15-годишните Иван и Калина от Бургас пробиха напред в „Гласът на България“...

15-годишните Иван и Калина от Бургас пробиха напред в „Гласът на България“ (видео)

Две млади надежди от Бургас продължават участието си в „Гласът на България“.

15-годишните Иван Стоянов и Калина Енчева се изправиха един срещу друг в емоционален музикален двубой в тазвечершния епизод на реалитито, след като се оказаха в един отбор на поп иконата Влади Ампов – Графа.

Двете бургаски деца имаха за задача да изпеят Story of My Life на тийн идолите  One Direction.

Изключителното им изпълнение изправи ментори и публика на крака и предизвика бурни аплодисменти. Бургаската школа показа сила и допълнително затрудни избора на Графа.

„Много трудно решение! Вие пяхте като брат и сестра. Иван показа височи, а  Калина има характер – тя е силова певица. Двамата сте равностойни в тази битка“, каза Графа.

„Толкова ми се взе акъла, че нямам дар слово! Те са като ангелчета, това са ангелски глаове, това не е истина… Каквото и да става с вас трябва да знаете, че сцената е ваша и пътят е ваш! Вие нямате противник“, посочи Иван Лечев.

Калина и Иван буквално просълзиха всички с изпълнението си, но в крайна сметка Графа избра Иван, което даде възможност на останалите ментори да се възползват от опцията „кражба“ на изпълнителя.

Двама от тях – Иван Лечев и Поли Генова  натиснаха бутона и така влязоха в спор за Калина, което изправи младата певица пред още един труден избор.

Десетте секунди размисъл обаче я доведоха до отбора на Иван Лечев, за който талантливата бургазлийка мечтае още при появяването си на сцената на „Гласът на България“.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...