Лайфстайл

Pinterest

Овен 
Много от трудностите през този ден ще са свързани с това, че жизнения тонус на Овните е понижен. Вместо бодро и въодушевено да се занимавате с работа, Вие ще прекарате деня в мрачни и неприятни размисли. Разбира се, това няма да помогне за подобряване на отношенията с колегите: след като предприемат няколко неуспешни опита да Ви ободрят, те просто ще се оттеглят. Но пък у близките си вероятно ще срещнете разбиране и ще намерите подкрепа. Не се страхувайте да разкажете за своите съмнения и проблеми. Ще имате шанс да получите добър съвет и своевременна помощ. В случай на обостряне на хронично заболяване, не отлагайте посещението при лекар.

Телец

Денят е благоприятен за оправяне на партньорските взаимоотношения. Ако с Вашите съюзници не Ви свързват само чувства, но и общи цели, сътрудничеството ви ще има големи шансове за успех. Възможни са усложнения при опитите за свързване с хора от далече. За юридическа помощ по-добре се отнасяйте към онези, които добре познавате, които са Ви симпатични и не веднъж да Ви оказвали подобни услуги. Ако тръгвате на дълъг път, вземете мерки за опазване на здравето и поддържане на добро самочувствие.

Близнаци

Не се учудвайте, че Вашия любим човек ще се покаже от най-добрите си страни. Възможно е и да не сте знаели, че той има такива забележителни качества и че е способен на такива потресаващи постъпки. Какво пък – хубавите сюрпризи са винаги приятни. Да се случваха по-често… Всъщност, не забравяйте да покажете радостта си на своята половинка. За нея това ще бъде поощрение.

Рак

Кога за последен път сте се вглеждали в хората? Направете прекъсване в рзботата си и идете на някое многолюдно място: в парк, ресторант или търговски център, и се огледайте наоколо. Тоалети, прически, модели на мобилни телефони – всичко това ще е много интересно за Вас. Прекрасно ще се разнообразите, наблюдавайки колко са странни хората. Това е начало на фаза в живота Ви , която ще бъде посветена на наблюдение на света. Не само ще изпитате удоволствие, но и ще научите много нови неща.

Лъв

Отмерен и спокоен ден. За успех в работата ще Ви трябва само едно – умение да се съсредоточите на скучна дейност, която е еднообразна и не допуска творчество или фантазия. Ако през първата половина от деня се справите със задачата, то втората ще Ви донесе приятни изненади, под формата на интересно делово предложение или многообещаваща среща. Обаянието Ви днес е видимо буквално за всички, така че няма да останете без внимание дори за секунда. Бъдете внимателни – Вашата „половинка” може да ревнува!

Дева

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Везни

Знаете от всичко по малко, а това Ви дава възможност за изява в най-различни светски или професионални ситуации. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си таланти. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете енергията си на веднъж в няколко посоки.

Скорпион

У Вас може да се появи усещането, че някой е харесал това, което притежавате. Дръжте под око своето имущество, и още повече внимавайте за идеите си. Някой е обърнал внимание на начина, по който работите, започнал е да Ви наблюдава, и иска да откупира Вашите методи. Този наблюдател тихичко се промъква на Ваша територия, но Вие сте положили прекалено много усилия, за да оградите своето лично пространство, и сега не позволявате на чужди хора да проникнат в него. Защитавайте своето с всички сили.

Стрелец

В суматохата малките детайли витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги проследите. Няма за какво да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв организационен план, непременно ще успеете! Гонят Ви крайни срокове, просрочена сметка или диск, който не сте изготвили на време, а това може да провокира някои неприятности, ако не сте достатъчно предпазливи. Като се има предвид общото Ви състояние, би могло да приемете две различни предложения за едно и също време.Само че е по-добре да откажете и двете и да се усамотите, за да си отпочинете и да се реорганизирате.

Козирог

Това, че отлично умеете да вземате бързо правилни решения, съвсем не значи, че сте длъжни да решавате всичко и винаги. За щастие имате да организирате хората в групи и да им предоставяте възможност да се справят с нещата сами, като само им показвате нужното направление. Не се опитвайте да отхапете повече, отколкото можете да преглътнете, и не се страхувайте да разпределяте задълженията, каквото и да Ви струва това, независимо дали те са работни или лични.

Водолей

Днес ще можете да отделите време за своите лични желания и предпочитания. Може да избухнат чувства към нови познати, както и да се започнат романтични отношения. Днес ще бъдете чувствителни и емоционални. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни колеги. Вечерта е подходяща за срещи с приятели и за интересни разговори.

Риби

Обърнете внимание на човека, който отдавна е влюбен във Вас. Може би си струва да го дарите не само с вежлива усмивка , но и с нещо повече? Ако той действително заслужава , Вие ще го разберете, а това може да се счита за рожден ден на нова любов.

Източник: lamqta.com

Все о камнях

В древноегипетската Книга на мъртвите се казва, че украшенията с камък от малахит имат вълшебни свойства.

В една от най-популярните славянски легенди се разказва са Медната гора и малахитовото ковчеже, което изпълнявало желания.

Приказката е много популярна в Русия, където залежите на уралски малахит превърнали страната в сензация през 18-и век.

Но още през 4000 г. пр. Хр. древните египтяни са добивали малахит от Синайския полуостров, за да създават амулети и религиозни фигури от зеления минерал.


Според легендите на древните египтяни малахитът е пуснат на земята от богинята на небето. Вярвали, че малахитът се е появил под формата на зелени звезди. Голяма част от бижутата на фараоните били с малахит, за да бъдат защитени от злите сили.

Вечерта, за да получат прозрение и да вземат важни решения на сутринта, слагали зеления камък близо до главата си, преди да заспят. Най-добре изработените украшения от малахит са на близо 9000 години и са открити на територията на днешен Ирак и Израел. Тези бижута се радвали на голяма почит още в Индия и Китай.

Малахитът е непрозрачен камък, с интензивно зелен цвят и различни ивичести и концентрично разположени шарки. Исторически погледнато, значението и употребата му датира от времето на древните египетски и гръцки цивилизации. Съществуват данни, че малахит се е използвал широко в домовете на руските царе. Смята се, че може да предупреждава за предстояща опасност чрез счупване на парчета.

