My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Случаен минувач

Табелите със забрана за скокове от моста не спряха първите ентусиасти, прекарващи времето си днес на плажа. Около десестина смелчаци вече направиха по няколко скока.

Днес голяма част от бургазлии са в Морската градина и Северния плаж, където се радват на майското слънце.

Спасители засега има на първите постове, в близост до ресторант „Фиеста“, а флагът е червен заради вълните.

e-burgas

Плъх се разходи по площад „Тройката“ в Бургас за ужас на минаващите по това време бургазлии. Кадрите са заснети от мобилен телефон и ни бяха изпратени на електронната поща и бяха монтирани от нас. На видеото как плъхът решава да се отбранява и скача на човека, който го снима, след като е притиснат в ъгъла.

„Плъхът дойде някъде от подземната улица и се скри зад едно кошче, точно зад паметника на Альошата. В началото помислих, че е малка котка, но се движеше прекалено бързо и тогава разбрах, че е плъх. Над него кръжаха към двайсетина гларуса, които се опитваха да го хванат, затова той се скри зад кошчето за боклук. Реших да го снимам с телефона, защото мисля, че гледката на плъх на централния площад в града е най-малкото любопитна, ако не и смущаваща“ пише в писмото изпратено ни на електронната поща.

Припомняме, че на същото това място през лятото често подскачат жаби, които излизат от т. нар. Дупка на нереализирания ГУМ в Бургас. Гледката вече е обичайна за бургазлии, но шокира туристите, които се разхождат вечер по площада.

снимка: Фейсбук

Десетки се оказаха в капана на километрично задръстване тази сутрин по пътя към бургаския квартал Крайморие. Автомобилната тапа стигаше чак до изходите на бензиностанция Лукойл, видя репортер на BurgasCity.

снимка: е-BURGAS.COM
снимка: е-BURGAS.COM

Малко след 10,30 часа по групите в социалните мрежи се появи и виновникът за зверското задръстване. Оказва се, че колите са изчаквали лебед, който е решил да прекоси четирите платна на главния път.

Както се вижда на снимката, грациозната птица се разхожда спокойно на платното, необезпокоявана от никой.

снимка: Христо Иванов, (Prozac)

Валентина Борисова е от Варна и преди няколко дни е била в Бургас по работа. Варненката останала изумена от конкурентния на морската столица град, пише burgasdream.com.


 

Ето какво публикува тя Валентина в социалните мрежи:

„Вчера ми се наложи да отида до Бургас и ми се взе акъла. Започвам от морската градина, от където са и снимките. Асфалтирани алеи, подрязани храсти, чисто, чак свети. Няма капанчета, кръчми и подобни щуротии, плажът чист та дрънка. За коли изобщо не може и да се помисли.

Помотах се и из централната част на града. Синята им зона, явно работи, защото не само, че имаше места за паркиране, в малките странички улички, а и движение кой знае какво нямаше.

Чистотата на всички улици ме изуми. На има няма 5 крачки са наслагали кошчета за боклук, изглеждаха ми като каменни, но може и да са циментови, Във всяко кошче, чувал. По улиците няма никакъв боклук, дори и листа няма, абе фас не видях, толкова е чисто. Така е, не само на централната им улица, но и в страничните.

Казаните за боклук са в специални ограждения и около тях чисто, сякаш току що е изметено. Титан Бургас чисти града, но явно контролът и изискванията на общината са яки, за да има подобен резултат. Та в тази връзка призовавам нашите михлюзи в общината, да си надигнат задниците и да отидат до Бургас, да обменят малко опит.“


 

 

От витринатавиж всички

0
Броят на хората с Rh отрицателна кръв (Rh) е 15% от общия брой на населението на Земята. Има много предположения за това кои са...

Стилътвиж всички

Открий ме в спорта