„Хотел между тоя и оня свят“ е новата премиера на „ТАЛАНТИНО“

„Хотел между тоя и оня свят“ е новата премиера на „ТАЛАНТИНО“

След „Полковникът и птиците“, „Женско царство“, „Забравена от небето“ и „Глупаци“, ТАЛАНТИНО ви канят на премиерата на новия си спектакъл „Хотел между тоя и оня свят“, който ще се играе на сцената на Куклен театър – Бургас на 9 април от 19 ч.

Френско-белгийският драматург Ерик Еманюел Шмит ни отвежда на едно мистично и любопитно място, в хотел между земята и небето, където героите очакват да се реши съдбата им. С великолепното си чувство за хумор авторът ни разкрива историята на всеки един от гостите на хотела, както и причините за попадането им там.

Какво би се случило, ако на такова място попаднат спортен журналист, магьосник, бизнесмен, чистачка и младо момиче? Актьорите от трупата чрез своите герои влизат в сложни взаимоотношения и комични ситуации, които преобръщат възгледите им и променят техните съдби. А някъде там дебне и любовта…

Хореографията в спектакъла е на Златина Амелева, а режисьор е Станимир Карагьозов. Ролите се изпълняват от Зарко Караганчев, Галина Русева, Милена Илиева, Николина Петрова, Петър Хубеков, Ралица Станишева, Станка Цветкова и Стефан Маринов.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...