Малахитът е божествен камък. Той носи усещане за закачливо противоречие, което е видно и от неговите редуващи се тъмно- и светлозелени ивици. Те винаги се движат заедно…тъмно до светло, тънки до широки, договореност между две сърца до експанзивна любов.

Малахит в бижутерията

Драгоценные камни
Драгоценные камни

Красивите окраски на малахита не оставят никакво съмнение за качествата и важността му като бижу. Той намира широко приложение като скъпоценен камък за колиета и гривни. Поради своята мекота и възможност за моделиране, е популярен камък за резба и изработване на декоративни кутийки и чашки. В миналото, прахообразната му форма се е използвала и като сенки за очи.

Експерти казват, че е един от най-мощните магични камъни и, ако прекалено дълго време се носи, може да бъде опасен, особено за жените. Камъкът привлича толкова много мъжкото внимание, че носи риск от агресивно поведение и насилие от страна на противоположния пол. Ето защо, се препоръчва да се използва като бижу в комбинация със сребро, което неутрализира агресията от страна на мъжете.

Малахит в духовните практики

Малахитът се означава като „огледало на душата”. Той достига до вътрешните чувства на човека и отразява това, което е там. Той е изключително, но трябва да внимавате, когато носите малахит! Той винаги ще отрази как се чувствате и, ако сте негативно настроени, това ще се забележи. Това ни напомня, че всеки човек има двойствена природа и трябва да знае как да управлява по-добрата си страна.

Като камък на трансформацията, малахита помага за духовната еволюция. Подходяща е употребата му за медитация и използване му в духовни практики. Подходящ за повишаване на емоционалната стабилност и баланс като цяло. Може да донесе вътрешен мир и надежда, включително освобождаване от тревожност и стрес. Изчиства негативното мислене и насочва ума към, скритите на заден план, положителни мисли и емоции.

Малахитът насърчава промените и поемане на рискове. Насърчава изразяването на чувствата, потиска срамежливостта и стимулира поемането на отговорност за собствените мисли и действия. Поддържа любовта, приятелството и съпричастността. Използването на този камък може да насърчи истинската, чиста любов и да противодейства на тенденциите към нейното разрушаване. Малахитът, също така, е много предпазващ камък и е особено полезен за защита от злото, защита по време на бременност и раждане, както и за защита на децата.

Медитация с малахит.

Малахитът разкрива истината за себе си и извежда на повърхността това, което е неизвестно за съзнанието. Ефектът му е най-силен в комбинация с медитация. За да прекъснете отрицателните модели на поведение, изговаряйте вашите страхове и мъки на глас през деня, а след това го оставете, на открито през цялата нощ, за да отнесе страховете Ви.

Малахит за успешен бизнес

Малахитът се приема като камък на щастието, благоденствието и изобилието. Помага за продуктивност и доходност на хората, занимаващи се с бизнес, търговия и преговори. Бижутата с малахит, често допринасят за просперитет в бизнеса на ползвателя си.

Малахит при пътуване

Препоръчва се за защита по време на пътуване или летене със самолет. Като камък на пътуване, малахитът защитава и преодолява страхът от летене, помага за адаптирането при часова разлика, насърчава гладките и безаварийни пътувания.

Малахит за памет и концентрация

В мисловен аспект, е отличен помощник за подобряване на концентрацията и интелекта, което го прави полезен за студенти и хора, занимаващи се с всякакъв вид наука и образование. Може да подобри способността за изпълнение на няколко задачи едновременно, като помага концентриране върху всяка задача, без загуба на информация за останалите.

Малахит срещу стрес и емоционални проблеми

В естествена комбинация с азурит, се използва за терапия на тревожност, стрес, натрапчиви мисли. Помага в битката с депресия и тревожност, предизвиква емоционална стабилност и лекува емоционално насилие и стрес, особено такива, свързани с детството. За да се отървете от кошмари, пазете парче малахит в спалнята си!

Терапевтични ефекти на малахит

Малахитът е ефективно средство срещу женски проблеми, регулира не на менструалния цикъл и крампи. Може да се срещне още с името „акушерски камък”.
Смята се, че има свойството да облекчава тремор, чревни проблеми и ревматични болки. В алтернативната медицина и науката за лечение чрез кристали, се препоръчва срещу радиационна болест, астма, бронхит, нарушена надбъбречна дейност, артрит, нарушения през бременността и раждането, безсъние, главоболие, епилепсия, световъртеж, кожни заболявания, костни проблеми, тъканна регенерация и тумори. Подобрява имунната система и стимулира черния дроб.
Традиционните лечители вярват, че малахитът е отлично средство за кожни заболявания. Гривни от малахит са използвани за почистване на кожата от алергични обриви и червени петна. Гердан от малахит помага за подобряване на растежа на косата. Смята се, че наложен върху мястото на възпалените места, малахитът е способен да лекува ревматизъм.

За малахита се вярва, че има способността да защитава от” уроки”.

Този камък е плътен и непрозрачен и поглъща енергия, вместо да я излъчва. Поставете малахита върху областите, които са болезнени или увредени, за да премахнете негативната енергия от тях. Поради силните си абсорбиращите свойства, е важно камъкът да се прочиства по-често, отколкото другите камъни.

Малахит срещу токсични въздействия

Малахитът е камък за защита, който поглъща отрицателната енергия и замърсители от атмосферата и тялото. Препоръчително е да се държи в близост до микровълновата печка в кухнята и до телевизорите в жилището. На работното място, малахитът предпазва от вредното въздействие на силния шум, ярко осветление и вредни лъчения от технологично оборудване. Поставете го в четирите ъгли на стаята, за да очистите килима от токсини.

Малахит и чакри

Малахитът има свойството да активира и балансира всички чакри. Той е камък, който е посветен на сърдечната чакра, разположена близо до средата на гръдната кост. Тя регулира взаимодействието ни с външния свят и контролира това, което желаем и това, на което можем да устоим. Когато сърдечната чакра е извън равновесие, може да почувствате загуба на контрол над връзката си, да станете твърде критични към малките слабости на другия. Може да реагирате твърде емоционално към ежедневни дразнители.

Framar.bg
Framar.bg

Малахитът е полезен за изчистване и активиране на другите чакри. Поставен на третото око, той активира психическата визуализация. Поставен на слънчевия сплит, улеснява емоционалното лечение и възстановяване от отрицателни преживявания и стари травми.

