Хороскоп за 7 ноември, вторник

Хороскоп за 7 ноември, вторник

Pinterest

Овен 21 март- 20 април

До обед имате повече свобода на действие, но и опасности от раздвоение на съзнанието. Моментите на колебание ще бъдат използвани. Не позволявайте да ви убеждават в нещо, което ви се струва рисково, но примамливо и неустоимо ви привлича. Родените в първата декада до вечерта може да затънат в дългове, да изпаднат в неприятни и рискови положения, но да привлекат любовта. Венера вече не ви гледа в опозиция. Отложете пътувания и делови срещи за следващите дни. Щадете очите.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

Телец 21 април – 20 май

Тези, които добре ви познават ще се опитат да ви примамват с екстри и подаръци, с обещания за печалби и любов. Вероятно е нищо от обещанията да не се случи и получи. Може да попаднете на фалшификати, да се излъжете в преценката и да загубите в играта на чувствата. От днес Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Трудно ще се справите с ласкателите и с тези, които играят по тънката струна на амбициите и чувствата ви. Не започвайте нищо важно, отложете старта на новите инициативи и взимането на важни решения.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на рискове и неприятно противопоставяне у дома и на работното място. Старите и младите не се разбират, а странични лица и фактори опитват да се възползват от това. Може да попаднете в мрежи за наивници, да направите рискова стъпка или вложение, с което да застрашите семейния бюджет и отношенията с партньори. Отнасяйте се с подозрение към всяка нова идея. Не давайте възможност на никого да оперира с ваши собствености и лични данни, да управлява имотите и бизнеса ви. Не се месете и в чуждия избор.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли

Денят започва с конфликти и клюки, които ще разбъркат отношенията у дома и на работното място. Не бързайте да правите избор. Откажете се от неща, които биха ви стрували скъпо. Към обед нещо ще се промени и ситуацията ще започне да се изчиства. Ще се обаждат хора готови да ви съдействат в работата и в бизнеса. Разчитайте на стара връзка, обадете се на тези, с които в миналото сте се разбирали и действали заедно. Позволете и на старата любов да се върне, но не повтаряйте старите грешки.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на всевъзможни спекулации. Работата ще върви, ще направите силен ход, с който ще вкарате конкуренцията в кошарата на принудата и в бъдеще ще я стрижете и доите. Но в областта на чувствата отношенията ще се променят в негативна посока. Внимавайте с обвързванията. Това е най-неблагоприятният ден в месеца за годежи и сключване на брак. От днес и Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Вероятно е емоционално въздействие, на което трудно ще устоите. Не правете избор, останете си у дома.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

Дева 23 август – 22 септември

Поне до обед не предприемайте нищо отговорно и сериозно. Денят се свързва с паяка и неговата мрежа. Оплетени сме в мрежи от лъжи и завоалирани действия. Трудно ще разберете мотивацията, която движи околните. Очертават се предателства. Не позволявайте на странични хора и фактори да управляват живота и отношенията ви. Тенденцията е да получавате неверни информации целящи да ви обезоръжат и провокират негативни реакции. На работното място сте подложени на тест, който не се прави по правилата.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври

Започвате с амбиция и желание за действие, но до края на работното време ентусиазмът ви спада, оплитате се в неприятни и рискови отношения и може да претърпите загуби. Не се доверявайте на никого. Проверявайте важните неща лично и не правете предложения, особено за брак. Венера напуска вашия знак, отношенията се объркват, а и тонът на работното място ще се втвърди, независимо дадените обещания. Съветът е да не се месите и да не позволявате намеси. И утре пътят ви ще е като бягане с препятствия.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Негативите в живота на околните се превръщат в позитиви за вас. Венера навлиза в Скорпион. Любовта се завръща в живота ви с предложения и покани. Бъдете внимателни. До обед не бързайте с даването на обещания и с обвързването с непознати. Дайте шанс на тези, които познавате добре. Каещите се грешници се завръщат, не ги отхвърляйте. Моментът е критичен за връзките. Може да се възползвате от нечия слабост или безизходица, да постигнете и вземете каквото искате. Проблемът е, че днес нищо не е истинско.„

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада са на прага на грешен ход, който ще им коства много. Това е най-лошият ден за избор. Няма значение дали ще направите крачка напред в бизнеса или в любовта. Точно тази крачка ще ви ограничи, притесни, провокира и обсебва след това. Съветът е да останете където сте. Ако може останете си у дома или поне до обед не предприемайте нищо важно на работното място. От няколко страни ще ви притискат, ще се опитват да ви въздействат и използват. Днес всеки избор е грешен, не си струва да се рискува.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари

До обед действате по утвърдената програма. Не си позволявайте отклонения от поставените задачи, ако не искате да претърпите загуби. Следобед навлизате в труден период и в следващите дни за всичко ще ви трябват много повече усилия и търпение, за да върви работата и нещата у дома да са добре. В хороскопа ви се задейства кръст на планетни сили. Този ден носи предимство на хората работещи самостоятелно, а Козирогът по принцип е „самотен ездач”. Точно такава тактика ще ви помогне да не се забърквате в рискови ситуации.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на паяка, но и на човекът-паяк готов да помогне на изпадналите в нужда. Ще се наложи да правите отстъпки, но на всички нива защитавайте правата и свободите си и бъдете готови да окажете съдействие на близък в труден момент. Проблемът, които може да си създадете е в областта на чувствата и любовта. От днес Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Очаквайте опити за влизане в личното ви пространство. Трудно ще удържите поривите на страстта и може да позволите да ви манипулират.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Риби 20 февруари – 20 март

Родените в третата декада попадат в опияняващи положения, в които ще губят усета си за нещата. Поне до обед не взимайте отговорни решения, особено ако някой неустоимо ви подтиква към действие в определена посока. Почти в края на работното време може да имате предимства, когато натрапниците вече са се отказали от намеренията си да ви обсебват и използват. Важните действия отложете за следващите два дни, когато ще имате нужното покровителство, ще сключвате изгодни договори и ще се радвате на истински чувства.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е единица. Всичко предприето до края на годината ще ви носи стабилизация, ще позволи да се сключат изгодни договори и да се тръгне в печеливша посока. Имате възможности за разширение на семейството, за брак, деца и внуци. В следващата година ще има на кого да се опрете, да разчитате и да се радвате.

Родените днес имат артистични и художествени дарби и таланти. В живота ще ги движат опияняващи страсти, чувства и любови, които може да окажат положително или отрицателно въздействие, ако се отиде в крайности. За тези деца има само черно и бяло, полутоновете липсват.

Критичен ден за зачатие. Може да се родят деца с генетични мутации и с дарби за силно емоционално и телепатично въздействие над околните./monitor.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...