Лайфстайл

sciencedaily.com

Козметиците твърдят, че може да направите косата и кожата си красиви и здрави у дома си, като използвате кафе.

За ефективно премахване на грима, почистване на кожата в края на деня или борба с целулита, експертите препоръчват рецепти за почистващи пилинги.

Рецепта 1

В утайка от варено кафе трябва да добавите 2 супени лъжици овесена каша. Собствениците на суха кожа трябва да добавят лъжица заквасена сметана при търкането. Ако кожата е мазна – същото количество кисело мляко. Сместа трябва да се постави върху мокро лице, да се масажира и да се измие за 2 минути.

Рецепта 2

2 супени лъжици смляно кафе трябва да се смеси със същото количество оризово брашно. Добавете вода. Сместа трябва да е плътност като заквасена сметана. За мазна кожа – разредете със кисело мляко.

Рецепта 3

У дома можете да направите много ефективен инструмент, който ще ви помогне в борбата срещу „портокаловата кожа“. Запишете рецептата. За пилинг при целулит ще ви трябва 100 грама мед и 3 супени лъжици смляно кафе. След като кафето стои в продължение на 30 минути на пара във вряща вода, то трябва да се смеси с мед.а Нанесете сместа върху „портокаловата кожа“ с масажиращи движения. След това трябва да я държите върху кожата 10 минути, след което да я измиете. Най-ефективно е използването на контрастен душ – редуване на топла и студена вода./ Zdrave.to

 

pixabay.com

Влияние ще окаже квадратурата на Марс и Плутон като провокира в хората лесно гняв, раздразнение, агресия и импулсивност в действията. Много е важно сега да се проявят внимание, дипломатичност и здрав разум. Желанието за лидерство може да ви постави в условия на борба, конкуренция. Не са изключени финансови загуби в личен и социален план, крах на нечия кариера. Този период се счита за критичен за бизнеса, политиката и научните изследвания. Възможни са травми, взривове, нещастни случаи, природни катаклизми, социални вълнения.

Луната е в знак Стрелец. Преминавайки през този знак, тя носи философска нагласа на хората. Активността също се засилва. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за уреждане на юридически дела. Днес не трябва да се взема нещо, което е загубено от други хора. Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

2 лунен ден в 07:55ч до 08:51ч на следващия ден – Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се отбележи, че даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. Ден за натрупване на енергия. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че сте на грешен път. Подходящо е за гладуване и начало на диета.

Отношения –Подходящо време за семейни реформи. Ако отдавна сте забелязали, че трябва да промените нещо, то сега е този момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви нови идеи при разумно обяснение ще бъдат приети без съпротивление и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате конфликтите. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, нещо вълнуващо. Не се страхувайте да експериментирате.  

Бизнес – Необходимо е повишаване на активната дейност. Добре е да се съсредоточат всички сили в търсене на източник за финансиране на своя проект, уточняване на плановете, разработени от преди и формиране на материална база за бъдещи проекти. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията.

Подстригване – подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстригването в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално. Сънищата биват конкретни и ярки, което улеснява тълкуването им.

Родените през 2-ри лунен ден са спокойни и балансирани, доста бавни личности. Още от детството си притежават голям апетит, послушание, смирение и добро здраве. По природа са малко по-мързеливи и подтиснати хора. Един от главните им недостатъци е тяхната подозрителност и недоверие към хората. Липсва им чувство за мярка. Често проявяват инстинкт за собственост, ревност и стремеж към всевъзможни ексцесии. Ако се захванат с някоя работа, те я вършат внимателно и по съвест. Обикновено са настоящи гурмани и с вкус си похапват, но рядко пълнеят, тъй като в организма им стават постоянно процеси на пречистване и бързо изгаряне на всичко излишно и изхвърлянето на шлаки. На тези хора се препоръчва да проявяват малко повече алтруизъм и щедрост, да не се привързват към нещата и да не съжаляват, когато са изгубени. Да се занимават повече с духовни техники.  Ако тези хора се проявят като егоистични и алчни, ще привличат към себе си предимно физически проблеми, които ще се появяват под формата на заболявания на жлъчния мехур или бъбречна недостатъчност, а също може да има нарушения при функционирането на храносмилателната система. /novini.bg

Pinterest

Овен 21 март – 20 април

След пречистващото новолуние започва нов цикъл. Тялото и душата подават нови сигнали. Вслушвайте се и в желанията на сърцето. Не вървете против себе си. Направете това, към което нещо ви влече и привлича. Сега е момента да се заредите с нови знания и информации, да направите планове и да разчертаете личния си график. Направете някому подарък, но не забравяйте и себе си. Поглезете се, купете си нещо, което ви отива и привлича. Ще почувствате остро къде ви е мястото и с кого наистина трябва да бъдете.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Телец 21 април – 20 май