Магически свойства на малахита

В древността вярвали, че малахитът има способността да се свързва със силите на вселената и служи като проводник за Земята. Легенди разказват, че може да направи човек невидим, а ако човек пие от малахитова чаша, ще започне да разбира езика на животните.
В Русия, малахитът се приема за камък, изпълняващ желания.

Грижи за малахита

Малахитът трябва да бъде защитен от удари, екстремни температури, въздействие на киселини и абразивни вещества. Почиства се в сапунена вода. Въздействие с ултразвук и пара не се допуска.
Активността на малахита е най-голяма през месец май. Астролози препоръчват родените под знака на Везни да носят малахит. Това ги прави привлекателни, чаровни и красноречиви. Останалите зодиакални знаци също могат да носят малахит, като единствените изключения са Дева и Рак, за които е категорично противопоказан.

Нужно е да знаете, че с малахит трябва да се борави внимателно, тъй като прахът от него може да има токсично действие при поглъщане! Препоръчва се употребата само на полиран малахит! Не използвайте еликсири от малахит! Не поставяйте малахит в устата си!
Имайте предвид, че лечебните свойства на кристалите са духовна опора за изцеление и не бива да се възприемат като единствена и гарантирана форма на лечение!

За истински шедьовър обаче се смята Малахитовата зала в музея Ермитаж. Тя е определена като най- богато украсената дворцова зала в света.
Колоните на храма Света София в Истанбул също са облицовани в малахит, за да се сбъдват молитвите на вярващите.

Източници: sanovnik.bg
http://meanings.crystalsandjewelry.com
http://www.minerals.net
http://www.natural-holistic-health.com
http://www.inmoment.ru/Framar.bg:

EZO.TV

На 18 и 19 януари Луната транзитира през въздушния знак Водолей.

През тези два дни е засилен интересът към всичко ново и нестандартно. Личните преживявания и проблеми отстъпват, а на дневен ред идват по-глобалните въпроси, свързани с обществото, съобщава edna.bg.

Дните са благоприятни за нови начинания, за покупка на техника, за научно-изследователска работа, за интелектуални и хуманитарни дейности, за семинари и конференции, за работа в екип, за срещи с приятели и съмишленици. Добри дни за взимане на решения с обществено значение и нови проекти.

планети

Снимка: Thinkstock

На 18 януари Луната има по-благотворно влияние за родените предимно през втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Хармоничният ѝ аспект към вашите слънца ще внася хармония в отношенията ви с хората, ще бъдат приети добре мнението и идеите ви, ще ви зарежда с положителна енергия и сила да осъществите целите си.

По-силно влияние ще оказва в ежедневието на родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. През втората половина на деня тя е в предизвикателен аспект с Юпитер в Скорпион.

В личен план се появява необходимост от разрешаване на някои важни въпроси, свързани с работата, с взаимоотношенията с приятели и в семейството при Телците и Скорпионите, а при Лъвовете и Водолеите – в партньорствата и от лично естество въпроси в осъществяването на бъдещи планове.

Раците и Козирозите ще са заети с финансови въпроси, а Девите и Рибите ще трябва да намерят компромисни решения в отношенията с колеги или подчинени и да бъдат по-внимателни за здравето си.Напрежението може да нарасне, да бъдете по-импулсивни, а някои дори крайни в действията си.

Уязвима е нервната система и кръвообращението, затова е добре да запазите спокойствие и да посрещнете трудностите с повече увереност и сдържаност в емоциите. Ще печелят повече онези от вас, които съумеят да работят екипно, не преминават границите на добрия тон и спазват законите.

На 18 януари Венера, планетата на хармонията, красотата и любовта, преминава също в знака Водолей. До 10 февруари включително тя ще има по-положително влияние в интимните и бизнес партньорски взаимоотношения, а също и във финансов план при родените под знаците и с рождена Венера в Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

При Водолеите тя ще бъде с най-силно влияние, но дали ще бъде положително или не зависи от това какви аспекти имат Слънцето и особено Венера във Водолей във всеки отделен личен хороскоп.Ако те са с повече предизвикателни аспекти от други планети, тогава влиянието на Венера няма да е много позитивно и се изисква внимание в партньорствата и финансите, да не се предприемат финансови рискове.

Ако, обаче, Слънцето и Венера във Водолей в рождения хороскоп са с хармонични аспекти, тогава влиянието на Венера ще бъде много позитивно. Любовните отношения ще процъфтяват, бизнес отношенията ще са много резултатни и ще носят повече печалби в този период. Трудно се печели любовта на Венера във Водолей, защото е силно свободолюбива, но на приятелството ѝ може да се разчита безрезервно.

планети астрология хороскопи

Снимка: Thinkstock

Тя е идеалист, желанията са нестандартни, а емпатията им е чужда. Привличат я каузи, интелектуален тип хора и контактите с интересни личности, а не толкова дълбоките емоционални чувства. По-труден е периода за партньорските отношения и финансовите въпроси за родените под знаците и с рождена Венера в Телец, Лъв и Скорпион.

Не е добре да правите големи капиталовложения, да взимате или давате пари на заем, да теглите кредити. Приходите може да са намалени при хора, които не са на твърда заплата. В интимните и в бизнес отношенията са възможни проблеми и дистанциране.

Най-внимателни трябва да бъдат родените през втора и трета декада на тези знаци в края на месец януари и в началото на февруари.

планети космос

Снимка: Thinkstock
Източник: edna.bg

faithnomorefollowers.com

Поморийската театрална дружинка организира Дамаджан вечеринка на 10 февруари 2018 г. /събота/ от 20.00 ч. – Интерхотел „Поморие“ .

„Скъпи трудолюбиви лозари
и майстори, производители, винари,
ракийкосътворители  и почитатели
и всички вий, отбрани дегустатори,
случайни и сериозни алкохолоконсуматори,
на дамаджан вечеринката елате!“, това призовават организаторите на събитието. 

По време на Дамаджан вечеринката ще се проведе анонимна дегустация на домашни вина и ракии.

Желаещите да участват в конкурса могат да предоставят своите проби в сградата на НЧ “Просвета 1888”, в срок до 5 февруари 2018 година.

Всички проби ще бъдат предварително оценени от професионална дегустационна комисия. Ще бъде връчен призът „Дегустатор на годината”. Победител ще е този, чиито оценки най-много се доближават до оценките на професионалното жури.

