My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Лайфстайл

ОВЕН

Днес ще имате възможност да се занимавате с каквото поискате. На работното си място може да проявите фантазия и изобретателност, за да заинтересувате шефа си със своите идеи. Може да срещнете човек, когото отдавна не сте виждали и да съжалявате, че нямате достатъчно свободно време, за да си поговорите от душа. Днес не е желателно да игнорирате молбите на близките си и ще трябва сериозно да се заемете с решаването на някои битови проблеми. Пазете се от измяна в бизнеса и личния си живот.

ТЕЛЕЦ 

Творческото вдъхновение, фантазията и късметът ще са ваши спътници. Ако имате финансови и лични проблеми може би днес ще успеете да ги разрешите. Най-благоприятен ще е денят за хората със свободни професии – писатели, художници, творци. Вземете мерки за здравето си. Най-доброто лекарство за вас са общуването с любимия човек и децата. На личния фронт всичко се развива чудесно – любов, страст и море от романтика. Бъдете внимателни при нови запознанства. Те ще ви донесат само разочарование.

БЛИЗНАЦИ

Подходящ ден за нови начинания и започване на нови проекти. Време е да проявите активност и в рутинните задачи, в решаването на семейни и служебни проблеми. Не е изключено с помощта на приятели и влиятелен спонсор да поставите основата за бъдещи успехи. Няма да ви е трудно да намерите съмишленици или да предразположите шефа си за прокарване на нова идея. Не се подвеждайте от желанието си за лесна печалба и не постъпвайте нечестно. За всичко се плаща по един или друг начин.

РАК 

Днес бъдете инициативни и активни на работното място. Всяка работа ще ви спори и ще ви доставя удоволствие. Моментът е добър за коопериране и постигане на конкретни цели. Всички пътувания и работни срещи най-добре проведете до обяд, а вечерта посветете на заслужен отдих. Нуждаете се от време да прецените реално обстановката и да извършите правилните промени. В личния живот ви очаква романтична среща с човек, когото вече сте срещали неведнъж. Ако това е вашата съдба послушайте сърцето си.

ЛЪВ

Днес ще имате предостатъчно работа. Независимо от различните предложения ще може да разчитате само на работата си в момента. Любовните авантюри, интимните връзки или служебен роман ще ви попречат да постигнете успех в кариерата. Дори и невинен флирт може да ви изиграе лоша шега. Очаква ви горчиво разочарование и измяна от представителите на противоположния пол. Ново запознанство ще ви накара да съжалявате, че въобще сте срещнали този човек. Отдайте се на културни мероприятия. Посещение на кино, театър и изложби ще ви откъсне от мрачните мисли.

ДЕВА 

Днес ще получите не един шанс да подобрите своето професионално положение. Очакват се изгодни контракти, делови пътувания и преговори с чуждестранни партньори. Необходимо е да отделяте повече време на семейството и децата. В противен случай отношенията у дома значително ще се напрегнат и може да възникне бурен скандал с половинката. Идете на разходка със семейството си сред природата. Поработете върху уюта на дома си и създайте комфортна обстановка за всички. Това ще възстанови хармонията и ще ви зареди с енергия.

ВЕЗНИ

Днес не бъдете твърде лекомислени и разточителни. Ще навредите не само на себе си, но и на близките си. Финансовите ви проблеми могат успешно да се решат с помощта на близък роднина. Денят е удачен да завършите започнатото и да постигнете напредък в текущия проект. Вашето обаяние ще ви спечели не малко съюзници. Избягвайте негативните емоции и конфликтни ситуации, които могат да развалят настроението ви. Привечер бъдете внимателни на пътя.

СКОРПИОН

Днес с удоволствие ще се потопите в света на образованието и разширяване на знанията. В никакъв случай не рискувайте с парите. Всякакви капиталовложения, големи сделки и проекти няма да донесат очакваните печалби и ще се окажат голям провал. За предпочитане е днес да не шофирате и да употребявате алкохол. Възможно е окончателно да развалите отношенията си с близкото обкръжение. Независимо от желанието си да постигнете разбирателство, вашата праволинейност и нежелание да видите и чуждата гледна точка ще ви попречат да го направите.

СТРЕЛЕЦ

В никакъв случай не захвърляйте започнат проект и не отстъпвайте нито крачка назад. Упоритото и целенасочено движение напред ще ви помогне да постигнете успех. Любимото хоби ще ви отвлече от неприятните мисли и ще ви вдъхне оптимизъм. Търсете компромис в отношенията ви с половинката и недейте да нервничите излишно. Някои от вас са готови да отделят целия ден на общуване с децата и занимания с творчески проекти. Не е нужно постоянно да мислите за работа и за пари.

КОЗИРОГ 

Внимателно се подгответе ако ви се налага да пътувате днес. Проверете документи, вещи и пари, дали всичко е налице. Бъдете внимателни и по-малко споделяйте вашите планове и намерения с другите хора. Немалко доброжелатели ще се възползват от тази информация, за да ви навредят. Любовните дела ще се развиват малко по-добре от професионалните. Предстои ви среща, но вашата хладина и прекалена предпазливост може да отблъсне другия човек. Тази студенина и затвореност може да доведат негативни промени в личния ви живот.

ВОДОЛЕЙ

Обърнете внимание и на дребните детайли в работата си. Понякога от тях зависи повече отколкото от мащабните проекти. Във финансово отношение нещата се развиват доста благоприятно за вас. Очакват ви печалби от лотарията, неочакван бонус или крупен доход. Можете успешно да вложите по-голяма сума в перспективни проекти или недвижимости. Пътят към успеха зависи от личната ви воля и целеустременост.В личния ви живот е възможен сериозен конфликт, но нещата бързо ще се уталожат и отношенията ще се подобрят.

РИБИ

Днес късметът е на ваша страна и нещата ще се получават без особени усилия от ваша страна. Сутринта е подходяща за покупка на недвижимости, сключване на дългосрочни договори, разрешаване на юридически проблеми. Прекрасно планираната почивка ще ви зареди с енергия и сили за дълго време. Много от вас ще изпаднат в приятна еуфория и ще забравят гнева и болката от неприятни преживявания. Любовни приключения, признания и романтична вечеря на свещи ще изпълни душата ви с приятни емоции.

Източник: astrovega.org

ОВЕН

Днес може да постигнете сериозен успех ако желаете да промените живота си. Войнственото и напрегнато състояние, в което бяхте напоследък, ще се смени с душевно спокойствие и хармония. Щедрата и благосклонна муза днес ще посети тези от вас, които се занимават с творчество. Не си струва днес да уреждате важни въпроси с държавни институции, нещата няма да протичат успешно. Отношенията с любимия човек се развиват и може да преминат на по-високо ниво. Парите ще са достатъчно, за да зарадвате себе си и близките си с подаръци.

ТЕЛЕЦ 

Вероятно днес ще получите шанс да работите за чуждестранна фирма. Не размисляйте дълго, такава възможност не възниква често. Днес ще намирате сравнително лесно общ език с околните, но все пак запазете претенциите си към тях за себе си. Вслушайте се в интуицията си, тя ще и подскаже как най-лесно да се справите. Денят е подходящ за почивка и ако може да се възползвате това ще ви донесе само полза. Особено ако е в уединение. Обстановката у дома е взривоопасна.

