Хороскоп за 7 декември, четвъртък

Хороскоп за 7 декември, четвъртък

pixabay.com

Овен 21 март – 20 април

Днес може да направите удобни и желани от другите собствените си амбиции и намерения. Ще заплените някого и в любовта, но и сами може да попаднете в капаните на страстта. Давайте си точна сметка за това докъде може да стигнете и на какви компромиси сте съгласни. Проверявайте получените информации по няколко канала. Ако ви предложат една идея или проект, не бързайте да се обвързвате. Направете обстойно проучване, огледайте всички плюсове и минуси и в следващите дни влезте в играта.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес сте в ролята на хитрата сврака, която с двата крака ще падне в капана. Ще ви предлагат привидно изгодни оферти, ще се хванете в мрежата на амбицията, ще ви изнудват и притискат с компромати. Не давайте информация за себе си, за работата и бъдещите си проекти. Най-неблагоприятният ден за лично и делово обвързване. Ако сключите някакъв договор, бъдете сигурни, че екстрите ще са за другия. Не се женете и не правете предложения. Интересите ви се сблъскват с тези на силни противници.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще си спестите много време и нерви, ако отложите важната работа и деловите срещи за утре. Този ден ви дава привидни предимства, които ще действат като капан за наивници. Както и да постъпите ще дадете повод за атака. Бъдете внимателни с информациите, които получавате. Нещо не е така както ви се представя и изглежда. Ако реагирате, без да сте проучили как в действителност стоят нещата ще се изложите и ще попаднете в капан. И порокът дебне, предлага залъгалки и екстри, на които може да клъвне всеки лаик.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Всичко предприето днес в бъдеще ще се тълкува като авантюра, като нещо недомислено и недоизпипано, вредно и неприятно обвързващо. Останете където сте, не предприемайте стъпки в нова посока, дори и да ви предлагат примамливи варианти и оферти. Бъдете сигурни, че има уловка, която трябва да се постараете да откриете или да не се захващате с предложенията. Работете сами, на свой терен и със свои средства. Не теглете кредити, отложете за утре важните делови въпроси и ще пожънете успех. Лош ден за годежи и брак.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес ловците са направили хайка. И лъвът е тръгнал на лов и няма да остане с празни ръце. Ще успеете да получите и да си вземете каквото ви е нужно. Ще притиснете длъжниците си, ще отблъснете конкуренцията или ще я примамите в неизгодна за нея позиция. Ден на паяка и неговата жертва. Лесно се оплитаме в мрежи от пороци и лъжи. Не планирайте извънслужебни мероприятия и веселби, които не бихте могли да контролирате. Може да получите изкушаващо предложение. Не се лъжете да клъвнете на въдицата.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Може да получите предложение, в което най-важните информации или са скрити или не са представени достоверно. Тече зарибяваща програма. Предлагат се стоки и услуги, които не отговарят на пазарните условия и на написаното на етикета. Сега е момента да тествате всичко като прецизна Дева, да изследвате всеки детайл и да не се съгласявате на съмнителни оферти. Ограничете контактите с нетрезви хора, не си позволявайте да посягате към чашката, ако се чувствате в чужда среда. Всяка слабост ще бъде използвана.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ако ограничите контактите с непознати и с хора, които винаги са склонни да ви провокират ще имате успешен ден. Нищо не бива да се прави без обмисляне и съгласуване. Лош ден за всякакъв тип обвързване. Старите връзки няма да ви подведат, но новите, които ще осъществите ще носят в себе си изкушаващи варианти целящи да ви използват. Не реагирайте на случайни обаждания. Денят носи опасност от раздвоение на съзнанието, така че стойте далече от алкохола и стимулантите. Лъжата ще бъде излъскана до блясъка на истината.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома, работете самостоятелно и намалете контактите до минимум. Така ще си спестите неприятни сблъсъци на интереси и позиции. Може да попаднете в мрежите на ловки мошеници. Стойте далече от масовите сбирки, не работете в екип и не споделяйте идеите си. Шефовете ще ви предложат на пръв поглед изкушаващ вариант за работа и заплата, но във всичко ще има някаква уловка. Родените в първата декада да спазват закона и разпоредбите, както и обещанията си.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес действаме задкулисно, завоалирано и прилепващо. В любовта сте на път да привлечете този, когото отдавна преследвате и желаете. Ден на мрежата. Изпробват се всякакви уловки, залагаме капани и падаме в тези на някой друг. Така взаимно си вредим, изчерпваме силите си и влизаме в неравностойни връзки. Голямото ви любовно постижение ще се окаже поредната илюзия. Не посягайте към алкохола, ако има да вършите важна работа. Може да ви предложат престижна позиция, ако се съгласите на някои заробващи условия.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Действайте тактично и дипломатично и ще постигнете повече от другите. Опитайте да се справите сами, да не влизате в зависимости и да не теглите заеми. Отложете за утре и срещата с любовта, ако искате да имате равностойни позиции. Проверявайте всичко, което ви предлагат на ниска цена. Не споделяйте идеите си в суров вид и точно днес не продавайте талантите си на непроверени посредници или продуценти. Всичко ще се пресява през ситото на нелоялната конкуренция. Който се хване, хване, за другите играта продължава.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не нарушавайте закона и предписанията. Лесно може да влезете в нерегламентирани връзки, от които трудно ще се отървете в последствие. Не се обвързвайте в съвместни договори и не сключвайте брак. Стойте далече от хора, които се стремят да се прилепят към вас и да използват личния ви потенциал. В момент, когато се почувствате гузни или длъжни някому ще задлъжнеете и ще изпаднете в зависимости. Не споделяйте идеите си с шефа и приближените му. Днес работите за чужд интерес. Постойте край огън, обмислете всичко.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Много от нещата, които ще узнаете и ще ви кажат днес ще бъдат лъжа или поне няма да отговарят на цалата истина. Върви зарибяваща програма, свързана с раздвоение на съзнанието и опити за въздействие по всички възможни начини. Целта е печалбата и отнемането на престижни позиции. Денят се свързва и с нравствената чистота. Мислено се откажете от всичко вредно и разболяващо. Време е за покаяние, но това сякаш отдавна е забравено като вариант в отношенията. Ограничете контактите максимално и не споделяйте идеите си.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Излизате от лична година двойка, донесла отлив и трудности в партньорските връзки. През 2018 г стабилизирате положението си у дома и на работното място. Очертава се възможност за преход в нова среда, за преместване на ново място тук или в чужбина. Семейството ви може да се увеличи. Чакайте деца и внуци.

Родените днес ще се издигнат високо, но и от високо може да паднат, ако попаднат в неблагоприятна среда и странят от закона. Животът ще им предложи много екстри и любовта на феновете, каквито със сигурност ще имат. Възпитайте ги в дискретност към свои и чужди тайни.

Заченатите днес ще имат изключително магнетично привличане. Ще е трудно да се устои на чара и обаянието им. Ще се възползват от тези си таланти и дарби и при възможност ще спекулират./monitor.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...