Артистите от НЧ „Просвета 1888“ Ви очакват! За резервация и повече информация: 0596/ 2 23 16

Pinterest
Овен 21 март – 20 април

Действайте активно на всички житейски фронтове. Подайте документи и подпишете нови договори. Не се колебайте да направите жестове и предложения и в любовта. Венера вече ви гледа в благоприятен аспект от знака на Водолея. Този ден презарежда матрицата на преките задачи и отговорности и оставя място за глътка чист въздух и за поне един час на разтоварващи и релаксиращи процедури. Възползвайте се от всичко, което ви предлага живота. Препоръчва се интензивно физическо натоварване. И мисълта ви работи гъвкаво.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Този ден слага край на емоционалните авантюри от празничните дни. Венера вече ви гледа в неблагоприятен аспакт. Сега е момента да се обърнете към деловите задачи, да започнете да разчиствате купа от ангажименти и отложени начинания. Днес пасивността разболява, но в нищо не бива да се отива в крайности. Във въздуха витае агресия. Всеки е тръгнал да води битки за по-добро място и по добро заплащане. Ще направите силен ход, ако забравите за чувствата и действате логично. Прегледайте инструментите и сечивата.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес пасивният човек даже и травма може да получи. Активизирайте се максимално, проведете отлаганите разговори, стартирайте нов проект и привлечете съмишленици. Сега е момента да се търси странична подкрепа и инвестиция. За утре не ви се препоръчва работа в екип и споделяне на колективна отговорност. Но днес това е наложително и препоръчително и ще ви изведе на предни позиции в битката с конкуренцията. Покажете сила и таланти и не забравяйте, че нападението е най-добрата защита. Изиграйте си козовете.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Този ден отприщва насъбрания потенциал и ви води към нови връзки. Венера вече ви гледа в благоприятен аспект, а това ще стабилизира връзките и любовния ви живот. И след като уредите личните отношения по-лесно ще се справите и с професионалните. Днес градусът на емоциите се покачва, а това ще подейства стимулиращо и обновяващо на деловата ви активност. Сега е момента да прегледате машините, с които работите и се движите и да вложите качествени материали във всичко, което градите и строите.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес трябва да атакуваш, за да не се окажеш в числото на жертвите. На работното място ще доминирате, ще определяте правилата, ще разпределяте позиции и наличности. Но в емоционален план не е изключено да се стигне до проблеми и експлозии в чувствата. Венера и Луна ви гледат в опозиция от знака на Водолея. Очертават се изневери и изнервящи положения. Странични хора ще ви информират за действията на партньора, а това ще налее масло в огъня на ревността. Бъдете внимателни.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден за работа на свой терен и със свои средства. Хората на изкуството може да направят своя шедьовър. Най-добрият ден в месеца за работа с благородни метали и правене на отливки. Личното ви хоби може да се превърне в доходен бизнес. Концентрирайте се над това, от което смятате да печелите и да просперирате в бъдеще. Вътрешната ви енергия нараства и позволява да направите крачката, от която сте се притеснявали. Дайте воля на импулса за работа и творчество и ще се похвалите с чудесни резултати.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Вътрешната ви енергия търси поле за изява. Ако не се задействате и не и дадете работа тя ще се вкисне в някой орган и ще ви разболее. Излейте навън творческия си потенциал и чувствата, които изпитвате към някого. От днес Венера вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Водолея. Едно приятелство е на път да се превърне в любов и да ви направи щастливи. Влюбеният човек е окрилен човек и може да се справи с всеки проблем по пътя си. Не се страхувайте да допуснете до себе си любовта и близостта. И работата ви ще потръгне.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден за активни действия и мероприятия в посока на най-важната ви цел. За момент оставете встрани емоциите и любовните увлечения и свършете работата, която сте занемарили. Днес пасивният човек ще бъде предреден на опашката за късмет, пари и добри професионални позиции. Не се разсейвайте с дреболии, не си губете времето с хора, които не го заслужават. Вероятни са раздели в чувствата и неприятни разкрития за изневери. Трудно ще се дава прошка, особено ако ситуацията се повтаря. Обърнете гръб и продължете.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ако от доста време се каните да влезете в битка за защита на позициите си в живота и на работното място, знайте че това е подходящият ден. Вътрешната ви енергия търси начини да се излее навън, било то в работа или в активни творчески мероприятия. Не се страхувайте да влезете в битки за защита на личния си просперитет и мястото си в обществото. Нищо няма да ви се даде даром. Всеки днес е тръгнал с голямата кошница, а някой дори и с две. Използвайте силата на колектива за постигане на личните си цели. Ден на призив.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

След празничната еуфория вече е време да се мисли трезво и логично. Изкусителката Венера напуска ваши знак и отива да мъти водата на Водолея. Събуждате се след любовен сън и се обръщате към реалността. Добре е днес да се наточат ножовете и сечивата, да се прегледа всяка машина и инструмент, с които ще работите. Не пренебрегвайте важните детайли. Разпределете добре времето си. Енергията ви ще стигне и за най-трудните начинания. Не си позволявайте пасивност, за да не останете на опашката за пари и късмет.

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес ще обърнете повече внимание на любовта и чувствата вместо на работата, както ще направят другите. Венера навлиза във вашия знак. Залива ви любовна и артистична магия. В момента и Луната е във вашия знак, а с тези две чаровници няма как да се мисли трезво и реалистично. Ако искате да свършите някаква полезна работа насочете се към изкуство и творчество. Може да създадете своя шедьовър благодарение на емоциите и чувствата, които ви владеят. Вземете четката, перото или длетото. Седнете на пианото и действайте.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

И вие днес може да съберете сили за активна творческа дейност и работа в посока на личния ви интерес. Влезте в голямата битка, за която отдавна се подготвяте. Ще получите подкрепа от приятели, ще привлечете спонсор, но най-хубавото е, че може да направите полезни и удобни за околните личните си намерения и стремежи. Ще оказвате влияние в политически и бизнес план. Активизирайте се максимално, сформирайте или влезте в нова група по интереси. Не отлагайте екипната работа за утре, когато друг ще овладее импулса на тълпата.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е тройка, а както знаем трикраката маса не се клати. В тази година имате реални шансове да стабилизирате финансовото си положение и да навлезете в нова пазарна ниша. Търсете своето място под слънцето, започнете нов бизнес или паралелна дейност. През 2019 г. ще носите кръста на огромна отговорност, но ще се утвърдите на престижна позиция.