Ден на устата. Отварят се огромни апетити. Трудно ще спазвате диета. Ще ви е още по-трудно да си затваряте устата, да не критикувате и правите забележки. Не е изключено да влезете в словесни войни, да си развалите почивката и приятните моменти заедно. Спазвайте диета на всички нива, дайте предимство на тези, които обикновено са под вашата опека и лична диктатура. В противен случай може да се стигне до душевни и физически експлозии. Пътувайте, опитайте да видите една ситуация от друг ъгъл и гледна точка.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

Близнаци 21 май – 21 юни

Обмисляйте и планирайте, търсете допълнителна информация по важните за вас въпроси, но още не започвайте нищо важно и сериозно. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции не само у дома, но и в средата, в която реализирате личното си хоби и талант. Интересите ви ще се сблъскат с нечии амбиции. Днес всеки е отворил голямата уста, хвали се и изисква повече от друг път. Съветът е да бъдете избирателни във връзките, да не ядете това, което не ви се яде дори и да рискувате да обидите домакините или готвачите.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли

Ще се събудите с ясното чувство за полезното и вредното, за пътя по който трябва да вървите и за хората, с които е добре да се свържете. Доверете се на интуицията и по отношение на храната. Избирайте ястията по каприз и вътрешен усет, не си налагайте да спазвате правила, които вътрешно не приемате. Сега е момента да уточните позициите си с партньорите и децата. Апетитите са огромни, никой няма да отстъпи. Ще си проличат истинските дипломати. Избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция. Направете си план за седмицата.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на лъвските апетити и претенции. Събуждате се с неустоими желания и апетити, забравяте за диетите и за дадените пред себе си или пред друг обещания. Ще бъдете изкушени. Желанията на тялото взимат връх. Яжте само това, което ви се дояде. И по отношение на връзките бъдете с тези, които са ви на сърце и които виждате в съня си. Проявете щедрост към децата и близките. Направете желан подарък, задоволете и желанията на тези, които обичате. Ден за планиране и подреждане на приоритетите.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември

Вероятно е да пренебрегнете сигналите на тялото и интуицията и в днешния ден да си създадете доста проблеми. Ограничете контактите с хора, които винаги ви разбалансират. Не правете нищо против усещанията си, не отивайте в крайности и не обещавайте неизпълними неща в желанието да се харесате или да привлечете някого. Ден за пътувания, за огледи, преговори и размишления. Не взимайте крайни решения и не започвайте нищо ново. Не се ангажирайте с хора, към които имате известни резерви. Яжте каквото ви се дояде.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за усвоение на нови знания. Пъзелът на връзките ви се пренарежда. Ще се събудите с някакво неустоимо желание да бъдете с някого, да си хапнете нещо и да прекарате чудесни часове заедно. Немерете време и място за всичко, към което усетите влечение. Ако нещо ви се дояде наблегнете на него до следващото новолуние. Днес не може да измамиш тялото и душата с полуфабрикати, с неравностойни и губещи връзки. Позволете си да се поглезите, да си създадете уют, комфорт, приятни и релаксиращи моменти.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят запалва неустоими страсти и усещания. Няма нужда да се въздържате, да спазвате диета в чувствата храната и секса. Този ден ви е даден да постъпите както ви се харесва, без да се съобразявате с никого и с нищо. Сега е вашето време, вашият шанс да нареждате и подреждате своя и чуждия живот. Ще се събудите с някакво особно вдъхновение за пътя напред и за избора, който трябва да се направи. Не се отказвайте от нищо, което ви привлича, което ви зарежда и пълни душата с радост, любов и задоволство.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Луната дефилира в знака на Стрелеца. Ориентирйте се към пътувания, къмв приятелски и делови срещи, към неща, които ви привличат и доставят лично удовлетворение. Ако се събудите с желание да си хапнете нещо, непремено си го доставете. Не се отказвайте дори и да спазвате диета. Ден на големите апитити на всички нива. Не е нужно да се ограичавате и без това животът доста ви е ограничил. В утрешня ден ще бъдете оковани и с допълнителни окови, затова днес се опитайте да разсечете поне някои от тях. Върнете си дълговете.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на ненаситността и огромните апетити. Властва желанието да вземеш, да прекараш другия, да се възползваш от нечия слабост и предоверяване. Бъдете внимателни, контролирайте пороците и се доверете на усещанията си. Бъдете сигурни, че това което ви се дояде днес е нужно на организма ви, а тези към които нещо ви тегли и привлича ще бъдат важни хора за личния ви просперитет, късмет и щастие в живота. Тялото и душата днес не могат да бъдет излъгани. Не вървете против себе си и ще се радвате на успех.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за пътувания, за срещи, които от доста време отлагате. Душата ви не издържа на притеглянето, на самотата, страста и желанията. Търсете нови връзки, посетете тези, за които мислите. Усвоете нови умения и се натоварете физически. Ден за планиране, за опипване на почвата в местата на личния ви интерис и амбиция. Рекламирайте се , намерете начин да проведете директни срещи с длъжници и спонсори. Доставете си радост за сетивата с храната, която харесвате най-много. Избягвайте конфликтите и бурните емоции.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март

