Местни избори 2015

zemedelci1 zemedelci2 zemedelci3МЕДИЙНА ГРУПА БУРГАС НОВА ЕООД

ул. Александровска N:109 , тел.: 0885 521 220

“БУРГАС НОВА” е медийна група, отразяваща събития в Бургас и региона. Компанията е собственик на два уеб сайта e-burgas.com и burgascity.com. Медията е с широк обхват. Двата уеб портала са насочени към активните таргет групи, обхващащи възрастта от 17 – 60 години. Ние предлагаме на широката аудитория интересна и надежда информация. И двата електронни сайта се ползват като медии с широко обществено доверие.

Информационният портал www.e-burgas.com е традиционен новинарски портал, отразяващ събитията от обществено-политическия живот на Бургас и региона. Целите са – качествено и своевременно представяне на информация. Основният лайтмотив е безпристрастна и обективна информация, а мотото на сайта – В час с новините.

Информационният портал burgascity.com е с различна насоченост. Чрез него, ние предлагаме на бургаската аудитория една по-различна гледна точка. Burgas City.com е онлайн издание за градска култура. Желанието ни е да търсим и отразяваме позитивните новини. Сайтът отвежда читателя към нтересни дестинации, заведения, магазини, събития, здравословен начин на живот и иновативни технологии в различни области.

Отразяването на обществено-масови мероприятия, изключително много интервюта с интересни хора и техните истории, светски събития и др., са наш приоритет.

В двата уеб портала могат да бъдат прочетени редица интервюта с известни личности от сферата на здравеопазване, бизнес, култура, политика, спорт, хай-лайф и др.

Това, което ни отличава от останалите информационни сайтове в региона са авторските новини, актуални коментари,анализи и интервюта по обществени, политически или спортни проблеми.

e-burgas.com и burgascity.com  категорично са сред трите най-посещавани в Бургаска област. Посещенията в e-Burgas на ден са средно по 17-30 хиляди потребители. Анализите сочат, че аудиторията на медията расте с около 10% месечно, което показва увеличаване на доверието, като информационен източник.

Burgascity.com е нашето „бебе“. От началото на своето създаване, за много кратък период от време, той се превърна във фактор и е една от най-интересните информационни портали в региона. Средното потребление на ден по справка на гугъл аналитикс сочи между 30 и 50 хил. потребители. Аудиторията на медията също е постоянна и расте с всеки изминал месец.

СЪТРУДНИЧЕСТВО И РЕКЛАМА

Медийна група БУРГАС НОВА има гъвкава рекламна политика и предлага изгодни пакетни цени за реклама. Сайтът www.e-burgas.com и burgascity.com са предпочитани от рекламодатели, защото предлагат изгодни пакетни цени и достигат до широка аудитория. Екипът на медията спазва журналистическата етика и принцип, благодарение, на което е изградено доверието с нашите рекламодатели, които вече години наред ползват нашите услугите.

Наред с традиционната реклама, групата може да предложи и отразяване на значими събития за всяка една фирма или организация, последователно изграждане на имидж и утвърждаване на търговска марка, т.нар. “скрита реклама” и други.

На своите рекламодатели МЕДИЙНА ГРУПА БУРГАС НОВА може да предложи следните варианти за реклама на страниците на електронното издание:

– Поставяне на рекламен банер с размери 750Х250 рх (статичен, флаш, с или без активна връзка), позициониран вдясно (или на друга свободна позиция) на сайта e-burgas.com и/или burgascity.com.

– Отразяване на информация предоставена от вас и/или отразяване на предварително съгласувани мероприятия,събития, срещи, инициативи,интервюта и др.

-Заснемане на видео-материал и/или изготвяне на видеоинтервю с Ваш представител по актуален проблем, интересно мероприятие, нова инициатива и др. включващ и снимков материал.

При подписването на дългосрочен договр цената на гореописаните услуги при наемане на рекламна площ в двата информационни портала е 650 лв. за един каледарен месец с включено ДДС считано от датата на уреждане на нашите взаимоотношения.

ОФЕРТА ЗА РЕКЛАМНО-ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ

Моля, запознайте се с нашите оферти, доказали своята ефективност за привличане на клиенти, изграждането и поддържането на добър имидж сред контрагенти и конкуренти на пазара:

ВАРИАНТ 1
– Поставяне на рекламен банер с размери 750Х250 рх (статичен, флаш, с или без активна връзка), позициониран на свободна позиция в сайта e-burgas.com и burgascity.com- ЦЕНА: 480 лв. за един календарен месец.

ВАРИАНТ 2
– Поставяне на рекламен банер с размери 750Х250 рх (статичен, флаш, с или без активна връзка), позициониран на свободна позиция в сайта e-burgas.com и burgascity.com. Към банера ще бъде приложен и текстов материал, изготвен от наш екип със снимки и/или видео описващ Вашата дейност, предстоящо събитие, отразяване на събитие или др. дейност посочена като приоритетна от вас- ЦЕНА: 560 лв. (цена на 1бр. публикация публикувана и в двата сайта 200 лв.) за един календарен месец.

За повече от 1 бр. публикации в рамките на кампанията, всяка една договорена публикация в сайта e-burgas.com и/или burgascity.com ще бъде таксувана по 80 лв.

ВАРИАНТ 3

– Поставяне на рекламен банер с размери 750Х250 рх (статичен, флаш, с или без активна връзка), позициониран на свободна позиция в сайта e-burgas.com плюс PUP UP – изкачене на позорец с банер с активна връзка, при всяко първоначално отваряне на сайта e-burgas.com и burgascity.com: ЦЕНА: 630 лв. за един календарен месец.

ВАРИАНТ 4

POP UP (  прозорец с банер с активна връзка, при всяко първоначално отваряне на сайта e-burgas.com и burgascity.com). Към него ще бъде приложен и текстов материал, изготвен от наш екип със снимки и/или видео описващ Вашата дейност, предстоящо събитие, отразяване на събитие или др. дейност посочена като приоритетна от вас, изготвен от наш екип със снимки и/или видео: ЦЕНА: 560 лв. (цена на 1бр. публикация публикувана в двата сайта200 лв.) за един календарен месец.

За повече от 1 бр. публикации в рамките на кампанията, всяка една договорена публикация в сайта e-burgas.com и burgascity.com ще бъде таксувана по 80 лв.

ВАРИАНТ 5

Предлагаме на вашето внимание и пълно медийно отразяване, което включва описаните по- горе варианти за реклама с публикуване на неограничен брой текстов, видео и аудио материали, изготвени от наш екип с информация, описваща Вашата дейност, предстоящо събитие, отразяване на събитие или др. дейност посочена като приоритетна от вас, изготвен от наш екип и публикувани винаги на заглавна страница на сайта e-burgas.com и burgascity.com ЦЕНА: 800 лв. за един календарен месец.

Посочените рекламни оферти са за едномесечна рекламна кампания в сайта e-burgas.com и burgascity.com , считано от датата на договаряне.
Плащанията за реклама и рекламни материали се извършват по банков път, чрез издаване на данъчна фактура.

При подписване на дългосрочен договор за реклама се ползва отстъпка, която ще бъде допълнително уговорена.

 

zelenite1 zelenite2 zelenite3

 

zemedelci1 zemedelci2 zemedelci3