Родените днес са истински биткаджии, които ще влагат сърце, ум и талант в работата и личните връзки. Ще създават шедьоври в областта, в която ще се занимават. Намирайте им работа, за да не вършат пакости. Притежават огромен енергиен потенциал, който ще търси поле за изява.

Заченатите днес ще бъдат активисти, борци за права, военни или просто хулигани. Няма да стоят мирни, огромни страсти ще бушуват в тях.

Източник: monitor.bg

entrepreneur.com

Новата година дава възможност за всяка зодия да докажете нещо – Вече знаем кой знак ще бъде най-мощният през 2018 г. и кой най-щастливият …

Най-силната зодия през 2018

Може да се изненадате, но най-силната зодия през 2018 г. ще бъде Риби. Пред това романтично и нежно създание ще се открият множество предизвикателства и препятствия, които Рибите ще посрещнат лесно, защото астрологическите поводи са такива, че Рибата може лесно да се възползва от всичко това.

Най-секси зодия

Овните може би не винаги са най-сладки, но имат енергия и излъчване, което им придава неустоим чар. През 2018 г. няма да им липсват обожатели.

Най-убедителен знак

През тази година можете да се доверите най-много на Девата. Ще бъде по-лесно за нея да се грижи за другите. Ще покаже завидно ниво на състрадание, съпричастност и отдаденост, на което особено се радват любимите им.

Най-умната зодия за 2018

Няма съмнение, че това ще бъде Скорпион. Ако иска отмъщение, нищо не може да спре пътя му. Ако Скорпионът никъде не се обърка през 2018 г., той няма да допусне да е с наведена глава и няма да се наложи, докато той носи короната за най-умната зодия.

Най-сладкият знак

Звучи необичайно, но тази година Стрелецът ще има правото да се нарече  г-н / г-ца Сладост. Той също така ще осъзнава своята красота и стил, така че той ще се представи с доза нарцисизъм. През 2018 г. огледалото за Стрелец ще бъде неразделен приятел.

Най-щастливият знак

Близнаците през годината ще чувстват щастие на всяка крачка. Те ще бъдат пълни с оптимизъм и това ще помогне и за благоприятни поводи. Те често ще се оказват на правилното място в точното време, така че те ще могат да извлекат нещо от всеки един случай.

Най-семейната зодия за 2018

Ако сте омъжени за Рак, предстои ви година на любов, семеен мир и топлина. По природа семейният Рак през 2018 г. просто ще се радва на грижи за децата. Тези, които нямат деца, ще се замислят за това и ще търсят партньор с строги морални принципи, в които те могат да разчитат на всеки момент и на кого могат да се доверят.

Най-дипломатичната зодия за 2018

Когато става въпрос за дебати, изслушвания, говорене и обмен на мнения, никой няма да може да надмине Везните. Те буквално ще могат да разговарят с всички и всичко.

Най-потайната зодия

Козирогът и без друго е от потайните зодии, но тази година ще бъде самата тайнственост и делата му ще бъдат обвити в мистерия. Толкова добре ще може да скрие чувствата и фактите, които опитни играчи биха възприели. Който се опитва да разбере какво е Козирогът и какво чувства, ще срещне стена.

Най-модерната зодия за 2018

Определено Водолей през 2018 г. ще се превърне в мода, стил и блясък. Той ще свети като холивудска звезда на червен килим по всяко време. Всичко ще бъде правено със стил.

Най-забавната зодия за 2018

Лъвът с кралската поза през 2018 г. ще доминира и ще завладява с внимание. Всеки, който познава Лъв през този период, ще помни дългите си срещи с него. Вроденото му чувство за хумор, интелектуалност и силна личност ще допринесе за това.

Най-културната зодия за 2018

Най-честната зодия с най-добрите маниери през 2018 г. ще бъде Телецът. Рядко или почти невъзможно е да се види по-тактичен. Фин и учтив, той избягва неприлични, весели и агресивни хора

Източник: blitz.bg

За изкусния бургаски кулинар отличната и отличителна визия на ястията е задължителна, но не трябва да е доминантна

26 януари е денят, в който Бургас ще има своята първа вечеря „на сляпо“ – Тайна вечеря епизод 1: България.

Домакин и организатор на събитието е единственият 5-звезден хотел в морския град – Гранд Хотел и СПА Приморец.

Добре дошли са всички любопитни кулинарни приключенци, които искат да се върнат към изконния вкус на храната. Специални маски, задължителни за всеки гост на събитието, ще приглушат максимално светлините и ще оставят храната да нарисува своя картина от вкусове и аромати, несмущавана от визуални внушения. Персонални гид-асистенти, ще бъдат на разположение на гостите в изкушаващият кулинарен адвенчър. Стартът на събитието е в 19:30 часа.

Първият епизод на поредицата Тайни вечери „на сляпо“ е посветен на България. За него, повече разказва шеф Ивелин Кръстев – главен готвач на Средиземноморски ресторант Салини в Гранд Хотел и СПА Приморец.

„Последните години, в света на кулинарията твърде много се набляга на визията. С поредицата си вечери „на сляпо“, ние ще докажем, че водещият доминант всъщност е и винаги ще бъде вкусът – разказва шеф Кръстев.

„Реално, публиката на Запад е по-готова и отворена за подобни нестандартни експериментални събития. Затова и решихме да посветим първият епизод на поредицата на България. Така, вечерята ще е едновременно близка, но и непозната“ – допълва изкусният кулинар.

После, повдига леко завесата към първото по рода си за Бургас събитие: „Не очаквайте традиционни неща. Тайна вечеря епизод 1: България представя националната ни кухня и продукти, в нов прочит и стил. Ще я поднесем в комбинация с ефектни акценти от средиземноморската кухня, които не доминират, а звучат в хармония и създават нови уникални вкусни комбинации. Храната е съобразена изцяло с изискващата лесна консумация концепция на вечерта. Степените на менюто са четири и няма да бъдат обявени предварително, за да останат изненада за  гостите. С оглед на този момент, молбата ни е ако има хора със специфични хранителни диети, алергии и предпочитания, те да ги споделят, когато правят своята резервация.“

Разказва още. За това, колко е важен екипът, който стои не зад гърба ти, а до теб и работи неуморно с една единствена цел: доволният клиент.  За удовлетвореността от добре свършената работа, която идва след отличните отзиви от страна на хората, за чието кулинарно доволство се грижи Средиземноморски ресторант Салини. За кулинарното 7-степенно посрещане на Новата 2018 година, което предизвиква истинска еуфория у гостите на Гранд Хотел и СПА Приморец – много от които на 1 януари търсят шеф Кръстев за да споделят радостта си от превъзходното празнично меню – според тях, често пренебрегвано на подобни тържества, за сметка на развлекателната програма. В Гранд Хотел и СПА Приморец обаче, слабости и случайности няма. Тук всеки детайл е прецизно планиран и изработен и напаснат с другите в съвършено цяло, което гарантира винаги отличен престой в 5-звездното бижу на Бургас, във всеки един смисъл.