БЛИЗНАЦИ

Успешен ден, в който много неща започват да се придвижват напред. Финансовото ви състояние леко ще се стабилизира. Само нека тактичността в общуването днес да ви бъде приоритет. Не бъдете прекалено агресивни и раздразнителни, това само ще ви забърка в конфликти и няма с нищо да ви помогне. Вечерта може да отидете на романтична среща с човек, към когото отдавна не сте равнодушни. Отделете внимание на близките си хора. Нуждаете се от тяхната подкрепа и разбиране, за да се справите с предизвикателствата.

РАК 

Днес сте в прекрасно настроение и това се отразява на всички, които са около вас. Денят обещава успех в деловата активност, пътуванията, служебните контакти и общуването в семейството. Планомерната и упорита работа ще ви донесе успех в професионално отношение. Не се задържайте прекалено на работното място, отделете време за разходка и почивка. Ярка любовна интрига ще разнообрази любовния ви живот и може дори да внесе малко пикантност в него.

ЛЪВ 

Днес на първо място за вас ще бъде семейството и свързаните с него задачи. Напълно успешно и балансирано ще се справите с работните си задължения и грижите за дома. Ако се занимавате с рекламен бизнес днес може да преуспеете. Успешна ще е работата ви с документи и кратките делови пътувания. Далечен роднина може да ви изненада с неочаквано позвъняване. Среща или новина за човек, който отдавна ви интересува, може да ви помогне да установите по-близки отношения с него.

ДЕВА 

Днес ви се струва, че всички наоколо са настроени срещу вас. Дори и най-близките ви само ви критикуват. Мнителността няма да ви помогне,но може да проведете откровен разговор и да разберете истинското им отношение към вас. Днес може да съставяте планове за бъдещето с ясен и трезв поглед. Успех ви очаква в творческите дейности. Вечерта малки парични постъпления ще ви помогнат да покриете някои разходи. Романтична среща или благоприятно известие може да доведат до значителни промени в личния ви живот.

ВЕЗНИ

Едва ли пътуванията днес ще ви донесат приятни емоции или печалбата, на която разчитате. Денят не е подходящ за започването на нови проекти и начинания. Телефонни разговори и безразборни контакти ще отнемат голяма част от времето ви. Финансовото ви състояние е стабилно, но все пак не прекалявайте с излишното харчене за ненужни дреболии. Неясната тревога и безпричинното раздразнение най-накрая ви напускат и може да се наслаждавате на живота си. Бъдете внимателни в отношенията си с любимия човек. Не всичко е наред.

СКОРПИОН

Днес на бизнесмените ще им се усмихне късметът. Може не само да вложите успешно своите средства, но и да получите сериозни печалби. Близки роднини може да се нуждаят от вашата финансова и морална подкрепа. Успешно може да усвоявате нови умения и професии, да започнете курсове за квалификация. По-късно през деня ще получите нови възможности и делови предложения. Направете разумен избор и ще промените много неща в живота си. Докато се занимавате само с работните си задължения внимавайте да не изпуснете шанса да подредите личния си живот.

СТРЕЛЕЦ 

Неочаквано възнаграждение ще ви изненада тъй като тайно сте се страхували от съкращение. Много от вас ще получат желаното повишение и ще заздравят отношенията си с висшестоящите. Може да разчитате на финансовата подкрепа на свои стари приятели. Най-накрая и отношенията в семейството ще се наредят. Ако не може да се договорите по всички въпроси, не се впускайте в спорове и скандали. Скоро ще имате възможност да подобрите нещата и да разрешите нещата в своя полза. Успех ви очаква в любовните връзки.

КОЗИРОГ 

Днес почти всичките ви желания ще се изпълнят, макар и с малко закъснение. Най-важното е да не реагирате твърде бурно и да не изливате негодуванието си върху своите близки. Бъдете внимателни на пътя, особено ако вие шофирате. Във финансово отношение също проявявайте бдителност. Възможни са кражби и машинации. Бъдете внимателни със семейния бюджет и не харчете пари без крайна необходимост. Вечерта е благоприятна за почивка в семеен кръг. Обстоятелствата се променят във ваша полза и може да ви хрумнат някои блестящи идеи.

ВОДОЛЕЙ

Прекрасен ден ви очаква днес. Дори да прекарате деня насаме със себе си няма да ви е скучно. Извършили сте огромна работа, която е оценена по достойнство. Може спокойно да се наслаждавате на планирания отпуск. Неочаквано ще получите подкрепа от човек, когото досега сте считали за свой съперник и враг. Отнасяйте с особено внимание към новите идеи и проекти. Не всичко ще завърши така благополучно както обещава. Не разчитайте на помощ и разбиране особено от жените.

РИБИ

Ако успешно си намерите покровител днес с лекота ще се измъкнете от всяко положение и ще решите маса финансови проблеми. Успешни сделки, финансови приходи и добри резултати може да очаквате по-късно през деня. Вслушвайте се в съветите на другите хора и така няма да похарчите парите си напразно. Може успешно да направите предложение на избраника си и да чуете заветното да. Ако имате запланирана хирургическа операция за днес може да разчитате на благополучен изход. Вечерта може да отидете на късна вечеря с роднини.

Източник: astrovega.org

ОВЕН 

В професионалната сфера нещата се развиват добре. Не се опитвайте да изпъкнете пред другите. Може да се получи известно закъснение на сумите, които очаквате, но по-късно нещата ще се нормализират. Излишната доверчивост към колегите може да ви изиграе лоша шега. Някои от вас ще се сблъскат с неприятни слухове и клевети, с които се стреми да ви очерни ваш колега. Не са изключени грешки и недоразумения, любовни разочарования. Неочаквани срещи с интересни хора, които могат да ви помогнат да се придвижите напред в кариерата, ви очакват днес.

ТЕЛЕЦ

Не започвайте големи проекти и важни задачи, особено ако ви предстои да излезете в отпуск. Не е възможно да се справите с всичко и постоянно ще се напрягате. Деловите срещи и преговорите с партньори по-добре отложете за друг ден. Всичките ви предложения ще се приемат на нож. В личния живот ви предстои съдбоносен избор. Малко сте объркани в романтичните си отношения, но е време да определите с кого искате да изживеете живота си. Любовта и приятелството са две различни неща.

БЛИЗНАЦИ

Днес повече слушайте и по-малко говорете. Сдържайте емоциите си и ще спечелите повече. Не стройте грандиозни планове за бъдещето тъй като днес не е най-добрия период да променяте живота си. Скоро ще имате по-големи шансове да подобрите нещата и вашата задача е да не ги пропуснете. Отложете подписването на важни документи и задължения, защото в бъдеще може да има неприятни последствия от тези ви действия. Несправедливи обвинения, сплетни, слухове, в които не малка роля ще изиграят близки роднини и съседи, ше помрачат семейните ви отношения.