Още със ставането ще получите знаци кое е добро и полезното за вас и кое е вредно и разболяващо. Ако изпитате неприятно чувство към някого, отложете срещите. Ако нещо ви се дояде, хапнете си независимо каква диета спазвате. Ден на устата, на желанията, които напират и изискват удовлетворение. Опитайте да проявите щедрост и да задоволите апетитите на близките и децата към нещо, за което отдавна мечтаят. Ще ви зарежда радостта в очите на тези, които обичате. Не планирайте старт на нови проекти и инициативи.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е четворка. Излизате от период на усилена работа и големи натоварвания. Предстоят ви пътувания и промени в начина на работа и живот. 2018 г. ще прокара нови пътища в живота ви, ще ви ориентера към нови места и хора, ще ви даде възможност да пътувате и да преустроите начина си на работа и живот. Нека близикет ви подарят шапка и куфар. Ще ви потрябват в следващите месеци.

Родените днес пртежават усет за хора и ситуации и вроден дегустаторски талант. Не ги карайте да ядат това, което не искат. Още от малки ще проявяват характер в избора на храни, приятелстава и лични връзки. Няма да можете да им налагате мнението си.

Заченатити днес ще бъдат преимуществено момичета, ще бъдат добри кулинари, ще държат на дома и семейството. Ще се радват на открито и прикрито покровителство./monitor.bg

wallpaperstock.net

Новолунието днес, 18 ноември, ще се случи в Скорпион и ще окаже своето влияние още от самото начало на седмицата, която идва.

Знаете, че по време на новолуние не виждаме Луната на небето, съответно в този момент и поне двa-три преди и след него, липсват достатъчно енергия или жизнени сили за успешното реализиране на желаните от вас дейности.

Твърде вероятно е ако ги стартирате в посоченото време, те да не се развият добре. За това изчакайте Новолунието да отмине малко преди да вземете важни решения

Това Новолуние е сравнително спокойно и няма напрегнати аспекти към него, но разбира се, е добре да имаме предвид, че се случва в Скорпион – знак, който сам по себе си е достатъчно дълбок, интензивен и свързан с промени и трансформации.

През предстоящата седмица и до Новолунието, поради нехармоничната конфигурация на Меркурий и Нептун, времето не е подходящо за важни преговори, сключване на сделки и подписване на договори. Също и при пътувания – бъдете добре подготвени и проверявайте всичко.

h

Снимка: Thinkstock

Добре е да разберете в кой дом попада за вас Новолунието – според тропическия зодиак то се случва в двайсет и шестия градус на Скорпиона, съответно проверете къде е това по отношение на асцендента ви и тази ще е темата, най-актуална в следващия един месец за вас.

Времето е подходящо за обмисляне на бъдещите ви цели и посоки, но, повтарям, все още не и за действия.

Можете да отделите време за почивка и по възможност отидете някъде сред природа – така по естествен и балансиран начин ще имате възможност да се свържете с вътрешния си център и покоя вътре във вас.

h

Снимка: Thinkstock
edna.bg

 

corrieredellosport.it

Теодора Стефанова е най-известната българска гадателка. Популярността се дължи на точността на прогнозите. От 26 г. живее в  Италия, където е телевизионна звезда, участва в няколко тв предавания, сред които и най-гледаното за футбол. Първа предсказа, че тогавашният бизнесмен и собственик на Милан Силвио Берлускони ще направи политическа кариера и ще стигне до премиерския пост.

Предрича през 2003 година титла за Локомотив (Пловдив) и само година по-късно „черно-белите“ стават шампиони. Стефанова се интересува от всякакъв футбол – немски, английски, испански и италиански. Любимия  отбор от Италия е Милан, а от България е за ЦСКА. Теодора представи в Пловдив новата си книга „Осмото чувство – ключът към вселената”.

Тя даде интервю за вестник  „Марица“, в което става дума за бъдещето на Локо, Ботев, Левски, ЦСКА, Лудогорец, Григор Димитров, Димитър Бербатов и националния отбор.