Шеф Ивелин Кръстев е отличен професионалист, с богати въображение, експериментаторски дух, познания и над 20-годишен опит в областта на кулинарията. Тя го води до Германия, Финландия и после обратно в Родината – но не в родната му Варна, а в Бургас. Тук, той впряга своите  знания и умения в Средиземноморски ресторант Салини. „За мен, храната е изкуство. Така я разбирам, така я усещам, така я създавам и поднасям на хората“ – казва той, преди да потъне в царството, в което създава своята кулинарна магия – огромната подредена и изключително чиста кухня, където всеки човек и детайл тежат на точното си място.

Средиземноморски ресторант Салини, означава връщане към вкуса, комбиниран с изключителна визия. Тук, ще откриете не само елегантна, спокойна обстановка и отличен, ненатрапчив сервиз, но класни кулинарни изживявания. Защото шеф Кръстев и неговият екип не готвят – те създават изкуство – и най-голямата им удовлетвореност е вашето доволство.

Тайна вечеря епизод 1: България е събитие от концепцията Let’s Get PRIM на Гранд Хотел и СПА Приморец. Тя цели създаване на уникални преживявания в областта на кулинарията,

културата, изкуството, музиката и други, за бургазлии и гостите на града.

Цена на куверт: 49.00  лева на човек.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg

Менюто е в 4 степени и е изненада за гостите. Поради това, моля, ако имате хранителни алергии, предпочитания, специфична диета, споделете я при резервацията.

Pinterest

Овен 
Днес ще си дадете сметка, че няма на кого да се оплачете от съдбата. Вашият любим човек няма да се интересува кой-знае колко от проблемите Ви, и способността Ви да ги решите самосиндикално. Какво пък – няма да Ви е за пръв път да се измъквате от заплетени ситуации самостоятелно…

Телец

Днес Вашият любим човек ще Ви задава много и различни интересни въпроси., отговорът на които за Вас съвсем няма да бъде така прост, както би Ви се искало. Само че се постарайте, да удовлетворите неговото любопитство: в крайна сметка ще бъде интересно и на Вас, и на нехо. Много нови неща ще узнаете!

Близнаци

Този ден може да се охарактеризира със стремителен полет в кариерата. По-доверителни, дружелюбни и обещаващи могат да станат връзките Ви с представители на властта, закона, или с популярни и известни личности. В същото време не очаквайте от съдбата повече, отколкото може да Ви даде. Разберете, че успехите Ви ще се дължат на минали заслуги, които в близко бъдеще може да се окажат неактуални. Постарайте се да да вземете каквото можете от миналото, но не забравяйте, че може да Ви очаква съвсем друг живот, който не прилича на днешния.

Рак

През този ден Вашият любим човек най-сетне ще забележи, че нещо не Ви е наред , и ще си даде сметка, че е крайно време да направи нещо по силите си, за да се усмихнете и в края на крайщата да се зарадвате на този свят. Опитайте се и Вие да му съдействате с всичко възможно, че нещата да се получат.

Лъв

Трябва да сте готови за неприятности в професионалната сфера. Едва ли този ден ще бъде лек и приятен, тъй като той готви за всички представители на Вашия знак много изпитания. Възможни са проверки при Вас, от които проверяващите да останат крайно недоволни. Не са изключени глоби и други санкции. В качеството на компенсации за причинените неудобства, ще Ви очаква пълно взаимно разбиране с близките, хармония в романтичните отношения, а също и полезни съвети от стари приятели. Редно е, а и си заслужава, да се вслушате в онова, което говорят родителите, защото от тях може да научите нещо важно.

Дева

Днес ще Ви бъде доста трудно да съгласувате плановете си за близко бъдеще с плановете на своя любим човек. По някаква причина компромис няма да бъде възможно да се намери. Навярно тази дейност е по-добре да отложите за по-добро време.

Везни

Денят ще бъде доста напрегнат. Ще се равалят отношенията Ви с деловите партньори и ще се наложи да търсите нови, тъй като по никакъв начин няма да можете да отложите реализацията на набелязаните планове. Преговорите ще върват трудно и едва ли ще имате възможност да държите на своето. Възможни са финансови трудности. В същото време емоционалният фон на знака е стабилен, и представителите му ще запазят доброто си настроение и оптимизъм. Увереността в собствените сили не само ще Ви помогне да преодолеете трудностите, но и да се „обзаведете” с нови запознанства. Не форсирайте развитието на събитията, а проявявайте инициатива само когато това е действително необходимо.

Скорпион

Днес ще си наострите зъбките и ще се старете да ги демонстрирате на всички, включително и на своя любим човек (на пътво място). Рабира се, че е много важно да имате собствено мнение по всеки въпрос, както и непосредствено поведение и екстравагантен стил, но за най-близкия си човек и за това, че може да се срамува заради Вас, също трябва да помислите…

Стрелец

Винаги се грижите за обкръжаващите Ви хора, и съвсем не Ви е безразлично как се чувстват, и какво е тяхното настроение. Няма да Ви е все едно, ако някой от тях се притеснява за живота си, или за своето здраве и пари. Винаги може откровено да се поговори с Вас. Въпросът обаче е, получавате ли и самите Вие достатъчно подкрепа? Ако отговорът Ви е „не”, може би просто сте забравили, да поискате помощ. Днес е подходящо време, да си дадете сметка, изказвате ли, макар и понякога, гласно своите потребности. Помислете, дали и приятелите Ви нямат желание макар от време на време да Ви помогнат.

