Ягодовото пълнолуние, което ще наблюдаваме на 17-ти юни сбъдва желания

Ягодовото пълнолуние, което ще наблюдаваме на 17-ти юни сбъдва желания

Rsute.ru

Пълнолунието е един от най-важните, а понякога и най-трудните дни в лунния календар. Астролозите обръщат специално внимание на тази лунна фаза. Смята се, че в момента на пълнолунието енергията на нощната звезда най-силно засяга всички живи същества и на първо място, разбира се, човек. Ето защо много хора се опитват да разберат предварително кога ще има пълнолуние.

За да разберете кога ще се случи пълнолунието през юни 2019 г., просто погледнете лунния календар. Там можете да намерите цялата необходима информация.

Според лунния календар за юни 2019 г. пълнолунието ще бъде на 17-ти. Заслужава да се отбележи, че не само точната дата е известна, но и точното време, когато нощната звезда ще достигне своя връх през текущия месец. Това ще се случи на 17 юни 2019 г. в 11.30 часа.

Луната, тъй като е единственият естествен спътник на Земята, има важна роля за астрологията. И до днес нейният произход е неопределен и все пак има множество научни теории по отношение на този въпрос. Едната от тях Хипотеза за произхода на Луната, която предполага, че Луната и Земята са възникнали по едно и също време.

Луната през юни е наричана ягодова луна, гореща луна или медена луна, заради цвета, които има по това време на годината. Ето защо ще бъде истинско удоволствие да се наблюдава. Но не само красотата на луната е важна през това пълнолуние. Този месец пълната луна изгрява в Стрелец в ранните часове на 17 юни. Този зодиакален знак извежда на преден план откритостта и любопитството. През юни ефектът на отваряне ще бъде по-осезаем. Това ще бъде благодарение на управляващата планета на Стрелец, Юпитер, която ще бъде особено голяма и ярка. Пълнолунието в Стрелец Стрелеца е най-авантюристичния и оптимистичен знак в зодиака. Той обожава приключенията и забавленията. Пътуването е неговата страст, а откровеността му не е любима на всички, но пък му носи уважението на околните. Ето защо това пълнолуние ще бъде насочено именно към тези аспекти: пътуване, откриване на нови места, повече откровеност и задълбочаване на връзките с околните.

Планирайте посещение на ново място, бъдете по-открити с хората около себе си, старайте се да гледате от позитивната страна на живота и ще забележите промяна. Вселената ще отговори на оптимизма ви с още повече оптимизъм и приключения! Влиятелни аспекти на това пълнолуние Поради аспектите, които представят това пълнолуние, можете да очаквате допълнителна доза фокус, оптимизъм и чувство на сигурност, докато преследвате целите си. Очаквайте да имате много вяра в способността си да накарате нещата да се случат. Ще имате достатъчно енергия да вървите напред. Използвайте я, за да вдъхновите както другите, така и себе си. Още добра новина е, че Меркурий е в съвпад с Марс, смесвайки енергиите на двете планети и ви дава умствената насоченост, от която се нуждаете, за да преследвате целите си.

Източник: vedmochka.net 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...