– Предрекохте титла за Локомотив Пловдив преди време?
– Тогава така го усетих и го казах. И стана. Бях на стадиона в „Лаута“ със Симеон Сакскобургготски и ваш колега ме попита какво ще се случи. Тогава точно Локомотив не беше в оптимална форма. Херо си тръгваше, трябваше и стари играчи да се подменят. Та симпатичният ви колега ме попита какво ще се случи на Локомотив през следващия сезон. Спокойно, ще спечели титлата, спомням си, че му казах. И това девет месеца по-късно се случи.

– Каква прогноза бихте дали сега за двата пловдивски отбора – Ботев и Локо?
– В момента Локо и Ботев са равностойни. Трябва да поработят върху доста неща.  Наскоро треньорът на Локо напусна. Неговият наследник ще даде шанс на млади и нови имена, които ще се борят за титулярно място. В Локомотив имат пропуски в средата на терена. Трябва да подобрят играта си като гости. Като домакини ще печелят, но да помислят и при гостуванията. Повече да се раздават на игрището. Селекцията и екипът, който е направен в Локо, е добър. Искам да поздравя моя добър приятел Христо Бонев. Той е легенда и му желая здраве. Феновете на „черно-белите“ трябва да подкрепят отбора, когато върви и когато не върви. И Ботев и Локо няма да се различават много в класирането този сезон.

– Има ли шанс в бъдеще Локо и Ботев да спечелят още трофеи?
– Моята прогноза е, че през 2019 година Ботев може да спечели Купата на България. Локо може да мечтае за шампионска титла през 2020 година. Проблемът с базите на Ботев и Локо ще започне да се разрешава. Нужно е да се съберат важните фактори и да вземат да инвестират. Трябва всички от Красен Кралев до Футболния съюз да помагат.

– Какъв е проблемът на българския футбол?
– Проблемите са много и комплексни. Първо, феновете да напълнят стадионите. Второ, всички отбори трябва да имат една добра база, в която футболистите да тренират. Навсякъде по света е така, защо и България да не стане. Трето, да няма вандалщина по стадионите. Свидетели сме много пъти на грозни сцени по трибуните. Полицията работи добре в тази посока – да няма размирици, но има и пропуски. И в Италия има агресия по стадионите.

– Какво мислите за Лудогорец, Левски и ЦСКА?
– Преди време предрекох, че няма да има Левски и ЦСКА, а ще има само един доминатор в бг футбола ни – и това е Лудогорец. Вижте колко години вече тимът от Разград печели титли.

Левски си имат достойното място в нашия шампионат. В момента техен треньор е Делио Роси. Той не е за подценяване. Добър специалист е. Ще намери начин да подобри играта на отбора. Нужно е да сплоти колектива. Трябва да направи добра селекция и ще въведе дисциплина на хранене. В Левски проблемът им е защитата.

За ЦСКА – изненадват ме положително. Хубав отбор са със Стамен Белчев. Там е така – един ден го уволняват, на другия ден го оставят. Има потенциал ЦСКА да стигне до второто място. Тази година разликата в точките между първия и втория ще е много малка. До последно няма да се знае кой ще е шампионът – Лудогорец или ЦСКА.

– Димитър Бербатов подписа с индийски отбор? Добър ли бе изборът му?
– Той е посланик на България. Него го е оценил целият свят. Не само той, но и  Христо Стоичков. Как да не се гордееш с такива имена, които ги знае целият свят. Този уникален мач, който го направиха със Стоичков. Организацията беше на високо ниво. Дойдоха хора, които ги обичат и не искаха нито една стотинка. Те го направиха за България и за нашите деца. Трябва да се случва все повече и повече. Това дава вяра и надежда в нашите деца.

– Мнението ти за Григор Димитров? Ще спечели ли титла от Големия шлем?
– Уникален. Аз съм му фен. Знам, че той ще върви и моята прогноза се сбъдва. Още преди години в един вестник казах, че той ще влезе в топ 10. Сега очаквам от него да се изкачва в ранглистата до първото място. Скоро ще вземе и титла от Големия шлем.

– Твоя любим отбор в Италия – Милан, тази година не върви добре…
– Мен ме боли сърцето за Милан.В момента не сме добри кондиционно. Въпреки това този отбор го подкрепям. Когато печелихме купите, имах шанса и възможността да пътувам в Манчестър, Мадрид, Барселона. Да вдигна купата на КЕШ в Атина, беше щастие за мен. Тези изживявания и емоции не всеки ден се случват.

– Докога ще продължи хегемонията на Ювентус в Италия?
– Юве е втори отбор. Има тази година Наполи. Наполи ще изпревари Юве. До последно само една точка ще ги дели в първенството.

