Вижте в какви цветове да посрещнем годината на Металния плъх

Вижте в какви цветове да посрещнем годината на Металния плъх

newwoman.ru

Посрещнете Новата 2020, чийто покровител в източния календар е Белият метален плъх, у дома, съветват астролозите, но в голям мащаб. Направете истинска почивка, обадете се на приятелите и семейството си, пригответе много различни лакомства и организирайте забавно парти! Символът на годината Плъхът със сигурност ще оцени този подход и ще даде на собствениците на гостоприемен дом успех във всичко, пише putevoditel/stil.

Също така е важно да се обличате правилно за главната нощ в годината. Основният принцип е по-малко наперен излишък, киселинни цветове и претенциозност. Елегантна сдържаност и свобода на движение са приоритет в празнична нощ. Какво да облечем в новогодишната нощ? Ето няколко съвета за избор на тоалет, който да зарадва Белия плъх.

Астролозите съветват да носите дрехи с определени цветове в зависимост от това, за което мечтаете през следващата година. Но дори и тук трябва да запомните предпочитанията на символа на животните. Така че, ако очаквате ръст на приходите, изберете бяло облекло. Любовта е по-важна? – спрете се на светлосивата рокля. И най-важното, без „хищни“ отпечатъци, Плъхът определено няма да му хареса. Какво да се прави, трябва да отложите за друг път носенето на леопардови шарки.

Какво да облечем за новогодишно парти: модни тенденции

1. Рокли

В бяло и сребристо

2. Златни

Пищните или красиво падащи тъкани ще добавят женственост към образа ви. Плисираното все още е на мода, универсална тенденция за почти всеки стил, от спортна до класиката. Нека кажем с дръзко мини, решително „не“ (скрихме един леопард, помниш ли?). За новогодишната нощ 2020 изберете пола със средна дължина или макси.

3. Синьо

Тенденции: лъскава материя, бродерия, апликации от тюл, каскадни, бродирани мрежи, лъкове, каскадна пола, рязани волани по долната част на полата, пищни ръкави, колани, асиметричен подгъв:

3. Черно

Тенденции: черна коледна рокля 2020 с пайети, макси или мини дължина, декор с големи панделки, голи рамене, черен тюл и тафта, изрязана талия, декор от злато и сребро, балонена пола, къдрава корсетна линия:

И още нещо…

Източник: newwoman.ru

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...