40 детски отбора от цялата страна идват на футболен турнир в Бургас

40 детски отбора от цялата страна идват на футболен турнир в Бургас

Масов футболен турнир започва в Бургас днес и ще продължи до неделя. Участниците са от четири възрастови групи – деца, родени през 2007, 2008, 2009 и 2010 година. Организатор е ДФК „Звездичка“, със съдействието на Община Бургас и Зоналния съвет на БФС.

Общо 40 отбора от цялата страна ще вземат участие в турнира. За всички футболисти и отбори са осигурени медали, грамоти, купи, предметни награди, топки и сертификати за феърплей, като в Шампионска лига.

За наборите 2007 и 2008 двубоите през следващите три дни ще се проведат в новоизградения комплекс на „звездичките“ – „Театър на мечтите“. Набор 2009 ще играе на другата клубна база – „Звездичка Арена“, отново в к-с „Славейков“. За набор 2010 срещите ще са в зала „Електра“ на ул. „Янко Комитов 16 А.

В неделя, когато са срещите за разпределение на медалите, ще има срещи и на комплекса „Каменица Арена“, стопанисван от „Бургас спорт“. На награждаването ще присъства със сигурност почетният президент на бургаския клуб – червената легенда Анатоли Нанков.

* В прикачените файлове можете да видите график за всички предстоящи срещи.

Файлове и ресурси

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...