РАК 

Разпределете приоритетите си и смело вървете към избраната цел, но се старайте да не проявявате излишни амбиции или поне не ги афиширайте. В противен случай може да изгубите важни съюзници или да се изложите пред шефовете. Не предприемайте никакви действия, свързани с изменение на домашната атмосфера, и за известно време забравете за творческите проекти. Делово пътуване или юридическа консултация ще ви дадат нови идеи и ще открият нови перспективи в професионалната сфера. Вечерта ще ви донесе малко романтика и интересна среща.

ЛЪВ

В професионалната сфера са възможни грешки и неуспехи. На работното място може да възникне голям конфликт, свързан с кариерните стремежи на ваш колега или сътрудник. Някои от вас ще влязат в пререкание с шефовете си или обратното ще търсят тяхната подкрепа. Може да вложите енергията си в строителство, ремонт у дома или покупка на вещи за децата. Финансовите и търговските операции няма да донесат очакваните приходи. В личния ви живот нищо не върви гладко. Назряват ревност и обиди, любовни разочарования и грешни решения.

ДЕВА

Всички важни преговори, съвещания и срещи с влиятелни хора най-добре да се отложат за друг ден. Недейте да нервничите излишно и не се задълбавайте в миналото. Всичко ще се реши бързо и успешно. Използвайте неблагоприятните обстоятелства като трамплин към постигането на желаните цели. У дома е възможно всички да се обединят срещу вас. Много е важно да контролирате емоциите си и да не давате воля на езика си. Личния ви живот може да не е ярък и блестящ, но сега не е моментът да предприемате кардинални изменения.

ВЕЗНИ

Не си разваляйте настроението с неприятностите, които възникват на работното място или у дома. Бъдете по-хладнокръвни и сдържани. Укротете амбициите си днес, за да не изострите отношенията си с колегите и шефовете. Бъдете внимателни с документите, за да избегнете недоглеждането и допускането на сериозни грешки. Ако имате възможност прекарайте деня в уединение и почивка. Не вземайте важни решения и не се отправяйте на далечни пътувания. Медитацията и почивката ще ви помогнат да възстановите силите си.

СКОРПИОН

Повишената ви делова активност ще бъде възнаградена с желаните резултати. За да не претърпите финансови загуби обаче, може да се наложи да действате светкавично. Ако се забавите с претегляне на плюсове и минуси на ситуацията успехът може да прелети край вас. Старайте да не изпадате във фантазии и мечти. Като никога днес ви е нужна трезва и хладна преценка. Може да разчитате на помощта на верни и надеждни приятели. Мъжете може да намерят сродната си половинка днес.

СТРЕЛЕЦ 

Имате много планове за днес, но уви няма да можете да реализирате и половината. Интуицията ще ви подскаже как да изгладите отношенията си с роднини или да намерите нови пътища за развитие в професионалната сфера. У дома може да се разразят големи конфликти и неразбирателства с любимия човек. Вложете всичките си усилия да намерите общ език в противен случай може да се стигне и до раздяла. Твърде вероятно е да ви се наложи да избирате между любовта и общественото положение.

КОЗИРОГ

Не си позволявайте прекалени страсти и удоволствия на интимния фронт. Твърде вероятно е днес да се срещнете с толкова проблеми в личния си живот, че да не знаете откъде да започнете да ги решавате. Едва ли може да разчитате на подкрепата на близките си. Напротив те ще приемат всяко ваше предложение на нож. Не бързайте да се обиждате, а по-добре им покажете с дела, че грешат. Сделките с недвижимости , особено със задгранични имоти, отложете за по-благоприятно време.

ВОДОЛЕЙ

Приемайте спокойно днес всяка критика дори да ви се струва прекалена. Ако започнете да изяснявате отношенията си може да се въвлечете в сериозен конфликт. Денят е благоприятен за усъвършенстване, научни открития, сключване на брак, за забременяване. Не е лошо да отделите време за самоанализ и критична оценка на своите действия, планове и стремежи. В семейството ви хармоничната и спокойна обстановка много ще зависи от вас и вашите думи и постъпки. Може да разчитате на любовта и помощта на любимия човек.

РИБИ 

Бъдете готови за най-смелите експерименти, далечни пътувания и нови срещи. Намалете малко разходите си, в най-близко време може да разчитате на по-високи доходи и тогава ще може да разпуснете. Вечерта може да избухне горещ спор с роднини. Бъдете по-сдържани, дори ако чувствате, че вие сте прави. Не се поддавайте на гнева и яростта. Съществува реална опасност за вас, вашето имущество или някой близък. Намерете опорна точка и съхранете силите и емоциите си.

Източник: astrovega.org

ОВЕН 

Бъдете внимателни и отговорни във всяка работа, с която се занимавате днес. Особено при работа с документи, свързани с финанси или делова активност. Най-малката грешка може да ви струва много и задължително ще повлияе на материалното ви благосъстояние. Затова не вземайте прибързани решения. Може да получите примамливи предложения, но не си струва за сега да сменяте професионалната сфера или работата си. Важно известие ще ви накара да преосмислите целите си в живота.

ТЕЛЕЦ  

Днес може да се наложи да действате малко рисковано и отчаяно, за да промените живота си към по-добро. За да издържите на мудната и монотонна работа, трябва да си напомняте, че за този труд ще получите достойно заплащане. Денят е подходящ за усвояване на нова професия, започване на курсове за повишаване на квалификация. Сдържайте емоциите си при контакти с роднини, за да не избухне спор заради едното нищо. Не давайте пари на вятъра като се запасявате с нови покупки.

БЛИЗНАЦИ 

Днес може да се заемете с домашните задачи или да решите да планирате почивката си. Може да подписвате документи, свързани с недвижимости или да ремонтирате автомобила си. Бъдете внимателни с обещанията, които давате на другите хора, особено ако са свързани с любов и романтика. Не си струва да наранявате другия с обещания за вечна любов, каквато въобще не изпитвате. Някои от вас се замислят да сменят любимата си работа заради неразбирателство с началника. Преценете внимателно всички за и против това решение.

РАК

Непредсказуемостта на днешните събития може да ви извади от равновесие. Чувствата ви ту се сриват, ту излитате в облаците. Желанието за бурни развлечения се сменя с желанието за пълен покой. Намерете си опорна точка, за да не се сринете в края на деня от нервно напрежение. Финансовото ви положение е добро, но малко пестеливост не е излишна. Поработете върху духовното си развитие и самообразованието. Това ще ви помогне да се стабилизирате.

ЛЪВ  

Бъдете внимателни и стриктни, не пренебрегвайте детайлите във всяка работа. Не се опитвайте да бъдете лидер навсякъде, въобще избягвайте многолюдните мероприятия и тълпите. Днес не е най-добрият период да започвате обучение или професионални курсове. Не подписвайте важни документи, за да не бъдете въвлечени в измами от недобросъвестни хора. Разговор с близък приятел ще ви помогне да решите проблем в личния си живот.

ДЕВА

Прекрасен романтичен ден ви очаква. Ако сте сигурни в любовта си не се колебайте да признаете чувствата си на любимия човек. Разходка сред природата, творческите проекти и финансовите дела ще протичат успешно. Възможно е да намерите нови източници на доходи, но не е изключено и разходите ви да нараснат. Верни приятели ще ви насочат към перспективни предложения за работа, но внимателно обмислете всичко, защото няма да е толкова лесно да постигнете успех.

