Хороскоп за 8 февруари

Хороскоп за 8 февруари

Pinterest

Овен 21 март – 20 април

Днес всичко ще става по трудния начин. Ще ви се наложи да прилагате силови подходи, за да прокарате идеите и амбициите си. На всички нива ще се изисква да влагате повече усилия, да се защитавате и нападате, да бъдете безкомпромисни там, където не ви правят копромис и не ви влизат в положението. Ако точно днес заминете за чужбина може дълго да не се върнете или да си уредите допълнителен престой. Не се препоръчват оперативни намеси по отношние на тазобедрената става, жлъчката и черния дроб.

Телец 21 април – 20 мй

Ще се наложи да се правят реформи, но генерални и животопроменящи, а не повърхностни и замазващи положението. Някъде ситуацията е опряла до кокал и ще излезе от контрол. Може да се влезе в открити противопоставяния и битки на интереси. Не е ден за публични изявления, тълпата и неуправляема. Препоръчва се пост и въздържание, отказ да се влиза в чужда територия на влияние и да се манипулират околните. Отварят се огромни апетити. Конкурентните битки се изострят и не могат да се овладеят.

Близнаци 21 май – 21 юни

Тежък и риков ден за родените в първата декада. Днес и утре Марс и Луна ви гледат в опозиция от знака на Стрелеца, а Нептун от Риби долива масло в огъня на болезнените амбиции и претенции. Бъдете внимателни със стимулантите. Може да се възобнови старата ви алергия или да проявите непоносимост и негативна реакция спрямо колега и близък. Трудно овладявате чувства и импулси. Това ще даде възможност на враговете да ви провокират и накарат да си изпуснете нервите. Увеличете самоконтрола. Днес сексът разболява и вреди.

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на болезнени рокади и революционни промени в начина ви на работа и живот. Настроени сте безкомпромисно към грешките на другите, но никой няма да отстъпи, дори и да не е прав. Стремежът е да се завладяват чужди територии, да се подлива вода, да се оказва натиск в най-болезнените места. Дипломацията е натикана в ъгъла. Бъдете внимателни и не действайте първосигнално. Някой има намерение да вади с вашата ръка горещите кестени от огъня. Не се наемайте да играете посреднически роли в защита на чужд интерес.

Лъв 22 юли – 22 август

Битките и разправиите на другите ще ви разчистват пътя. Така може да се окажете единствен кандидат за местата, за които се бият спорещите. Влизате в ролята на третия, който печели, когато други двама се карат. Ден на лъжи и интриги. Трябва да сте много добре подготвени, за да водите играта и да си докарате печалби. Залогът е голям, апетитите трудно се контролират и който захапе кокала няма да го пусне. Ден на невъзвръщенците, на тези които се отказват вече да се борят на местна почва. Тълпата може да бъде опасно провокирана.

Дева 23 август – 22 септември

Родените в първата декада ще изживеят болезнени моменти на битки и отхвърляне. Ще ви захапе конкуренцията, може да се появи уличаващ ви материал или нещо друго подмолно и провокиращо пряката ви дейност. Лесно може да влезете в открити схватки. Постарайте се да запазите самообладение. Днес емоциите не са добър съветник, а болезнената ви ревност и амбиция може да ви направят лесна мишена. Не отивайте в крайности. През уикенда нещата ще се оправят, ще мислите и действате различно, умно и методично.

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят се свързва с отровите, алергиите, преследването и маниакалните депресии. Слабоволевите се отказват от битката, а силните действат безкомпромисно. Не е ден за преговори, особено ако усещате, че имате жесток и нелоялен противник. Всичко ще става по втория начин, завоалирано и скрито. Не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите и не провеждайте по възможност различни интервенции. Но това е и ден за разбиране, покаяние и прошка. Простете, ако можете на близките, които в нараняват.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на безкомпромисни битки по върховете и на неорганизирано недоволство в низините. Кой както може използва и мачка другите. Днес и сексът разболява и може да ви докара компромат. Смирете апетитите, осигурете си защити, не тръгвайте с голямата кошница и не влизайте в конфликти. Реформите ще се прокарват с насилие и страдание за дадена група. Недоволството и у дома ви нараства. Младите открито се противопоставят на старите. Контролирайте гнева и по възможност отложете пътувания. Ден на невъзвръщенците.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в първата декада може да бъдат провокирани по най-незначителни поводи, а за по-големите да не говорим. Луна и Марс във вашия знак провокират болезнени емоционални реакции спрямо всичко и всички. Все нещо ще ви издразни, ще се намери кой да ви бръкна в раната и да я подлюти. Конкуренцията напипва слабото ви място, близък ви изневерява по един или друг начин, а и вие не стоите мирни и сте загърбили дипломатичния подход. При такова положение може да се очакват само болки и разочарования.

Козирог 22 декември – 20 януари

Не с подавайте на гнева, контролирайте емоциите максимално, за да не си докарате професионални и здравословни проблеми. Ден на крокодила, кой както може ще ви захапе, ще ви завлече с пари и голи обещания. Манипулаторите са в стихията си, намират се посредници за всичко. Дистанцирайте се от битките на работното място, не участвайте в интриги и не се поддавайте на провокации. Сега е момента за доброволна жертва в името на децата. Може да поемете негативите от прибързаните действия на близък. Конфликтите се изострят.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес се нарушават всякакъв тип диети. Нещо ще ви засърби и заболи, ще преминете определената граница. Събуждат се старите страсти, които вечно са ви наранявали. Контролирайте се максимално, не търсете повод за скандали и заяждане. Не се препоръчват колективи изяви и участия в демонстрации на сила, които странични фактори и хора провокират. Не се превръщайте в знаме на чужди интереси, ако искате да успете. Ограничете контактите, отложете и любовните срещи. Днес сексът, особено на чуждо, разболява и вреди.

Риби 20 февруари – 20 март

Родените около 1 март да бъдат особено внимателни. От една накриво казана дума или непремерен жест може да пламнат скандали и семейни войни. Не пренасяйте проблемите от работата у дома и обратното. Точно днес не изневерявайте и вечерта се приберете навреме. С голяма вероятност ще ви спретнат компромат и ще бъдете изложени на опасност. Може да пострада работата и политическата ви кариера. Предстоят болезнени елиминации. Не посягайте към чашката и не позволявайте да ви провокират.

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Планирайте преход в нова среда, на ново работно място, в нов дом или в чужда страна. Постарайте се да използвате всяка възможност за лично и духовно израстване. Животът ви ще се стабилизира, ще намерите нещо търсено отдавна и ще се натоварите с нови ангажименти. Изискването е да не сърдите Темида. Платете навреме данъци и такси.

Родените днес ще бъдат хора на риска, ще са безкомпромисни в пътя си към върховете на славата. Имат болезнена амбиция. Постарайте се да я туширате, а не да я провокирате. Няма да се спират пред нищо, за да постигат целите си.

Неблагоприятно за зачеване, вероятно е да се раждат деца с мутации и увреждания. Заченатите днес ще бъдат изключително честолюбиви. Другите ще ги приемат не за това, което са в същност.

Източник: monitor.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...