– Какво мислиш за националния ни отбор?
– Ще успее, но не сега. Сега няма да го гледаме на световното в Русия. Петър Хубчев е добър специалист. Той ще промени начина на мислене на футболистите. Ще даде шанс на други, които не са гръмки имена. Той знае какво да прави. Аз няма нужда да го уча. Но ще подобри много отбора. На следващите квалификации за Европейско на бараж ще отидем./blitz.bg

vl-club.com

С помощта на нумерологията можете да определите каква енергия има вашето име. Възможно е след като научите енергията на името си, много събития в живота ви да станат по-разбираеми за вас.

За да определите енергията на името, трябва само да изчислите броя на буквите на личното ви име.

Имена с две букви (напр. Ия) – В нумерологията те се считат недостатъчно защитени. Хората, които носят такива имена, са много уязвими в живота. На раменете им тежат много изпитания, така че те по-добре трябва да укрепят енергията си.

Имена с три букви (Лия, Ана, Яна, Ада, Лея, Сия). Тези имена правят човек противоречива натура. Като правило те трудно могат да намерят призвание в живота. Те са много вятърничави и непостоянни. Отначало се увличат по едно нещо, после могат да преминат към нещо друго.

Имена с четири букви (Анна, Вера, Нина, Юри, Олег, Иван, Емил). Тези имена даряват притежателите си с откритост и еманципация. Хората с тези имена не знаят как да пазят тайни и често се държат предизвикателно. Въпреки това те ценят стабилността в личния си живот и в кариерата си.

Имена с пет букви (Ирина, Мария, Ивана, Марин, Коста, Кирил). Според нумерологията на имената, това са лидери. Те са организирани, знаят как да намерят общ език с другите и винаги се стремят да бъдат първи във всичко. Въпреки това те често извършват нелогични и спонтанни действия.

Имена с шест букви (Полина, Звезда, Ренета, Марина, Руслан, Ивайло, Искрен, Йордан, Виктор). Хората с такива имена са хармонични личности. Те са доволни от това, което имат, но в същото време се стремят към повече. Отдават голямо значение на любовта в живота си.

Имена със седем букви (Евгения, Зорница, Наталия, Емилиян, Ярослав). Хората с тези имена са много надарени. Талантите им рядко могат да се реализират в живота, тъй като не притежават силен характер. Носителите на тази група имена като правило винаги се съмняват във всичко, въпреки че външно изглеждат много събрани и самоуверени.

Имена с осем букви (Светлана, Вероника, Ангелика, Вячеслав, Владимир). Хората с тези имена търсят независимост и свобода. Те са реформатори и революционери. Пътят им обаче често е трънлив поради трудния характер. Носителите на имената на тази група не могат да намерят общ език с тези, които не са им по душа.

Имена с девет букви (Екатерина, Маргарита, Александър, Светослав, Ростислав). При притежателите на имената от тази група, интуицията е много развита. Въпреки това, не всички я използват в живота си. Тези хора са мистериозни и непредсказуеми. Често мечтаят за по-добър живот, но не полагат специални усилия за постигане на своите цели.

Имена с десет букви (Александра, Константин). Хората с имена, състоящи се от 10 букви имат много удивителен живот. През първата половина на живота често им се случват необясними неща. Обикновено в ранна възраст губят близки и стават жертва на злополуки. Но без значение как се развиват обстоятелствата, те винаги излизат сухи от водата. През втората половина на живота си те достигат връх в кариерата и намират семейно щастие.

Както можете да видите, не всички имена ни дават щастлива съдба. Ситуацията може да се промени, ако коригирате името си, но това трябва да стане от много опитен специалист. Случайна смяна не се препоръчва. Промяната на името, променя съдбата./novini.bg

Libero Blog

Луната е в знак Скорпион.

Тъй като Луната е във воден знак, емоционалните реакции ще се засилят. Ще бъде добре, ако съумеете да се въздържате от буйни проявления на своите емоции, особено тези, които могат да доведат до негативни последици. Доколкото в този период всички чувства се изострят, даже най-незначителното раздразнение може да премине в ярост. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Повишава се критичността на ума. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво.

Луната ще се движи на празен ход от 13:43 до 21:00ч.

След това преминава в знак Стрелец. Всички важни начинания да се отложат.

30 лунен ден започва от 06:57ч и продължава до 13:43ч – Не всеки лунен месец има 30-ти лунен ден. Той не продължава дълго, понякога е само часове, но се счита за пълноценен лунен ден. По възможност всичко, което правите в 30-ти лунен ден трябва да ви носи чувство на дълбоко удовлетворение. Прекрасно време изпълнено с приятни сюрпризи и радост. Приемете го такъв, какъвто е и му се наслаждавайте. Спомнете си всичко хубаво, което е било през лунния месец. За лошото изобщо не мислете. Огледайте се наоколо и потърсете нови поводи за радост и ликувайте.

