни промени. Въпреки факта, че бойният дух и жаждата за инициатива скоро ще изчезнат, вие ще можете да мръднете от мъртвата точка и да започнете пътя към успеха. Важно е да се отбележи, че идеите и плановете, очертани преди 9 февруари, трябва да бъдат реализирани, в противен случай можете да станете заложник на външни обстоятелства.

Пълнолунието на 9-ти ще излъчи вълнуваща енергия към земята, която ще вдъхне увереност, смелост и мъжественост на мнозина. Много от проблемите, които ви плашат и объркват, ще се изяснят и преодолеят. Трябва да сте по-внимателни към случващото се от 9 до 16 февруари: нещо важно ще бъде скрито в потока от променящи се събития и незначителни дреболии – нещо, което ще помогне да промените живота си към по-добро.

Фактът, че пълнолунието е специален ден, е бил известен на славяните от древни времена. Нашите предци по това време са се стремили да се освободят от ежедневните задължения. Те са спазвали „речевия етикет“, стремили са се да не лъжат, да не обиждат, да не псуват и да не кълнат. Според популярните вярвания, на пълнолуние:  

Можете да:

 • Чатите с близките
 • Съставете графици и планове
 • Подредете празнична трапеза за близките си
 • Бройте пари (има поверие, че ако броите пари при пълнолуние, те ще се увеличат)
 • Посетете театър или музей

Не трябва да:

 • Вдигате кавга, не правете сурови забележки
 • Да работите през целия ден
 • Да хитрувате и мамите
 • Да връщате дългове (за да не прехвърлите случайно щастието си на друг)
 • Вземането на заеми също не се препоръчва – съществува риск да привлечете чужди проблеми
 • Обсъдете проблемите си, за да не ги увеличите


Източник: amurmedia.ru/valtasar.ru/


Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...