ВЕЗНИ  

Отложете едрите покупки или далечните пътешествия за друг път. Вашето финансово положение е на границата на банкрута, затова се опитайте по-внимателно да планирате бюджета си. Не се доверявайте на малко познати хора. Рискът да не оправдаят доверието ви е твърде голям. Опитайте се да не засягате чувствителността на близките си с резки думи и обиди, въпреки че техните необмислени решения може да ви докарат до лудост. Опитайте се да оставите на другите лично пространство и право на собствени постъпки и грешки.

СКОРПИОН 

Днес ще трябва доста да се постараете, за да ви обърне внимание Късметът. Гледайте позитивно дори когато нещата отиват към провал. Отнесете се отговорно към всичко и това ще ви помогне да решите някои сложни проблеми в личния си живот. Довършете започнатите проекти спокойно. Склонни сте към максимализъм и се вините за най-малката допусната грешка. Не се терзайте напразно, а се опитайте да извлечете от всяка ситуация полезен опит. Вечерта не планирайте романтични срещи, защото нещата няма да се развиват според очакванията ви.

СТРЕЛЕЦ 

Въпреки напрегнатата ситуация в личния живот не падайте духом. Бъдете внимателни ако тръгвате на дълго пътешествие. Важните преговори и деловите договорености най-добре отложете за по-подходящо време. Не таете обида към никого, простете на всички, които са ви засегнали по някакъв начин. Може да се сблъскате днес с хора, които откровено ви завиждат. Запазете спокойствие и нещата ще се развият във ваша полза. Ако не се чувствате много добре, не експериментирайте със здравето си, а се обърнете за съвет към доверения си лекар.

КОЗИРОГ

С помощта на приятели или делови партньори може да намерите изгодна оферта за нова работа или нови източници на доходи. Трезво преценете ситуацията с финансовите средства, която изисква разумност и обмислени решения. Има вероятност в кръга ви на общуване да попаднат странни асоциални и дори откровено опасни личности. Също така може да се разделите с някои съюзници и стари приятели. Бъдете по-внимателни в контактите си, за да не съжалявате по-късно.

ВОДОЛЕЙ 

Денят е благоприятен за строителство и благоустройство на дома и офиса. Смяната на местоживеене, ремонт и промени в жилището ще са успешни. Въведете ред и укрепете владенията си. Постарайте се по-икономично да се разпореждате с финансите, за да не превишите доходите си. Ако се опитвате да вършите нещо тайно и скрито от околните няма да се получи. Скоро всичко ще излезе наяве и ще трябва да давате обяснение. Търсите нови приятели, но не се доверявайте на всеки срещнат, за да не съжалявате по-късно.

РИБИ

Днес е добре да се занимавате с обществена дейност, политика или юридически въпроси. Всичко това ще ви донесе максимална полза и ще укрепи авторитета ви. Отсъствието на конкретен план за действие и подходящите хора обаче ще ви накарат да се откажете и от най-ефективната идея. Може смело да се отправяте на пътешествие, но за любовни отношения моментът е неподходящ. При много влюбени или семейни двойки могат да възникнат спорове относно финансите. Не позволявайте да изплуват стари обиди и прегрешения.

Източник: astrovega.org

Soulmusic.hu

Всеки месец в годината е различен по свой начин и носи със себе си различни явления и събития. Така е и с хората, които са родени през идващия октомври. Те се различават от всички останали в многобройни качества и предимства.

Невероятните им качества са:

1. Романтични сърца

Хората, родени през този месец от годината, са особено романтични и се смятат за велики любовници. Те са привлечени от противоположния пол и могат да спечелят когото поискат.

2. Те са спокойни хора 

Тези, които са родени през октомври, са особено спокойни и привличат спокойна и тиха обстановка. Поради тяхната мека природа те имат малко врагове. Рядко си изпускат нервите.

3.  Оптимизъм 

Никога не губят надежда и се борят до самия край, затова се казва, че хората, родени през октомври имат заразен оптимизъм. Поради него са доста добри лидери, които мотивират хората. Те имат положителни виждания дори в най-трудните ситуации.

4. Имат голяма емоционална интелигентност 

Хората, родени през октомври, са на самия връх на списъка, когато става дума за такъв тип интелигентност. Те не само са наясно с емоциите си, а тяхната съпричастност и социалните им умения са еднакво блестящи.

5. Харизматични 

Хората, родени през октомври живеят с пълни гърди, така че това е най-честата причина, поради която хората им завиждат.

6. Гостоприемни 

Когато става въпрос за гостоприемство, върнете се в началото на списъка. Хората, родени през октомври са толкова любезни, че ще се погрижат на другите да им е удобно дори и с цената да жертват своето удоволствие.

7. Те имат цел 

Хората, родени през октомври, са ориентирани и съсредоточени върху успехите в живота. Те не правят нищо на половината и не прекратяват задълженията си независимо от жертвите, които им струват.

Blitz.bg

ОВЕН 

Днес с удоволствие ще общувате с нови хора. Единственото, което може да ви попречи по пътя към успеха, е вашата неувереност в собствените сили за реализирането на плановете ви. Денят е изключително благоприятен за реализация на планове и нови проекти. Захващайте се за нови неща. Всичко ще се получи както трябва. В личния си живот може да се разочаровате в избраника си. Възможно е човека, в когото сте се влюбили от пръв поглед, да не оправдае очакванията ви.

ТЕЛЕЦ

Грешки и недоглеждания ще ви преследват днес във всичко. Може да се почувствате крайно нещастни, тъй като финансовото ви състояние е плачевно. Новите проекти не дават резултата, който сте очаквали, а банковите кредити висят заплашително. Пазете нервите си и отдъхнете в семеен кръг. У дома се чувствате на сигурно място и това ви дава сили да посрещнете смело неприятностите. Не се преуморявайте като се опитвате да свършите всички изостанали задачи наведнъж. Не подписвайте договори и не сключвайте сделки днес.

БЛИЗНАЦИ

Добросъвестната ви работа ще доведе до големи успехи. Не игнорирайте съветите на по-опитните ви колеги и сътрудници. Повишаването на квалификацията ще помогне за професионалното ви израстване. Делово пътуване може да подобри материалното ви състояние. Не мечтайте за радостните перспективи, а се постарайте навреме да премахнете възникващите препятствия, които могат да ви попречат да достигнете целите си. Възможно е да появи шанс да поправите някои грешки в личния си живот.

РАК  

Не страдайте и не чувствайте жертва на несправедливост. Не всичко е толкова страшно както ви се струва сега. Удоволствие ще ви достави всяка дейност, свързана с интелектуални загадки, умствен труд и творчество. Общуването с партньора ви няма да протича гладко заради взаимните претенции, но привечер нещата ще се оправят. Не си струва да се опитвате да възкресявате стара любов. Сами знаете, че не сте се разделили без причина. И сега нещата между вас няма да са по-различни.