Старайте се да виждате само прекрасното и се наслаждавайте на всеки миг от живота.

Новолуние в 13:43ч в знак Скорпион – по това време може да усетите неустойчивост в емоционалната сфера, безпокойство, нарастване на раздразнителността, затова се въздържайте от вземане на решения и сериозни контакти. Време за лунна диета. В продължение на 24 часа от започването на новолунието не трябва да се употребява никаква храна, а само течности. Кафето и чаят се пият без захар. Ако правите това редовно при новолуние и пълнолуние, ще постигнете много добри резултати. Сега се отслабва най-лесно и без странични ефекти. През това време организмът твърде активно извежда вредните вещества. Много са полезни билковите чайове и повече течности. Предстоящите три дни не са добри за нищо, дни на “тъмната Луна”, организмът е най-отслабен.

Не предприемайте нищо, което е важно за вас. Пазете се да не станете жертви на мошеничество, на измами и кражби. Обаче това, което се планира по новолуние, ще се реализира по-нататък.

1 лунен ден в 13:43ч до 07:55ч на следващия ден – Не е много ефективен ден както за индивидуална, така и за колективна работа. Времето е подходящо за уединение, самоанализ и оценка на миналите ни постъпки и за правене планове за бъдещето. Жизнените сили са отслабени, затова трябва да се избягва претоварване и да не се започват нови рисковани дела. В това лунно денонощие е добре да помечтаем за бъдещето, но не за абстрактното, а за близкото през лунния месец. А за да не останат мечтите безплодни, мислените образи за бъдещето трябва да бъдат колкото може повече конкретни и подробни. Колкото можете повече реалистично и в максимална степен достоверно си представяйте бъдещето. Пред мисленият ви взор, желаните образи трябва да бъдат представени във всички нюанси и детайли. Колкото по-ярка е вашата фантазия, толкова по-добре.

Също много е важно да си представите бъдещето не като нещо, което е възможно, а като вече станало. Подобен магически прием са използвали маговете и жреците на древните култури и народите. Този метод позволява да се създаде в астрален план “енергиен отпечатък” на бъдещото събитие, създава се мислеформа на наближаващото събитие. При правилна визуализация събитието обезателно ще стане, дори да не съответства напълно на зададената форма. И така, главното в първия лунен ден е създаване на мислен скелет на бъдещият лунен месец. Създадена е енергийната матрица на предстоящите събития и се структурира пространството и времето в направление, което сте избрали.  

Секс – от пълноценен секс по-добре се откажете. Организмът се намира в самокорекция и всякаква външна намеса ще попречи на правилната настройка на вашия биокомпютър.

Не се подстригвайте!

/novini.bg

Pinterest

Овен 21 март – 20 април

Препоръчва се внимателен анализ на случващото се в момента с цел изясняване на посоките на бъдещото развитие. До обед се опитайте да вземете самостоятелно решение по въпросите, които ви вълнуват. Сега е моментът да си простим взаимно. Добрите и злите сили сключват примирие, нека и ние като хора да го направим. Ден за отдих, за почистване на дома и за разчистване на събраната шлака на всички нива. Неблагоприятно за планирано раждане в обедните часове. Енергията за внедряване в нова среда не достига.

Телец 21 април – 20 май

Рисков и тежък ден за родените в третата декада. Смирете претенциите, не предприемайте нищо амбициозно или насочено във вреда на някого. Търсете баланса и примирието в отношенията. Откажете се от всичко вредно и ненужно, с което утежнявате и живота на близките си хора. Приключвайте обещаната работа или услуга, дарявайте радост, върнете си дълговете и не правете нови. Добре е за диета. Не товарете сърцето с проблеми и тежка работа. До обед ще се зачеват деца с щастлива лична карма.

