Хороскоп за 25 декември, понеделник

Хороскоп за 25 декември, понеделник

armradio.am

Овен 21 март- 20 април

Честита Коледа, пожелайте си нещо. До обед на всички нива действа вербалната магия. Не бъдете многословни, не коментирайте чуждите действия и постъпки. Не си позволявайте да излъжете, ще си докарате главоболия още в следващите дни. Следобед посетете близки и роднини. Всеки жест и подарък е от значение. Може да си признаете греховете и да получите опрощение. Окадете дома. В организма ни се включват фините енергии.  Мислено изгорете черните мисли в пламъка на свещта. Пътувайте, изживейте някакво приключение.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

И във вашия дом влиза Коледния дух с много подаръци и благопожелания за новата година. Събираме се под елхата, с близките и децата. Пътувайте. Следобед навлизаме в период на биохимични трансформации. Бъдете внимателни в приказките и коментарите. Думите лекуват, но и разболяват. Вървите към нова връзка и нова любов, която ще излекува проблемите ви. В този ден може да си направите сами лекарство, да намерите лечебно за вас място или човек способен да излекува душата ви. Спазвайте правилата.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще ви е трудно, ще бъдете на едно място, а ще ви се иска да сте на друго. Смирете се, опитайте да изживеете щастливи мигове, независимо ситуацията и нещата, които ви липсват или са ви в повече. В момента се напасвате на нови отношения и начин на живот. На вратата чука и едно ново партньорство. Окадете дома, пожелайте си нещо и опитайте да сбъднете нечии желания. Ще имате моменти на самота и разочарования. Махнете с ръка и отминете. Бъдещето ще донесе нови възможности и варианти.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Пътувайте, посетете лечебни мета и хора, които винаги ви действат ободряващо и стимулиращо. Навлизате в период белязан с шанс за нова любов и неравностойна връзка. Вече и Венера ви гледа в опозиция от знака на Козирога. Възможно е да останете от два стола на земята, ако си позволите изневери. Днес имате повече степени на свобода, но на всички нива трябва да знаете докъде може да стигнете. Следващите два дни ще ви засипят с проблеми и неудобства, които е вероятно да си причините днес с присъствията или отсъствията си.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Денят ще мине, ако не весело, то ведро и оптимистично, с приятни моменти и срещи, с разходки след природата, с посещения подновяващи връзки и присъствия на определени хора в живота ви. Не се включвайте в чужди проекти. Точно днес не водете битки за каузи, пари и територии на влияние. Релаксирайте, намерете лечебно място и поговорете с тези, които ви успокояват и действат стимулиращо. Планирайте за утре до обед важен разговор. Чакайте изгодно предложение и покана.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Честита Коледа. В хороскопа ви действат натегнати аспекти. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не пътувайте, ако някой от близките ви не е съгласен или има нужда от вас. Постарайте се да останете извън играта, която някой играе не по правилата. Прекарайте този ден в тихи семейни занимания, на спокойно и здравословно място. Не развявайте като свое знаме чуждите идеи, а своите запазете в тайна, докато не ги реализирате. Отложете за утре до обед важните срещи, които не търпят отлагане.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Позволете си релаксиращи и разтоварващи моменти. Не е ден за работа и поемане на чужд ангажимент. Ако се намесите в нечий избор в следващите два дни ще изживеете неприятни и рискови моменти. Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Козирога. На прага сте на неравностойна връзка, вероятно по естеството на професионалните ви ангажименти. Не си позволявайте да се намесвате в отношенията на други двама. Ден за прошка и покаяние, за щастливи мигове с децата около елхата.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

За вас се очертава прекрасен коледен ден. Чакайте подаръци, които ще запомните и дълго ще ви радват. В момента вие сте галениците на съдбата. Рогът на изобилието ще се изсипе върху вас и в следващите месеци ще получавате предложения, ще се радвате на придобивки в дома и на още нещо, за което не знаете или само се досещате. Семейството ви има тенденция да се увеличи, пригответе още един стол и прибори. Ще сънувате сънища показващи истинското ви предназначение и това, с което трябва да се занимавате в бъдеще.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Венера напуска вашия знак. Взимате решение за окончателни раздели, за прекратяване на безперспективни и вредни връзки. Този ден носи за вас „имунизация” против неравностойните партньорства. Ще обръщате повече внимание на работата, на личния си и професионален интерес. Пожелайте си нещо до обед и то ще се сбъдне. Следобед е време да си простим взаимно прегрешенията, да уточним отношенията и да направим най-добрия избор за семейството и близките. Пътувайте, посетете роднини.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Навлизащата във вашия знак Венера ще попадне в прегръдката на Сатурн. Тенденцията е да влизате в неравностойни, но това не значи вредни връзки. Вървите на среща с бъдещи благодетели и спонсори, към хора способни да оценят дарбите и талантите ви. Ако чувствате, че сте загубили ценна връзка, обадете се, върнете се, направете крачка към прошка и помирение. Утре ситуацията вече няма да е във ваша полза. До два дни и здравето ви ще е нестабилно. Прекарайте този ден на тихо, ведро и благо място, сред тези които обичате.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Още със ставането си пожелайте нещо и ще го имате. Денят сбъдва благите пожелания. И сънищата показват в каква посока да насочите личните си дарби и амбиции. Посетете тези, към които имате дълг или се чувствате виновни. Сега е момента да даваме и получаваме прошка. В организма ни се включват фините енергии. Ще оцените една ситуация повече с вътрешното си чувство на обич, отколкото с мислите за приходи и печалби. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно и разболяващо.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

От днес в живота ви ще се появи нов стимул, нов човек или ситуация, която ще ви радва и носи много любов. Венера вече ви гледа в хармоничен аспект. Обадете се на тези, които ви липсват и търсете поводи за запознанства с тези, които отдавна харесвате без да правите нужната крачка към тях. Помолете се, молитвите и пожеланията се сбъдват, стига да не вредят на нечии интереси. И сънищата ви са изпъстрени с идеи и ориентири, които показват важната и стабилизираща за вас крачка и посока. Разчистете терена за новото, което идва.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Навлизате в лична година тройка, която ще ви помогне да завладеете нова пазарна ниша и да затворите производствения си цикъл. Основната ви битка в момента е за лична самостоятелност. Не позволявайте някой друг да прави избора вместо вас. В желанието да предпазят децата си родителите действат като спирачка за талантите и чувствата им.

Родените днес притежават артистична и художествена дарба. В тях гори Божия искрица, която може да запали огъня на славата и известността. Риби и Скорпиони винаги ще ги покровителстват и подкрепят. Един ден ще изпълняват някаква важна общочовешка мисия

Заченатите днес ще имат ярък и изпълнен с пътешествия живот. С работата и талантите си ще лекуват обществото и хората, които влизат в досег с тях.

Източник: monitor.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...