ЛЪВ  

Бъдете разумни и не бързайте ако трябва да сключвате сделки или да решавате важни делови въпроси. От това зависи вашият авторитет. Много ще ви помогнат миналият опит и контакти с известни хора. Успешно ще започнете да реализирате проекти, които отдавна сте замислили и планирали. Повишаването на знанията ще бъде само във ваш плюс. Може да срещнете своята половинка в живота ако по-често се обръщате настрани, а не само да вървите напред гордо вдигнали глава.

ДЕВА 

Днес може да организирате пикник сред природата, на който да поканите приятели и близки. Повод за веселие и празнуване все пак имате. Намерили сте нова и перспективна работа. С лекота ще приемате шегите и споровете с партньорите или непредвиден финансов разход. Обмислените и решителни действия ще ви донесат успех. Един нов подход и преценяване на нещата от нова гледна точка ще ви помогнат да намерите решение за редица проблеми на работното място.

ВЕЗНИ 

Активен и напрегнат ден, през който ще се наложи да отстоявате принципите си. Не трябва дори и мислено да се опитвате да ускорите важни дела. Ще възникнат толкова грешки и трудности, че с ужас ще наблюдавате сътвореното. Посветете се напълно на творческа дейност и литературни занимания. В семейството ви има опасност да се наруши хармонията. Безпричинна ревност ще нажежи обстановката у дома. Не бързайте обаче да вземате окончателни решения. По-късно ще оцените всичко ставащо в по-спокойна обстановка.

СКОРПИОН

Повече действайте и по-малко говорете, въпреки желанието си да общувате безкрайно. Хората очакват от вас решителни действия. Неочаквана неприятна информация ще ви накара да промените плановете си за деня. Не губете вяра в себе си и ще се справите с възникащите проблеми. Отличните отношения с нови познати или стари приятели напълно ще компенсират пълното неразбиране от страна на семейството ви. Погрижете за физическото и духовното си здраве.

СТРЕЛЕЦ  

Загуби, разочарования и поражение. Това ви носи днешния ден. Не се отчайвайте, не всеки ден е удачен и щастлив, но и не всеки е нещастен. Намерете си интересно занимание. Това ще ви разсее по-добре от витаенето в облаците. Вслушайте се в съветите на по-възрастен роднина и ще успеете да разрешите наболял семеен проблем. С лекота ще общувате и с най-недружелюбните хора днес. Това е отлично време за създаване на полезни делови контакти, а също така и за романтични забежки, които по-късно могат да преминат в сериозни отношения.

КОЗИРОГ 

Личното ви обаяние днес ще ви помогне да очаровате всички около вас. Дори и враговете ще се поддадат на чара ви. Денят е добър за колективни занимания. Моментът е подходящ за смяна на обстановката. Това ще ви даде много нови впечатления. Обмислените действия ще ви донесат желания успех. Единственото условие е да не зацикляте върху собствените си принципи. Някои от вас може да съберат смелост и точно днес да направят предложение на своя любим. Кратко пътуване или посрещане на неочаквани гости ще ви изненадат вечерта.

ВОДОЛЕЙ 

Дръжте очите и ушите си отворени, за да не пропуснете важна информация. При пътувания, делови разговори или срещи с приятели може да се сдобиете с ценни сведения за бизнеса си, за реклама или финанси. Неочаквана среща с човек, който нееднократно ви е помагал, също ще ви бъде от голяма полза. В семейството е възможно да постигнете помирение като разрешите стар конфликт, който досега ви е разделял на два враждебни лагера. Всичко ще се разреши благополучно за ваша радост.

РИБИ 

Днес сте прекалено самонадеяни и това едва ли ще ви донесе успех. Не предизвиквайте стари врагове, които няма да се притеснят да навредят на репутацията ви. Старите и верни приятели ще ви защитят и подкрепят. Възможно е да успеете да вземете кредит и да укрепите финансовото си положение. Много от вас може да се влюбят и да гледат света през розови очила. Главното е сега да не попаднете в плен на емоциите и да успеете да отделите зърното от плявата.

Източник: astrovega.org

ОВЕН

Семейството ви днес ще очаква не само морална подкрепа, но и реални идеи и действия. Не подлагайте на остра критика фантастичните идеи на близките си хора. Оставете ги да помечтаят. Избягвайте нови запознанства, въобще съкратете общуването с приятели и роднини. Привечер вече може да обсъдите плановете си с другите, тогава диалогът ще е продуктивен. Не се хвърляйте в обществени занимания. Домашните задължения са ви напълно достатъчни.

ТЕЛЕЦ 

Вероятно днес ще се появяват сериозни проблеми в личния живот. Постарайте се реалистично да погледнете на ситуацията и да не идеализирате партньора си. Доверете се на интуицията си при решаване на тези деликатни въпроси и по-малко се вслушвайте в чуждите съвети. Твърде е възможно да получите невярна информация. Успешно ще осъществите някои планове, свързани с покупко-продажба на имоти. Пътуванията ще ви донесат приятни преживявания.

БЛИЗНАЦИ

Големи промени в професионалната сфера и в личния живот се очертават на хоризонта. Цял ден ще се мятате между трезвите решения и несбъднатите фантазии, обвити в романтичен ореол. Възможно е да ви върнат даден заем и така да стабилизирате финансовото си състояние. Проявете гъвкавост, за да избегнете сериозни недоразумения с близкия човек. Домашните задължения може да ви отнемат доста сили и енергия днес. Избягвайте нови запознанства и общуването с приятели и партньори.

РАК

Внимавайте днес да не станете причина за недоразумения между роднините и да предизвикате сериозни конфликти. Ако се опитате да ги решите ще се окажете главния виновник. Не е желателно да планирате далечно пътешествие, рискувате да бъде съпроводено с аварии и неочаквани неприятни изненади. С удоволствие може да поработите върху проект, в който да реализирате творческия си потенциал. Ще бъде чудесно ако успеете да привлечете и децата в своите начинания. Въобще задушевната семейна атмосфера е това, от което се нуждаете.

ЛЪВ

Днес ще трябва да се примирите, че не сте в състояние да се справите със ситуацията и да се съгласите с чуждите планове за деня. Семейните неуредици, предизвикани от битови проблеми, ще ви изнервят. Не давайте воля на негативните емоции, за да не влошите отношенията си с партньора и дори да ги прекъснете завинаги. Смирете гордостта си и поискайте прошка ако вие сте виновен за положението. Само вашето великодушие и търпение ще помогнат да се съхрани хармонията в семейството.

ДЕВА

Може би днес ще се наложи да се занимавате с личния живот на близък приятел повече отколкото със своя. Не си помисляйте да вземате банкови кредити. Ще загубите и ще се наложи бавно и много трудно да ги връщате. Денят е подходящ за планиране на всички сфери от живота ви, въпреки че ще ви бъде трудно да направите избор. Пазете се от измами и лъжливи обещания. Затова проявете сдържаност в контактите и общуването с приятели и непознати.

ВЕЗНИ

Предстои ви да отделите повече внимание на дома си и да разрешите някои проблеми. Вероятно няма да срещнете разбиране по много въпроси от близките си хора. Нуждаете се от реална оценка на ставащото в момента. Напълно възможно е да получите подкрепата и любовта на близките си, но може да има лек користен оттенък. Затова се опитайте да се справите без чужда помощ. Вечерта среща със стари приятели приятно ще ви разсее от всички неприятности.

