Как се учи с удоволствие чрез игри демонстрираха първокласници от ОУ „Христо...

Как се учи с удоволствие чрез игри демонстрираха първокласници от ОУ „Христо Ботев“ в кв. „Долно Езерово“

Интерактивните уроци са част от общинския проект „Първокласно начало“

С ентусиазъм и усърдие първокласниците от ОУ „Христо Ботев“ в кв. „Долно Езерово“ се включват в интерактивни уроци всеки ден. Чрез различни игри и забавни занимания на интерактивна дъска и таблети, малчуганите усвояват знания по български език и математика. Днес те се включиха в открит урок и демонстрираха наученото досега чрез образователни игри на учебните електронни устройства.

Провеждането на интерактивните  занимания  е  част от  проекта „Първокласно начало“ , който се реализира от Община Бургас във всички училища.

В резултат на проекта всички кабинети за първокласници бяха реконструирани изцяло преди учебната година. Всички стаи са обзаведени с антибактериални настилки, лед осветление, нови шкафчета, нови единични чинове, които могат да се конфигурират по различен начин, нови интерактивни дъски с възможности за използване на електронни учебници и електронен дневник.

От новата учебна година  ОУ „Христо Ботев“ в кв. „Долно Езерово“ вече има изцяло нова и модерна столова, където децата могат да се хранят – да закусват, да обядват и да се възползват от възможността за свободна консумация ,без да напускат двора на учебното заведение. Помещението е изцяло обновено, ремонтирани са и сервизните и обслужващи помещения, обособена е тоалетна за  ученици с физически увреждания.

За учениците най- атрактивните придобивки са двете нови игрища за баскетбол и хандбал и за футбол.

Още снимки

Коментари

Един коментар на “Как се учи с удоволствие чрез игри демонстрираха първокласници от ОУ „Христо Ботев“ в кв. „Долно Езерово“”

  1. Много таланти създава нашия град! В различни сфери – спорт, образование.. Колко радост все повече виждаме в очите на спечелелите ученици, деца, спортисти и техните учители, треньори, бургазлии… Нека да продължаваме! Младите хора са умни и трудолюбиви! Въпреки мнението на закостенели мозъци. Вярвам в младите и ги приветствам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...