неделя, януари 29, 2023

Живеем все по-забързано. Живеем динамично, храним се динамично, спортуваме динамично, а напоследък модерният селфи човек откри едно ново и иновативно средство за забавление, като вкара модата да документира и споделя чрез снимков материал всяка стъпка от забързаното си ежедневие.

Например, отиваш на фитнес и правиш пет серии по десет снимки. След това избираш хубав ресторант, където да похапнеш след изтощителната тренировка и фотосесия и въпреки, че стомахът ти стърже от глад, най-напред изваждаш мобилния си телефон – храната задължително трябва да бъде фотографирана, преди да изпълни своето предназначение, а именно да засити глада ти.

Все пак в днешно време има и един друг тип глад – този да споделяш визуално със своите приятели във Facebook своята вкусна порция. И следващия път да не посмеят да ти откажат, когато ги поканиш на ресторант – да видят какво са изпуснали!

Все още е мистерия кой е основният първооткривател и „виновник“ за създаването на тази виртуална хранително-вкусова мода, изразяваща се в това да заснемеш перфектния кулинарен кадър, но много хора го правят и им харесва. А щом ни харесва и е забавно, защо да не спечелим от това?

“СтудиоУеб.БГ”, съвместно със сайта на най-добрия град „BurgasCity.com„, стартира кампанията “Изяж Бургас” под надслов „Селфи тук селфи там, ще те снимам, преди да те изям!“
Идеята е в инициативата да се включат повечето от ресторантите в Бургас, като във всеки един от тях ще бъде оставена брошура и обозначителен стикер на кампанията.

За да се включат заведенията в кампанията е необходимо да попълнят регистрационната форма за да заявят своите стикери за участие и да се свържат с нас, за да разберат пълните подробности. 

При възникването на някакви въпроси или трудности от Ваша страна, не се колебайте да се свържете с нас! С удоволствие ще Ви съдействаме!

Условията за гладните потребители са следните:

  1. Условията за гладните потребители са следните:
  2. Избирате си ресторант и отивате с приятели, за да похапнете. Търсете стикера с лого „Изяж Бургас“ или попитайте Вашият сервитьор дали заведението е част от кампанията – „Изяж Бургас“.
  3. Повтаряте си наум вълшебната мантра „Селфи тук, селфи там, ще те снимам, преди да те изям!“
  4. След като поръчката пристигне, изваждате своите телефони или фотоапарати и с ентусиазма на дългогодишен професионален фотограф, заснемете  директно с камерата своята порция под възможно най-добрия ъгъл и светлина. Можете също така и да изтеглите мобилното приложение Изяж Бургас от AppStore и чрез него да заснемете своето ястие.
  5. После споделяте снимката в профила си във Facebook с hashtag #eatburgas или на стената на фен страницата Бургас, Най-добрият град, като е важно да не забравите да се отбележите (тагнете) от ресторанта, в който се намирате.

Целта е да се съберат колкото се може повече лайкове/харесвания на вашата кулинарна снимка.

В края на всеки месец ресторантът, в който е заснето ястието събрало най-голям брой харесвания, ще осигурява чудесна награда: Безплатна вечеря за двама на стойност, определена от заведението.

Ако се чудите каква е целта на тази кулинарна селфи кампания, веднага ще ви отговорим. По този начин успешно ще се популяризират повечето заведения в Бургас и региона, за да се радват те на един успешен старт и през новия летен сезон.

Разпознаваемостта в социалната мрежа е важен стратегически ход , защото е един от най-мощните инструменти за налагане на имена и марки.

Всички, които решат да се присъединят към инициативата, ще получат не просто страхотни награди, а възможността да открият своето любимо заведение и да се забавляват и снимат, докато похапват.

Лесно е, нали? При мене се тагни, със стил и изящество се нахрани!
Нека заедно да изядем Бургас! Защото винаги сме гладни за нови емоции!

 
 

Заведенията, които вече са част от кампанията:

Fresh & Tasty Ресторант Хотел Балатон 8240, к.к. Слънчев бряг Фейсбук страница Виж на картата

Luxor Ресторант Булайр 27 8000, Бургас Фейсбук страница Виж на картата

Ola Ресторант МОЛ Галерия Бургас ет.2, Бургас ул.Янко Комитов 6 8000 Фейсбук страница Виж на картата

PIAZZA GRANDE Пицария ул. Морска 12 A 8000, Бургас Фейсбук страница Виж на картата

Вкуско Пицария ж.к. Братя Миладинови ул. Струма 29 8000, Бургас Фейсбук страница Виж на картата

Пекарни „ЗИА“ Закусвалня 1) „ЗИА“ – Славейков: гр. Бургас, ж.к. Славейков, ул. Разделителна, бл. 44; 2) „ЗИА“- Стамболов: гр. Бургас, бул. Стефан Стамболов 47; 3) „ЗИА“ – Изгрев, гр. Бургас, ж.к. Изгрев, бл. 178 4) „ЗИА“ – Поморие, гр.Поморие, ул. Граф Игнатиев 8а. 5) „ЗИА“ – Старата Поща, гр.Бургас, ул. Цар Петър 14 6) „ЗИА“ – Ботева (срещу Билкова аптека), гр.Бургас, ул. Хр.Ботев 70 7) „ЗИА“ – кв. Долно Езерово, ул. Захари Зограф 75 (след църквата, от ляво) 8) НОВО „ЗИА“ – Чадъра, гр.Бургас, бул. Демокрация 68 9) НОВО „ЗИА“ – Руската, гр.Бургас, к-с Лазур, ул. Копривщица 27 (под Руската ) 10) НОВО „ЗИА“ – Мърфи- гр.Бургас, к-с Лазур, ул. Велико Търново 18 (срещу Мърфи)
Фейсбук страница Виж на картата

Северина Ресторант кв. Чайка – компл. Северина 8230, к.к Слънчев бряг Виж на картата

Mykonos Фаст-фууд Ул. Цар Петър 9, 8000 Бургас Фейсбук страница Виж на картата

Incanto Пица и морски дарове 1) Incanto center: Бургас, пл. Баба Ганка 4; 2) Бургас, Мол Галерия, ниво 2; 3) Бургас, пл. Баба Ганка 4
Фейсбук страница Виж на картата

Клуб-ресторант „Морски сговор“ Ресторант Рибарско селище Ченгене-скеле, Бургас
Виж на картата

Кулинарен магазин – Като вкъщи Сладкарница
Княз Борис 45, Бургас Виж на картата

Ti Bar Ресторант Силистра 4, Бургас Уеб сайт Фейсбук страница Виж на картата

Bar Nectar Фаст-фууд Ул. П. Яворов 2, Бургас Виж на картата

[vc_button title=“Добави своето заведение БЕЗПЛАТНО до 30 Юни“ size=“btn-large“ href=“http://burgascity.com/изяж-бургас-регистрация/“ color=“wpb_button“ icon=“none“ el_class=“butongolem“]