Отменят се събитията, посветени на Китайската Нова година в Бургас и София

Отменят се събитията, посветени на Китайската Нова година в Бургас и София

Всеки, който си е закупил билет ще може да го върне на каса „Часовника“ още днес. Паричната сума ще бъде възстановена срещу билет с касов бон.

Празничната програма  в Бургас и София, посветенa на Китайската Нова година, ще бъде отменена. Ето и какво гласи официалното изявление на организаторите от Китайски Културен център – София:

„Скъпи приятели,

За да спрем успешно разпространение на коронавируса, както и да осигурим опазването на живота и здравето на хората вътре и извън пределите на Китай, китайското правителство спира временно всички групови пътувания на китайци извън Китай, свързани с обмен и друг тип обществени мероприятия. Поради това изразяваме искрено съжаление, налага се да Ви уведомим, че събитията в Бургас и София през периода 5 до 8 февруари, свързани с Китайската нова година, няма да се проведат. Благодарим Ви за Вашето разбиране! Разчитаме на Вашата неизменна подкрепа и интерес към събитията на Китайския културен център в София.“.

Община Бургас изказва своето съжаление и готовност при първа бъдеща възможност отново да е партньор в реализирането на събития в Бургас, представящи многообразието на китайската култура.

За повече информация: https://www.facebook.com/cccsofia2018/posts/632611964175215

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...