СКОРПИОН

Минали грешки днес ще напомнят за себе си. Откъснете се от рутинните си задължения и се заемете с решаването на някои проблеми. Ще предпочетете да го направите в пълна тайна и от най-близките си хора. Въздържайте се от инвестиции в нови проекти и прибързани решения за сътрудничество с малко познати партньори. Не е изключено да проведете труден разговор с любимия човек. Не бързайте с крайните изводи и решения. Пробвайте първо да промените отношенията си към по-добро.

СТРЕЛЕЦ  

Откажете се от празното мечтание днес. Приятелите ви ще подкрепят само ясен план за действие. Бъдете внимателни, за да се предпазите от посегателства към финансовите ви средства. Проявете твърдост на характера и непреклонност. Въпреки че предложените инвестиции ви се струват много привлекателни, не бързайте и обмислете внимателно предложенията. Материалното положение, особено на тези от вас, които се занимават с частен бизнес, не е завидно в момента и една прибързана инвестиция няма да помогне.

КОЗИРОГ

Възможно е днес да получите неочаквано предложение, свързано с растеж в кариерата и увеличение на доходите. Преценете всичките плюсове и минуси, но не искайте съвет то приятелите и близките си. Бъдете по-сдържани в отношенията си с близките хора. Въздържайте се от обиди и не уязвявайте околните. Това поведение с нищо няма да помогне да заздравите семейната атмосфера. Общите проекти и взаимното разбиране ще ви помогнат да се обедините и да прекарате деня ползотворно.

ВОДОЛЕЙ

Нови възможности и перспективи в професионален план се появяват на хоризонта. Творческите ви способности и духовната работа ще ви помогнат да избегнете неприятностите. Отстоявайте мнението си и останете верни на себе си. Не се притеснявайте да поискате съвет от близките и приятелите си. Те могат да ви подскажат вярното решение. В личния ви живот всичко се нарежда така както искате. Любов, романтика и бурни страсти, всичко това присъства в живота ви. Не го пропускайте.

РИБИ

Свободни и безгрижни се реете като волен вятър. Ще се наложи обаче да се захванете с някои неотложни задачи. Въпреки желанието си да останете в света на мечтите, вашите близки се нуждаят от помощ. Недейте да се настройвате агресивно към роднините, за да не избухне скандал, който ще се разпространи в цялата ви фамилия. Имуществените въпроси ще ви разделят и напрегнат отношенията по между ви. Опитайте се да посветите вечерта си на отдих и малко развлечения.

Източник: astrovega.org

ОВЕН 

Денят ще бъде ползотворен и професионалните дела ще се развиват с нормални темпове. Появяват се и нови възможности да укрепите положението си. Отношенията ви с партньора се основават на взаимно доверие и общи планове за бъдещето. Не разрушавайте всичко това с необосновани подозрения, възникнали от противоречива информация. Ако се наложи изяснете всичко с любимия човек като внимателно обмисляте всяка дума, за да не го нараните. Възможни са и разочарования в личния живот.

ТЕЛЕЦ 

Планирайте конкретните си задачи за деня. Ако постоянно се хвърляте от едно нещо към друго няма да свършите нищо и началникът ви няма да бъде доволен. Ако харчите повече отколкото печелите скоро ще се фалирате. Не влагайте всичко в интересен проект, за да не съжалявате за напразно изгубени средства. Не започвайте общ бизнес съвместно със стар приятел, тъй като приятелството ще попречи на бизнеса. Бъдете лоялни и отстъпчиви в отношенията си с любимия човек, в противен случай раздялата е неминуема.

БЛИЗНАЦИ 

Прекалено сте амбициозни и напористи и затова нищо не ви спори. Спазвайте правилата, за да не попаднете под ударите на закона. Бъдете доволни и от малките победи в професионалната сфера. Следвайте предварително набелязаните цели и не отстъпвайте от избрания път. Самотните хора може да почувстват остра нужда от човек, с когото да споделят живота си в любов и разбирателство. Бъдете внимателни в контактите си с нови познати, за да не останете измамени и разочаровани.

РАК 

Днес ще се проявите като прекалено меркантилна личност и ще разочаровате близки и раднини. Спомнете си, че те нееднократно са ви помагали да се измъкнете от финансовото блато. На работното място отношенията ви с колегите може да станат напрегнати отново заради финансови и материални въпроси. Проявете мъдрост и сдържаност, за да не изострите ситуацията. Очакват ви промени към добро затова не се страхувайте и вървете смело напред.

ЛЪВ

Необмислените решения и импулсивните постъпки ще доведат до негативни резултати. Денят е подходящ за работа с държавни учреждения или с висшестоящи органи, данъчни инспекции и юридически консултации. Проверявайте всички счетоводни документи преди да подпишете или предадете нещо. Убедете се, че партньорите ви не злоупотребяват с доверието ви. Възможни са и неразбирателства с колеги или съседи. Не е време и за любовни приключения и романтични пътувания.

ДЕВА

Прекрасен ден, в който всичко се случва като с магическа пръчка. Изгоден контракт и нови бизнес партньорства ще открият нови перспективи пред вас. Вие сте способни да преодолеете всички препятствия по пътя към набелязаната цел и най-важното – следвайте начертаните планове, не позволявайте на трудностите да ви спрат. Не може да разчитате на чужда помощ, защото другите също имат свои проблеми за решаване. Бъдете внимателни и предпазливи на пътя. В любовта всичко е наред.

ВЕЗНИ 

В контактите си със съседи или колеги трябва да проявите търпение, за да не предизвикате ненужни конфликти. Въздържайте се от финансови операции, капиталовложенията или покупките ще са неудачни. Първата половина от деня посветете на довършването на започнатите задачи. Непредвиден ремонт може да ангажира вниманието ви за дълго. Някои от вас може да се окажат разочаровани от избраника си. Отнесете се с повече внимание към твърде примамливо предложение.

СКОРПИОН

Денят е благоприятен за хора с творчески професии. Вашите способности и таланти ще получат възможност да бъдат забелязани от партньорите или шефовете ви. Успехът ще ви съпътства и в някои рисковани начинания. Отложете обаче покупките на кола или жилище за по-добро време. Въпреки нежеланието ви е добре да се заемете и с рутинните си задачи, все пак те ви хранят. Очакват ви интересни запознанства, а някои делови отношения могат да прераснат в любовни.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще се вълнувате от материалното си благосъстояние. Може да се наложи да заемете лидерска позиция във финансови или делови отношения. Благодарение на професионализма ви значително ще се подобри материалното ви положение и ще може да разширите партньорските си договорености. Необмислени разходи, особено ако искате да угодите на партньора си, могат да ви провалят. Любовна среща или неразумното поведение на партньора ще ви разочарова. Много от съвместните ви планове ще увиснат във въздуха.

