неделя, май 28, 2023

Burgas City.com е онлайн издание за градска култура, забавление и вашия личен туристически гид към интересни дестинации, заведения, събития и здравословен начин на живот. Ние сме твоя дневен извор на интересна и любопитна информация за живота на бургазлиите извън политика, икономика и другите неща, които само натоварват ума ти в и без това напрегнатото ежедневие.

Като една нова и независима медия, решихме да създадем нещо, което драгият читател да чете с удоволствие всеки ден. Без черногледство, без насилие и мрачни прогнози за бъдещето! Без криминални новини и потресаващи кадри на природни катаклизми. Желанието ни е да бъдем различни и да търсим позитивната новина, защото знаем, че се нуждаеш точно от това! Защото търсиш различното, красивото и вдъхновяващото начало на твоя ден.

Приемаме това предизвикателство присърце и ще работим упорито, за да постигнем задоволителни резултати! Мисията ни е да се превърнем в твоя дневен пътеводител на добро настроение, като разчитаме на модерна визия, хумор, внимателно подбрано съдържание, статии за интересни личности, начин на живот и всичко, което вълнува един бургазлия. Да се обединим духовно, културно и емоционално под един общ покрив, наречен Burgas Sity.

При нас бързо и лесно ще откриеш програмата на кината, информация за предстоящи концерти и музика на живо, театрални постановки, най-интересните художествени изложби, литературни заглавия, модни съвети, най-новите места за хапване, за разкрасяване или релакс на душата и тялото.

Също така ще дадем възможност за творческа изява и на своите читатели, които искат да споделят с нас авторски статии или фотографии. Единственото ни изискване е да бъдете креативни, позитивни и усмихнати, за да станете част от културния живот на Бургас.

…Защото най-добрият град за живеене, заслужава най-добрия сайт за споделяне на информация и приятно прекарване на свободното време.
Бургас вече чете BurgasCity.com! Присъедини се и ти!