Шеф Токев връчи сертификати за професионални умения на ученици от ПГТ „Проф....

Шеф Токев връчи сертификати за професионални умения на ученици от ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров“

Шеф Андре Токев беше скъп гост на ученици, учители и ръководството на Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ в Бургас.

Целта на специалната му визита бе да връчи сертификати за придобити професионални умения на учениците, които миналото лято са практикували в негов туристически обект.

Шеф Токев изказа своите сърдечни благодарности към учениците за тяхното отлично представяне по време на работата им с него и благодари на учителите за високата професионална подготовка.

По време на гостуването си  шеф Андре Токев сподели част от своите професионални успехи и придобити умения по време на работата му в други европейски държави и подчерта, че трябва много упоритост и труд в пътя на изграждане на добрия професионалист. В разговора се очертаха някои от най – често срещаните проблеми при професионалното обучение, а така също се коментираха и възможните им решения.

„Най – важното за бизнеса в тази сфера е да обучи много внимателно и добре своите кадри, да ги изгради като отлични тесни специалисти, не само със знания, но и с точните и необходими умения“, категоричен бе Токев.

Шеф Токев покани учениците отново да се присъединят към неговия екип за работа през лятото, като спомена, че имат голям избор в неговите ресторанти, които се намират на различни места в страната. Има вакантни работни позиции за готвачи, сервитьори, помощник – бармани и други. Срещата с ръководството, учители и ученици премина ползотворно, като се обсъдиха предстоящи съвместни инициативи, които ще бъдат от изключителна важност за всички.

Още снимки

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...