Козирог

Вие сте от онези мъдри хора, които не се пречупват под натиск отвън. Придържайте се и днес към същата независима позиция, когато колегите се опитат да приложат по отношение на Вас далеч не деликатна татктика, стремейки се да повлияят на Вашата гледна точка. Останете верни на своите убеждения – контролът над ситуацията остава във Вашите ръце, и затова всичко ще бъде такова, каквото го искате. В края на крайщата Ви е нужно да отстоявате своята репутация. И помнете, че именно Вие контролирате всички останали аспекти на своя живот. Постарайте се да използвате много по-малко време за хора, които не уважават това.

Водолей

Денят е свързан с финансови загуби. Нямате желание да правите икономии , а и обстоятелствата не предразполагат към нищо такова, но към оправданите харчове ще се добавят и редица ненужни разходи. Денят е много подходящ за преговори с делови партньори и разговори с началството, но успехите в работата няма да са свързани с общуването и ще бъдат много скромни. От хората, които са по-възрастни от Вас, ще получите както морална подкрепа, така и дбри съвети, но не трябва да се доверявате на техния опит, а на собствения си здрав разум. Именно той ще Ви подскаже как трябва да действате, за да постигнете отдавнашна своя мечта.

Риби

Ясно е, че Ви върви в работата, но, за съжаление, не Ви върви в любовта. Затова през този ден може да планирате професионални преговори, но романтичните срещи е по-добре да отложите. Не трябва да бързате с признанията: много голяма е вероятността, да бъдете разбрани неправилно. Умението да запазите относително спокойствие, когато около Вас бушуват бури от разногласия и спорове, става Ваше преимущество. Именно за това ще удържите победа над конкурентите и ще постигнете своето в ситуация, която на много други би се сторила безнадеждна.

Източник: lamqta.com

shutterstock.com

Тази година звездите са ни приготвили доста изненади. През 2018-а всички планети от Слънчевата система ще имат ретрограден период, а това се случва изключително рядко. От друга страна януари сам по себе си е „натоварен“ в астрологичен смисъл. По всичко личи, че планетите се опитват да подпомогнат старта на годината с нова енергия и нови вибрации.

Първото Новолуние на нашите ширини ще настъпи на 17 януари 2018 в 04:18:28, то ще бъде в кардиналния знак Козирог.

По време на Новолунието Слънцето, Меркурий, Венера, Сатурн и Плутон ще бъдат именно в знака на Козирога. Това се случва изключително рядко, така че акцентът върху земната енергия, която носи знака ще бъде особено силен.

Козирогът носи енергията на лидерството, здравата работа и решителността. Символът на този зодиакален знак е планинският козел и ако някога сте виждали такова животно на живо, знаете, че то има способността и решителността да се изкачва до места, на които други не биха си и помислили да достигнат.

Това е един доста образен начин, по който можете да си представите енергията на Козирога, а с толкова много планети струпани в неговото съзвездие, можете да бъдете сигурни, че всички ще получим по едно потупване по гърба от Вселената и ще трябва да изкачим своите собствени планини. По време на Новолунието ще властва една наистина амбициозна енергия, която ще ни помогне да напреднем в посока на най-съкровените си мечти и желания.

Това е перфектното време да започнете да действате, правейки малки практични промени, които да ви донесат повече радост, любов и успехи.

Козирогът е много практичен знак, затова не е необходимо да правите смели и шокиращи крачки, а по-скоро малки и ефективни такива, които ще ви доближат по-близо до целта ви.

През последните няколко години като цяло енергията бе насочена към това да изчистим живота си от стари и ненужни неща и планиране, но сега ще имаме подкрепата за започнем да предприемаме неща. Цялостната енергия на януари е насочена към това да правим конкретни стъпки, така че не се страхувайте да предизвикате себе си и да действате.

От друга страна Новолунието е време да погледнем по-надълбоко в себе си и да се свържем със сърцето си, а присъствието на Венера в Козирог още повече ще засили това желание.

Ако имате проблеми във връзката си или ако чувствате, че в тази зона имате застояла енергия, това Новолуние ще ви донесе нови прозрения, които ще ви помогнат да погледнете нещата от нов ъгъл.

Ако пък нямате половинка, идващото Новолуние е перфектното време да заявите на Вселената, че сте готови за нова любов.

Ако пък имате щастливи отношения с партньора си, планирайте нещо забавно за вечерта и прекарайте времето си заедно, това ще заздрави още повече отношенията ви.

По традиция Новолунието е времето в месеца, в което можете буквално да посеете семенцата на бъдещето си и да изпратите желанията си към Вселената.

Въпреки че може и да не изглежда винаги по този начин, животът винаги е на ваша страна – просто трябва да се научите да се придвижвате с лекота между добрите и лошите неща, които ви се случват. За всичко си има причина, но най-често можем да я видим единствено от дистанцията на времето.

Ако почувствате порив, можете да формулирате желанията си, като ги напишете на лист. Добре е те да бъдат максимум 10 и да бъдат написани в първите 8 часа, след настъпването на Новолунието, ако пък забравите можете да го сторите в първите 48 часа. Желанията трябва да бъдат конкретни и да се отнасят единствено за вас, не за други хора.

Най-силните теми на Козирога са целите, амбиция, професия, използване на възможности, започване на нови начинания, сигурност в бъдещето, поемане на отговорност, успех, признание, реализация, постигане на цели и положение в обществото.

Що се отнася до здравето, силни теми са: кости и стави, пикочен мехур, колена, кожа, артрит, ревматизъм, образуване на камъни, псориазис, сърбежи.

Ето и няколко конкретни примера, които ще ви покажат как е най-добре да формулирате желанията си:

– Искам с лекота да се отдам на неща, които са в моя най-добър интерес.

– Искам с лекота да възпитам в себе си самодисциплина.