КОЗИРОГ 

Желателно е днес да се носите по течението, а не да плувате срещу него. На работното място се въздържайте от критични забележки по чужд адрес. Това може да предизвика бурен и продължителен конфликт, който може да ви донесе и финансови загуби. Не подписвайте важни документи. Умението да лавирате в зависимост от ситуацията днес ще ви донесе успех. Очакват ви многообещаващи срещи, интересни, но не и продължителни познанства.

ВОДОЛЕЙ

Очертава се приятна командировка заедно с любимия човек. Така ще може да съчетаете полезното с приятното, което не се случва често. Бъдете внимателни при сключването на сделки и в предприемаческа дейност. Всяка дейност, свързана с документация и анализ, няма да ви спори особено. Бъдете сдържани в изказванията си особено при общуването ви с колеги. Вашите способности и широта на възгледите ще ви помогнат да намерите своето място под слънцето и да избегнете проблемите.

РИБИ 

Ако днес приемете живота си такъв, какъвто е това може само да ви е от полза. Старайте да извлечете полза от уроците на съдбата. Не преживявайте прекалено силно недостига на пари. Нека това не ви разваля настроението. Ярки и наситени събития в личния ви живот ще ви помогнат да забравите за малко неприятностите. Съдбоносна среща ще ви изпълни с емоции, но едва ли ще доведе до брак и продължителни отношения. Семейните двойки може да очакват проверка на отношенията си. Неискреност и дори окончателен разрив е напълно възможен за някои уж стабилни партньорства.

Източник: astrovega.org

Всички са добре дошли за близка среща с голямото изкуство и  селекция отбрани вина наградени на BIWC

На 08 октомври (понеделник) в Гранд Хотел и СПА Приморец ще бъде даден официален старт на второто издание на Порт Прим Арт Фест. Бургас е поканен да отпразнува откриването на фестивала на изкуствата на специална вечер. На нея, ще присъстват част от творците, участници в събитията от програмата на календара, начело с творческия директор на форума: художникът Стефан Божков. Вечерта ще включва вечеря в три степени, акомпанирана с класна винена дегустация със сомелиер Галина Нифору. Специалното събитие ще стартира в 20:30 часа в ресторанта на 5-звездния Гранд Хотел и СПА Приморец, който освен домакин на някои от Порт Прим Арт Фест събитията, е и инициатор, организатор и основен спонсор на фестивала със съдействието на община Бургас.

Вкусното тристепенно меню ще събере на едно място за близка среща бургазлии, гостите на града и творците от Порт Прим Арт Фест. Освен на отлична храна и задушевна комуникация, те ще имат възможност да се насладят и на изискани вина, а именно: Бонония Совиньон Блан (сребърен медал), Соулмейтс Страцин Розе (златен медал) и Трейшън Трежърс Мавруд (двоен златен медал) – и трите носители на отличия от Балканския винен конкурс и фестивал (BIWC -The Balkans International Wine Competition  & Festival). Отличниците сред над 700-те вина – участници конкурса, са селектирани от 18-членно жури, включващо Master of wine познавачи от над 10 държави.

Гостите на вечерта ще имат възможността да открият тайните на виното с помощта на Галина Нифору. Тя е не само основател и директор на BIWC, но и председател на Българската Асоциация на Износителите на Вино. В това си качество, г-жа Нифору успешно работи в посока успешната реализация на родните вина на пазарите извън България. Освен това, Галина е начело на собствена фирма за винен консултинг и стратегически бизнес решения във винения бранш. Активен и търсен консултант е на винени изби, ресторанти и разнообразни проекти, обвързани с промотирането на вината, произведени у нас. Образованието и включа не само Технология на виното и високоалкохолните напитки в УХТ -Пловдив, но и последваща специализация Wine Marketing & Management MBA в INSEEC, Бордо, Франция.

В заключение, можем да добавим, че на 08 октомври, на вечерята, ознаменуваща началото на второто издание на Порт Прим Арт Фест, Бургас ще празнува:

– с творци от България и чужбина, част от различните събития от фестивала

– с изискана винена дегустация с водещ изключително сериозен винен експерт: г-жа Галина Нифору

– с изискано тристепенно меню

Всичко това, ще се случи в елегантна обстановка на Гранд Хотел и СПА Приморец.

Не пропускайте възможността да се запознаете лично с именити творци и чудния свят на вината. Заявете своето присъствие на специалната вечер на тел.: +359 877 850 001 Местата са ограничени. Събитието е с куверт.

YouTube

Експертите смятат, че името е набор от определени звуци – вълни с определени параметри, които влияят по определен начин върху мъжете и жените. Но най-доминираща е първата буква. Дори, ако се повтаря в името, то нейните влияния върху личността са още по-силни. Правени са десетки изследвания по въпроса, но днес ще ви запознаем с едно от тях, а именно как първата буква от името на жената определя от какво най-много се нуждае във връзката си, за да бъде щастлива. И кои са специфичните черти на характера й

А – Нежност и агресия в едно. Тези дами са много енергични, понякога дори работохолици. Имат нужда да са лидер във връзката си. Имат нужда и от постоянни емоции, защото рутината обикновено ги кара да „търсят изход встрани“. Така че, залагайте смело на изненадите, че понякога дори и драмите.

Б – Много трудно се влюбват! Те са предпазливи, искат първо да са сигурни в намеренията на мъжа и едва тогава да го допуснат до себе си. Щастливи ги прави… спокойствието! Не обичат скандали и викове. Затова мъжът до тях трябва да е изключително уравновесен, но най-важното – надежден!

В – Изключително страстни жени с безпогрешни инстинкти за чувствата на мъжа отсреща. След раздяла не страдат дълго, дори бързо си намират „утеха“. Обаче и много лесно се разочароват. Най-малката ви грешка може да ги отврати от вас. Така че, поне в началото бъдете по-предпазливи. Щастливи ще бъдат със силен, отговорен и в никакъв случай лигав мъж. Мъжкарското поведение най-много им допада.

Г – Весели момичета, които обичат да се радват на живота. В любовта подхождат малко парадоксално – хем искат мъжът отсреща постоянно да им доказва колко са невероятни за него, хем не искат пълно обвързване. Така че, ако искате да направите тази жена щастлива, ще трябва да подходите по-себеотдайно и либерално. И никога не си позволявайте да ограничавате свободата й. Или пък да се опитвате да я превърнете в послушна домакиня.

Д – Много мили и романтични жени, които преживяват тежко всяко разочарование. Те задължително имат очаквания от партньора, като пълна отдаденост, любезност, грижовност и кавалерство. Всяко неспазване на някое от тях води до много болезнени чувства в тези нежни създания.

Е – Изключително упорити и свободолюбиви жени. Във връзката си се нуждаят задължително от доза авантюризъм и дори ексцентричност. Един скучен мъж направо ще ги съсипе (ако му изобщо му дадат достатъчно време). Те не се страхуват от самотата, така че ще ударите на камък, ако има поставяте ултиматуми или ги заплашвате с раздяла.

Ж – Много сантиментални дами. Пазят с години всеки топъл спомен. Те са лоялни и искрени, съответно очакват същото от партньора си. Понякога ще ви се струва, че имат прекалено много изисквания, но всъщност държат само на две неща – доверието и уважението. Ако ги излъжете или предадете, едва ли ще ви бъде простено.

