Хороскоп за 31 декември, неделя

Хороскоп за 31 декември, неделя

Pinterest

Овен 21 март – 20 април

И не помисляйте за тежка работа и поемане на допълнителна отговорност. Този ден изисква концентрация над себе си, над нуждите на тялото и душата. Направете се красиви, използвайте нов продукт и техника за разкрасяване и се постарайте да бъдете неотразими вечерта. От утре ще навлезете в рисков период, затова тази вечер не прекалявайте с алкохола и храната. В този ден може да се освободите поне от една тежест и проблем, които ви пречат да бъдете щастливи и да живеете по-добре. Не оставайте сами тази вечер.

Телец 21 април – 20 май

Полезните вещества и мисли прекрасно циркулират в тялото ни в този ден. Доставете си радост, намерете място за физическо възстановяване и релакс и си починете добре преди празничната вечер. Постарайте се да изглеждате на ниво и да оберете овациите с визия, излъчване и тоалет. Може да се наложи да отидете на две места. Не е изключено да са ви нужни и два тоалета за вечерта. Бъдете предвидливи и правете промените в движение. Не бива да нервничите, проблемите ви бързо ще се решат.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на преход от едно място на друго и от едно състояние в друго. Вечерта е добре да се съберете с единомишленици и приятели. Коледата е семеен празник, а на тази Нова година е добре да бъдете с тези, с които в бъдеще ще вървите заедно напред в бизнеса и амбициозните инициативи. До утре на обед всяка среща и разговор е от значение и ще определи състава на новия ви екип и новият ви предмет на дейност. До вечерта ще отпаднат поне някои ограничения, които ви пречат да бъдете себе си и при тези, към които се стремите.

Рак 22 юни – 21 юли

Покрай подготовката за празничната вечер намерете време и за себе си. Не оставайте за последния момент избирането на тоалета, грима и оглеждането в огледалото. От значение е да изглеждате добре и отпочинали вечерта, когато може да се окажете и център на внимание. Предстоят срещи важни за бъдещето ви и това на децата. Не планирайте тежки физически натоварвания и активни мероприятия за следващите два дни, когато може да имате проблеми и да не се чувствате на ниво.

Лъв 22 юли – 22 август

Ако може да си го позволите поглезете се в този ден, намерете време за сауна и масаж или за друг тип релаксиращи и ободряващи процедури. За вечерта планирайте среща на две нива, едната с роднини, а другата с единомишленици и приятели. Ще получите нова информация, която ще промени отношението ви към някого и ще налага обсъждане и промяна в плановете за бъдещето. И ако тази вечер сте ангажирани семейно, то утре непременно намерете време за среща с партньорите или екипа. Предстои да се вземе важно решение.

Дева 23 август – 22 септември

Не си поставяйте тежки и отговорни задачи, не взимайте присърце подготовката за вечерта и оставете ако може някой друг да се натовари или да ви помогне в приготовленията. Очертават се проблеми и неочаквани кризисни ситуации, които ще ви настроят агресивно и може да отнемат от лустрото, излъчването и блясъка ви. Намерете време за релакс и ободряващи процедури, независимо кой какво иска от вас и какви претенции има. Няма да се чувствате добре, ако сте неглиже, а и здравето ви е нестабилно.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес всичко лесно се усвоява, движите се превъзбудено и оптимистично и дори да се появи проблем бързо ще го решите. Пътувайте, позволете си приятни и ободряващи процедури. Този ден помага да се избавите от минали тежести и проблеми. Но още в утрешния ден родените в първата декада ще изживеят нещо притеснително и натоварващо и може да поемат несвойствен ангажимент. Не планирайте до 3-и рискови пътувания и излишно натоварване. Останете където сте тази вечер и бъдете внимателни.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един магичен ден за вас, в който поне една неприятност ще изчезне. Ще се справите с възникналите проблеми и задачи и ще намерите време за себе си, за приятните моменти с хората, които обичате. Навлизате в успешен тридневен период, в който може да получите по-големи подаръци от тези на Коледа или в живота ви да се появи този, когото отдавна очаквате. В момента превключвате на по-висока скорост, амбициите ви нарастват заедно с възможностите и шансовете за успех. Каквото си пожелаете ще го имате.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден с тежка и натоварваща програма, с изисквания и претенции от страна на околните и с едно присъствие, което ще ви натежи. Движете се по линията на най-малкото съпротивление, но съпротивлението от страна на децата и близките трудно ще преодолеете. Всеки тегли в неговата посока и не се съобразява с вас. Очертава се пренапрежение и желание да се оттеглите от голямата веселба и да останете насаме с най-близките или със себе си. Още утре обстановката се разведрява, чакат ви приятни моменти.

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят е чудесен, проблемите лесно се преодоляват, изчистват се отношенията и се провеждат важните за бъдещето разговори. Отделете време и за себе си, направете си разкрасителни процедури. Вечерта бъдете сред свои и близки хора. Не планирайте тежки физически натоварвания или преходи в планината. По възможност не предприемайте и пътувания на 1-2-и. Предстои ви рисков период, с неочаквани семейни или здравословни проблеми. С повече внимание и разбиране ще овладеете ситуацията.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Приятен, релаксиращ и успешен ден и за вас. Чакайте гости и гостувайте. Не отклонявайте покани. Търсете начин да бъдете с тези, които обичате и чувствате близки. Всичко има тенденция да се подреди по неочакван и устройващ ви начин и дори неща тръгнали наопаки ще поемат в правилната посока. Някой ще пътува, друг ще дочака желани гости и като цяло този ден ще бъде незабравим за повечето от вас и по-приятен от миналите празници. Доставете си радост за сетивата, за тялото и душата.

Риби 20 февруари – 20 март

Ще ви е трудно, ще поемете тежестите на близките и децата, ще подреждате масата, ще гласите подаръците и поне една непредвидена ситуация ще ви затрудни. Не рискувайте излишно. Намерете време да помислите и за себе си. Облечете новия тоалет, движете се оптимистично и нещата ще се подредят. Утре ще се събудите с чудесни мисли, настроение и желание за пътуване, за промени и за нещо необикновено като изживяване. Животът ще ви предложи възбуждащи  и стимулиращи моменти, проблемите ще се забравят.

Ч.Р.Д.

Навлизате в лична година деветка, която бележи край на определен жизнен цикъл. Излизате от младостта или от детството. Ще се наложи ревизия на планове и намерения, лична и професионална инвентаризация. Ще се появяват ограничения по пътя ви, ще се налага да влагате много повече усилия и труд и в най-дребните начинания. Но това е година на преход в нова среда, в която ще се развивате и печелите в следващата силна и плодоносна 2019г.

Родените днес са деца с висок коефициент на интелигентност. И ако другите са картите в една колода, те са джокера, който може да замести всеки един от нас, независимо на каква позиция се намира. Имат мисия за подобряване бъдещето на света и в частност на България.

Заченатите днес ще живеят дълго, но ще бъдат изцяло подвластни на капризите на съдбата и на случайността. Много малко неща в живота им ще зависят от тях самите./monitor.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...