My Weblog: umraniye elektrikci uskuadar elektrikci usta elektrikci sisli elektrikci

Резерве

снимка: фейсбук

Какво прави човек, когато осъзнае, че птиченцето е литнало от рамото, а моментът някак се е изплъзнал между пръстите. Ами пише из фейсбук, поне този съвременен Ромео, за който ще прочетете в следващите няколко реда. Нашият Ромео среща своята Жулиета на трийсетина километра от Бургас.

Плажът е „Градина“, на бара – няма да му правим реклама. На едно такова място е лесно да хлътнеш, особено по момиче, което е не само красиво, но и доста добро…в играта на джаги. Ето какво пише нашият герой, търсейки момичето, с което се е запознал на плажа и на което пропуснал я от срам, я от нещо друго, да поиска телефона.

„Помогнете, търся Лена – много красива девойка с кестенява коса, беше с бяла панделка на главата и бяла блуза, любим цвят – розов…И беше много добра на джаги…“

Пожелаваме на нашия Ромео успех в търсенето на неговата Лена.

Ресторант и Бар „Нептун“ кацнал на плажа в Бургас.

Всичко, далече от морето е провинция, гласят знаменитите думи на писателя и журналист Ърнест Хемингуей. Доверявайки се на неговата мъдрост, само на няколко метра от безкрайната морска шир и дългите плажни ивици, се е приютил Ресторант и Бар „Нептун“.

Прочетет още на: Ресторант и Бар „Нептун“


Адрес: ЦЕНТРАЛЕН ПЛАЖ, ГРАД БУРГАС
За резервации: Бар – 0878 101 789;                                          Ресторант – 0878 101 788


 

От витринатавиж всички

0
Семейството е естествено „местообитание“ за всеки човек. Повечето хора на планетата искат силно и щастливо семейство. Ето няколко съвета:

Стилътвиж всички

0
Посрещнете Новата 2020, чийто покровител в източния календар е Белият метален плъх, у дома, съветват астролозите, но в голям мащаб. Направете истинска...
Открий ме в спорта