– Искам да съм изпълнен със самочувствие и самодисциплина за постигане на моята цел…

Източник: woman.bg

Pinterest

Овен 21 март – 20 април

За родените около 10 април денят ще бъде рисков и проблематичен. Предстоящото новолуние изпива силите ни. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи и не се впускайте в необмислени начинания. Тъмните сили се активизират. Може да попаднете в капани. Ще претърпите лични и професионални загуби. Не подписвайте нови договори и стойте далече от хора, които и друг път са ви подвеждали. Неблагоприятен ден за планирано раждане. Бъдете отговорни в думи и дела и тази вечер се приберете навреме у дома. Здравето е нестабилно.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 3

 

Телец 21 април – 20 май

В този ден пророчествата са лъжливи, така че не се притеснявайте от негативната прогноза, действайте си по задачите и вярвайте в щастливата си звезда. Късметът на другите сякаш се е приютил при вас. Ще се правят грешки, които ще разчистват пътя пред вас. Дори до момента да сте били трети в определен списък, до утре на обед вече може да сте титуляра и да давате разпореждания. Не бързайте да правите избор. Оставете конкурентите да го направят и да разкрият картите си. Ден на благоприятни за вас констатации и елиминации.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Неблагоприятен ден за старт на нова лична и професионална програма. Всичко предприето ще тръгне накриво, ще коства допълнителни усилия и средства и в крайна сметка ще с окаже в полза на конкуренцията. Липсва енергия, трудно се организират чествания. Разходите се увеличават, а на среща нищо съществено не се получава и дава. Активизират се тъмни и задкулисни сили. Бъдете отговорни в мисли и дела. Не давайте съвети и не искайте такива. Препоръчват се прочистващи процедури и отказ от активна състезателна дейност.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес рискувате повече отколкото предполагате. Не се обвързвайте с никого за нищо, независимо какви екстри ви се обещават. Не играйте хазартно, запазете неутралитет, независимо какво ви предлагат и дават като шанс. Не подписвайте нови договори. Крачката, която ще направите ще донесе само неприятности и грижи. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В такъв момент сте подложени на странично въздействие. Не си позволявайте изневери и отсъствия от дома. Приберете се навреме и внимавайте на пътя.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес и Лъвът е добре да стои с подвита опашка, да не се изхвърля и прави прибързани действия и изказвания. Липсва енергия за внедряване в нова среда. Не се препоръчва и планирано раждане. Нищо важно да не се започва, особено ако от него ще зависи бъдещето ви и това на семейството. Стойте далече от неравностойните връзки, от фалша и лицемерието. Неблагоприятен момент за събрания и подписване на нови договори. Всяка крачка напред ще ви коства две назад в бъдеще. Храната да е лека. Не товарете и сърцето.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на пречки и елиминации, които ще работят във ваша полза и интерес. Конкурентите ви ще се дънят или нещо неприятно ще ги накара да отсъстват от състезанието с вас или просто да се откажат. Може нищо да не свършите и да не предприемете и пак ще получите каквото ви трябва. Предстоят елиминации засягащи тези пред вас. Законът ще ви подкрепя и защитава, страничните ви връзки също. Внимавайте с храната, не са изключени алергични реакции. Запалете лампите, нека е светло. Прогонете тъмнината от живота си.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят е критичен и неблагоприятен за всякакви инициативи, за нови връзки и нови начинания. Може да попаднете на неподходящото място в още по-неподходящото време. Скривани тайни се разкриват и може да станат публично достояние. Не лъжете, по добре замълчете. Гонете от живота си фалшивите връзки и тези, които са на път да ви компрометират. Каквото загубите трудно ще си върнете. Не носете изделия от кости и рога. Перспективата е замъглена, лесно се попада в капани. Вечерта се вероятни и инциденти.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес се действа на сляпо, но някои от вас ще извадят късмет и ще получат нещо определено за друг. Очертават се неравностойни любовни срещи и пътувания, които друг ще плати и подсигури. Ще се окажете третия в една игра на нерви. Може да извлечете ползи и печалби от двама, които не се разбират. Ще играете посредническа роля и по различни канали ще се информирате за нещо важно лично за вас. Препоръчват се прочистващи тялото и душата процедури. Добре опечете и сварете храната си. Нищо да не се яде алангле.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Всичко, което ви кажат и предложат днес ще е част от едва игра без правила целяща дискредитиране и ограбване на важни за вас позиции. Всяко предоверяване ще позволява на конкуренцията да заеме местата, които сами сте заслужили с активна и последователна работа. Подлагайте на съмнение всеки привидно добронамерен жест. Денят е неблагоприятен за планирано раждане, но съвсем непланирано и неочаквано тази вечер може да направите бебето. Не се захващайте със случайни връзки. Приберете се навреме у дома.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Предстои едно ограбващо съпротивителните сили новолуние във вашия знак. На всички нива се действа егоистично и с намерение да се прецака конкурента. Дори и в любовните обяснения има нещо скрито и недоизказано, което в последствие може да развали връзката. Не предприемайте нищо важно, особено ако смятате да разчитате на него в близко бъдеще. Тази вечер не замръквайте на непознати места и спазвайте правилата. Родените в третата декада може да попаднат в неприятни ситуации и да си навредят.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Това е може би един от най-трудните дни в сатурновата ви дупка. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи, не се намесвайте в чуждия избор и не допускайте чужди хора до личния си периметър. Споделеното ще се използва като компромат. Гонете от живота си фалшивите връзки. Случайно може да разкриете една лъжа, която дълго е присъствала в живота ви. Не започвайте нова работа и не правете крачка към нова връзка. Утре Луната навлиза във Водолей. Ще се събудите с вярното усещане за полезното и вредното.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не е ден за тежки натоварвания за участия в екстремни спортове и състезания. Липсва енергия трудно ще се внедрите в нова среда и напъните ви ще се изтълкуват погрешно. Вероятни са намеси на странични хора в личните ви и професионални отношения. Сами може да играете ролята на третия, който разваля връзките. Препоръчва се пост и въздържание. Храната да е добре опечена и сварена. Движете се сред свои и не планирайте нови запознанства тази вечер. Утре ще се събудите с пророчески сън, а на яве ще срещнете любовта.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е единица. Застанете на старта на новия си живот, търсете нова работа и се огледайте за нова връзка. Всичко предприето ще стабилизира живота и бизнеса ви, ще ви изкачва към върха на постиженията и славата. Чакат ви сладки и заслужени награди. Време е за действие, край с проучването.

Родените днес имат слаба енергия, но огромни претенции и изисквания към себе си и другите. Силата им е тук, на местна почва. Имат шест планети в знака на Козирога. Около христовата възраст в живота им ще има генерални промени. Нарцисизмът им е голям.

Заченатите днес ще бъдат изключително чаровни и неустоимо изкусителни, но ще използват тези си качества и дарби с желание за манипулиране и навреждане.

Източник: monitor.bg

От витринатавиж всички

0
В древноегипетската Книга на мъртвите се казва, че украшенията с камък от малахит имат вълшебни свойства. В една от най-популярните славянски легенди се разказва са...

Стилътвиж всички