Близнаци 21 май – 21 юни

Имате шанс да стопите дистанцията, да се помирите с тези, с които времето и нещата от живота са ви раздалечили. Ден за прошка, за изчистване на дълговете на внимание и обич. Откажете се от вредни и разболяващи връзки. Не продължавайте да поддържате и това, което ви разболява. Сега е моментът да се откажете от вреден навик. Изискването е всичко да се прави без натиск или по принуда, а по желание и личен стремеж. До обед нито доброто помага, нито злото вреди. Сами трябва да направите избора си.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в третата декада ще могат да променят, разчистят и преустроят живота и отношенията си в събота до обед. Ще се зачеват деца, които са предопределени да изживеят живот награда за миналите страдания на душата. Върнете дълг на внимание и обич. Днес може да се прочистим от негативната карма на рода, да постъпим различно, да обгрижим тези, които сме загърбили, и да тръгнем по нов път. Ще имате възможности, които не се дават всеки ден и на всеки. Ден за активен отдих и преход на нова навивка на развитие.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на труден избор за родените в третата декада. Просто не го правете, не предприемайте важни инициативи, докато не разчистите терена, докато не направите точна преценка на ситуацията, на наличностите и възможностите си. Сега е моментът да се разчистят сметки и терени, да се излезе от зациклена ситуация във връзките и да се приключи това, което няма перспектива. Предстоят болезнени, но необходими инвентаризации, които трябва да направите сами, без колебание и чужда намеса. В утрешния ден започнете на чисто.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на ненамеса. Добрите и злите сили са сключили примирие и са ни оставили на собствен ход до обед. Направете това, което душата и тялото ви искат. Сега е моментът да проведете прочистващи и разчистващи пътя и отношенията ви действия и процедури. Спазвайте диета, търсете начин да се освободите от негативни влияния и да отворите път на това, което ще ви направи щастливи и проспериращи. Заедно всички преминаваме на нова навивка по спиралата на личната си еволюция. Нищо не е без значение, така че действайте умната.

Везни 23 септември – 22 октомври

Не всеки месец имаме толкова много часове между 7 ч и 13,43 ч, когато Луната ще дефилира в своя 30-и лунен ден. Това е вдъхновен момент, в който добрите и злите сили изпълняват божията промисъл човекът да има право на личен избор. Каквото си надробим в момента, това ще сърбаме в бъдеще. Уредете сметките, върнете си дълговете, опитайте да разчистите и най-закътаните кътчета на душата си, в които таите злоба, срам, агресия или лична неудовлетвореност. Вземете си сбогом с всичко вредно и разболяващо от миналото.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден за преход на нов кръг на развитие. Преценете какво ще вземете със себе си, какво ще сложите в куфара на промяната, която предстои. Ден на лична, професионална и душевна инвентаризация. Ще е достатъчно да вземете дори само любовта и личното си вдъхновение, които да осветяват пътя ви в бъдеще. Не започвайте нищо важно, а планирайте и подреждайте нещата. Ден за прошка. Приключвайте, дарявайте радост на близките и приятелите. Не планирайте секцио до обед. Сънищата са пророчески и ще се сбъднат.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес всичко е оставено на собствен ход, така че не планирайте раждане със секцио и не се намесвайте в кармата на децата си. Нека всеки сам избере какво да направи, къде и кога да отиде и какво бъдеще да изгради. Ден на най-големия дар, който Бог ни е дал – правото на личен избор. Стоим пред водопад от възможности. Нужна е точна преценка. Не бързайте да започвате каквото и да било, преди да сте свалили от себе си товара на миналото. Сега е моментът да се откажете от вреден навик, от разболяващи действия и присъствия.

Козирог 22 декември – 20 януари

Освободете съзнанието си от негативизма и бъдете себе си в този ден, в който и природата е затаила дъх и чака знак за промяна. Не си поставяйте амбициозни и важни цели за постигане. Проведете прочистващи процедури, релаксирайте, дайте си време за размисъл, преди да вземете каквото и да било решение. Ако се чувствате някому длъжници, непременно се издължете. Свалете и оковите на нежеланата привързаност, в която енергията тече еднопосочно от вас към другия или обратно, без да има нужната взаимност, чувства и добра воля.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Тежък ден за родените в третата декада. Не бързайте с промените, дайте си точна сметка какво и от кого го искате. Не се намесвайте в чуждия избор и не планирайте раждане със секцио до обед. Нека децата сами изберат кога да се появят на този свят и какъв път на развитие да поемат. Днес всички сме оставени на своя личен избор. Ненамесата е от особено значение, за да не се поеме чужда карма. Намерете тихо и спокойно място и обмислете бъдещите си действия. Не позволявайте да ви притискат с изисквания.

Риби 20 февруари – 20 март

Проблем на Рибите е, че лесно „прилепват” към неща, хора и позиции, които им навреждат или ги използват и разболяват. Днешният ден ви дава възможност да се откажете от вредни присъствия, навици, храни и стимуланти, които усещате, че ви вредят. Правете всичко по собствена воля. Следвайте инстинктите, прочистете се максимално от всякакви отрови, които ви задушават и ви правят нещастни. Пригответе се за преминаване на нова навивка на развитие. Родените в третата декада ще получат най-голямо вдъхновение и просветление.