З – Амбициозни момичета, които обичат да изпъкват в тълпата. Трудно се задържат дълго в една връзка, защото са пълни с живот, искат да опознават нови неща и бързо им омръзва партньора. Така че, ако искате да ги задържите, ще трябва доста да се постараете. Подаръци, екскурзии, излизания… Нещо ново всеки ден трябва да се случва.

И Тези момичета не се нуждаят от постоянно разнообразие. Чувстват се добре и на вечеря в скъп ресторант и гушнати на дивана с любимия, хрупайки солети. Истински щастливи, обаче, ги правят малките неща. Ежедневните дребни жестове, които за тях са по-красноречиви и от най-скъпия подарък.

Й Падат си малко егоистки. Или по-скоро толкова обичат да са глезени и обожавани, че направо започват да си го изискват. Така че то е ясно – искате ли да усмивката им да грее като слънце, се дръжте с тях като с най-ценното същество на света.

К Лутат се между желанието да намерят истинската любов и съмнението дали тя всъщност съществува. Затова на тях са нужни постоянни доказателства за чувствата на мъжа отсреща. Не, че на останалите жени се са, но тук работата е по-сериозна. И най-малкото съмнение в него може да ги повреди емоционално. Да се вкарат във фантастичен филм и дори да съсипят нервите и връзката си.

Л – Всяка жена, чието име започва с буквата Л, е абсолютно любвеобилна натура, но и склонна към зависимости – алкохол, хазарт и т.н. Нейната психика е по-крехка, затова мъжът до нея трябва да й бъде много стабилна опора, като в същото време не и насажда чувство за вина. Нуждите й във връзката, а и не само, са някой постоянно да и напомня, колко способна и специална е тя.

М – Топло сърце, очарователна усмивка и огромни надежди за любовта. Обаче често прибързват – искат едва ли не сериозна връзка още след първата среща. Това им изиграва лоша шега почти винаги. Имат нужда от по-авантюристични и импулсивни действия. За по-ясно – точно такива като по филмите. Серенада в 2 през нощта, крещене пред всички, че са обичани, огромни букети в офиса и т.н.

Н – Абсолютна уязвимост, скрита под бодлива черупка. Тези уж костеливи орехи са едни от най-нежните души. Затова на първо място им трябва смелчага, който преглъща болката от убоденото, за да погледне по-навътре. А след това да вдъхва много мотивация и вяра в своята половинка, чието име започва с буква Н.

О  Големи мечтателки, за които само любимият човек е от значение. Те имат нужда от уединение с него. Не да обикалят шумните заведения в още по-шумни компании. Затова мъжът до тях също трябва да е домошар или поне да предпочете уюта и спокойствието пред купонясването с приятели.

П – Това са момичета, които винаги са привлечени от „забранените“ мъже – лоши момчета, обвързани мъже, шефове. Не, не бързайте да си правите лоши заключения. Това, че са привлечени, не винаги означава, че ще действат. Но споделяме всичко това, защото е ключов момент за тяхното щастие във връзката. Те имат нужда от мистериозност и от „лов“. В момента, в който усетят, че мъжът до тях им е в кърпа вързан, то просто спира да им бъде интересно.

Р – В началото са много отстъпчиви и склонни на компромиси. Но и тяхното търпение си има граници и те най-добре никога да не бъдат минавани. Всеки нормален мъж, който няма супер его и мания за надмощие, ще се чувства много добре до жена, чието има започва с буква Р. Тя не се нуждае от много, нито от нещо по-специално. Единствено не бива да се прекалява с добрината й.

С Дами, абсолютни естети. Обикновено и много природно красиви. Сърдечни, искрени, весели, те копнеят за любов. Както да получават, така и да дават. За щастието им е нужно само желание за размяна на чувства. Студените мъже може и да предизвикат любопитството им, но с течение на време ще им донесат само разочарование.

Т Много магнетични жени. Мъжете винаги се въртят около тях, дори често си имат по двама-трима влюбени до уши. Обожават секса, както и флирта. И въпреки това имат склонност към прекалено търпение и наивност. На първо място, те трябва да имат увереност в себе си и  уменията си. Самочувствие, което в техния случай си е абсолютно заслужено. Именно и това е ключовият фактор към щастието им – не само уверение за красотата, но и за високия им интелект.

У – Привърженици на дългите връзки и на спокойния живот. При тези жени не е толкова важно какво ги прави щастливи, а какво ги прави нещастни. И това е само и единствено конфликтният и агресивен партньор. За някои момичета той би бил вълнуващ, но не и за тези, чиито име започва с буква У.

Ф – Връзката с тези дами е трудна, но никога скучна. Те са избухливи, но и мили като котета. Менят често настроенията си и както се усмихват, така бият и шамари. За щастието им в любовта е нужна драматична страст и променливи емоции, блуждаещи между любов и омраза.

Х – На пръв поглед създават усещането, че са „на всяко гърне мерудия“. Но пък, ако трябва да сме честни, тези жени имат силен усет към правилните решения. Що се отнася до нуждите им в любовта, с риск да се засегнат, ще кажем, че си падат материалистки. За тях е важно мъжът, ако не богат, то поне да е амбициозен.

Ц – Тук имаме само два варианта или тази жена ще ви донесе безмерно щастие, или ще ви срине със земята. Но по-важното е, че това си зависи от вас. Ако искате да ви се случи първото, значи трябва да я обградите с обожание, но не и с натрапчивост. Да я направите своя, но не и да ограничите свободата й. Да се стремите към златната среда във всяко едно отношение, защото крайностите ви ще бъдат посрещнати само с лошо.

Ш – Често имате усещането, че не принадлежите на този свят. Че не се вписвате, всички са ви прекалено странни, а и те не ви разбират. Затова в любовта за вас важи с пълна сила мотото „Жената не трябва да бъде разбирана, а обичана!“

Ю – Влюбвате се лесно и във вас се влюбват лесно. Но истината е, че се страхувате от сериозното обвързване и неизменните промени и отговорности, които носи със себе си. Вярвате или не, вие сами държите мъжете до вас на дистанция, а после се чудите защо поведението им не е нежно и грижовно. Точно затова имате нужда от наистина точен мъж, който не се страхува да показва чувства, който да ви разтърси за раменете и да ви каже: „Обичам те, създадени сме един за друг, осъзнай го!“

Я – Вие сте дръзки, смели, понякога болезнено откровени. В същото време имате толкова много страст, че сте истински пожари в леглото. Но заради острия ви език, вие сте жените, които най-много имат нужда от търпение и разбиране във връзките си. Тоест човекът до вас не бива да се впечатлява от дребните неща, а да умее да вижда прелестта ви в цялостната картинка.

beu.bg

От витринатавиж всички

0
В рубриката на Burgascity.com, психотерапевтката и семеен консултант Катя Пенева отговаря на въпроси на читатели. Своите запитвания към нея, както и актуални теми, към...

Стилътвиж всички

0
Носенето на прозрачна блуза не е проста работа, защото съчетаването й с останалите дрехи може да даде на цялостната ви визия щипка сексуалност или...