3D под у дома – новият хит в обзавеждането (ГАЛЕРИЯ)

3D под у дома – новият хит в обзавеждането (ГАЛЕРИЯ)

Скучно Ви е у дома? Сега трябва само да отидете в другия ъгъл на стаята, който магически ще ви пренесе на някоя спокойна поляна, в градския парк или защо пък не в морето.

Новият под е така разработен, че придава триизмерност на образите, в зависимост от кой ъгъл на стаята наблюдавате.

Любителите на оптичните илюзии и 3D киното вече имат възможност да пренесат страстта си у дома. Това е възможно благодарение на революционната идея за триизмерен под, превърнал се в най-популярната тенденция в интериора в последно време.

Подовете са така разработени, че придават триизмерност на образите в зависимост от това от какъв ъгъл ги гледате. Така можете за миг да се пренесете на зелена поляна, да походите по вода или да се разходите по морския бряг, залят с вълни, а всъщност да се намирате например в банята си.

Подовете са топли на допир, гладки и предпазват влажните помещения от поява на мухъл. Те са най-съвременната технология – своеобразен пробив в полимерните покрития.

Основните технологични достойнства на този вид подове са: цялостност, издръжливост на удар, пожаро и износо устойчивост. Тези подове притежават повишена химическа издръжливост. Превъзходството спрямо подовете изпълнени с други материали е, че този тип подове са идеално равни. Използваните за направата на пода компоненти не съдържат токсични материали и вещества, което свежда до минимум възможността за алергии – все по-сериозен проблем в нашето ежедневие. Материалът за направа съдържа основно с естествени съставки и притежава антибактериално действие, поради тази причина невероятно удобен за кухни и детски стаи. Лесно се поддържат и могат да издържат до десет години. Единствения минус е високата им цена.

Препоръчително е, когато изберете такъв под, да се спрете и на минимално количество мебели за обзавеждане на съответното помещение. По този начин красотата на 3D пода ще се разкрие в цялата си прелест:

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...