ЧРД

Личната ви година е тройка, а както знаем, трикраката маса не се клати. Така че в тази година може да стабилизирате връзките, работата и положението си в обществото и да направите преход към нова работа и по-добра среда за развитие. Не се отказвайте от нищо, което животът ви предлага. През 2018 г. ще сте натоварени максимално, но и максимално ще бъдете заплатени или удовлетворени от постигнатото.

Неблагоприятно за раждане до обед. Липсва енергия за внедряване в нова среда. Оставете всеки да направи своя избор, децата ви също, така че не планирайте секцио. Ще се раждат деца с лечебни дарби. Те ще съзнават, че „дозата прави отровата”, и добре ще използват това оръжие както преценят – за добро или за зло.

Заченатите днес до обед ще дойдат на този свят, за да си починат от предишни прераждания, да изживеят щастливи моменти и да бъдат обичани. Тези деца ще имат живот награда за миналите страдания./monitor.bg

Красивата и здрава коса винаги ще бъде на мода. Погрижете се за своята сега, на прага на зимата, когато тя повече от всякога има нужда от вас. Заповядайте на рожден ден – 1 година Kérastase във фризьорския салон на СПА център „6th Sense“. Празнуваме цял ноември – с изненади, специални цени и ритуали.

Безплатната диагностика на коса е това, което всеки наш клиент получава комплиментарно. Това е първата задължителна стъпка към отличната, здрава, красива коса. Това изследване с микрокамера на Kérastase е източник на информация за реалния статус на Вашата коса. Този момент елиминира вероятността от грешни домашни грижи – защото Ви казва точно какви продукти са най-добри за вас. Тези на Kérastase, ще откриете на още по-добри цени -10% – през целия празничен ноември.

Специалната терапия фузио доза (fusio dose) е специалното ни предложение за Вас. Тя е с моментно действие и се приготвя на място, спрямо конкретните нужди на Вашата коса. В празничния ноември, ще я откриете на специална цена -15% или 42 лева, вместо стандартните 49. Помогнете на косата си да посрещне зимата подхранена и обгрижена, блестяща и здрава, със специалната терапия фузио доза.

GHP. SPA 1

Във фризьорския салон на СПА център „6th Sense“ на Гранд Хотел и СПА Приморец, Ви очаква Kérastase посланик Ксения Вълева – носител на награди за прическа и колирист с дългогодишен, включително международен опит. Доверете косата си в ръцете на професионалист и световен бранд със заслужена слава: Kérastase!

Запазете своя час за красива и здрава коса днес: +359 56 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg

Подарете си грижа! Заслужавате я!

 

Осезаемо морско присъствие ще има в тазгодишното издание на „Мис България“ 2017. Сериозна заявка за короната на най-престижния конкурс у нас тази година ще направят три красавици, покорили жури и публика в конкурсите от веригата, провели се това лято край морето.  Това са очарователната Йовита Георгиева, която тази година с лекота завоюва титлата „Кралица на Бургас“ , красавицата Радина Василева, която стана „Мис Обзор“  и „Мис Созопол“ – Яна Пенчева.

Още една млада дама от Бургас ще претендира за короната на най-красивата българка и това е Каролина Атанасова. Красивата бургазлийка има корени в югозападна България и това й осигури участие в конкурса  „Мис Банско“ и така тя получи възможността да представя историческия град на големия финал.

По време на националния конкурс миналата година бургазлийката Рени Радева беше на крачка от първото място. Тя събра симпатиите на публиката и журито и стана първа подгласничка. Коя ще бъде носителка на титлата „Мис България“ тази година ще стане ясно на 18 ноемви от 19:30ч.

Големият финал за избор на тридесетата най-красива българка ще се проведе в зала Рейнбоу Плаза и обещава едно наистина уникално преживяване, както за претендентките, така и за публиката. Ние стискаме палци и подкрепяме нашите морски красавици и им желаем успех по пътя на славата.

Бляскавото събитие, което по традиция събира елита в модните среди у нас,  ще продължи и след избора на първата. Домакин на афтър партито ще бъде шикозния Планет Клуб  София.

*Снимки: Росен Георгиев

YYYYYY_YYYYYYYY YYY_YYYYY YYYYYYYY_YYYYYYYYY

YYY_YYYYYYY

От витринатавиж всички

0
Един халиф имал всичко, за което човек може да мечтае – власт, несметни богатства, предани поданици. Но наслаждавайки се на всичко това, халифът изведнъж...

Стилътвиж всички

0
Козметиците твърдят, че може да направите косата и кожата си красиви и здрави у дома си, като използвате кафе. За ефективно премахване на грима, почистване...