Хороскоп за 18 декември, понеделник

Хороскоп за 18 декември, понеделник

Pinterest

Овен 21 март – 20 април

Ще имате една блага утрин, в която може да предприемете самостоятелен ход, без да се съобразявате с околните. С напредването на деня ще се изострят проблемите, които сте оставили да се решават сами. Ще се наложи личното ви участие в избора на близки и колеги, ще се натоварите и с чужди грижи и така ще увеличите своите. Навлизате в двудневен труден за работата и бизнеса ви период. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции. Не взимайте окончателни решения, проучвайте ситуацията. Здравето е нестабилно.

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

Телец 21 април – 20 май

Денят започва с възможност да направите отдавна замислен ход. Между 07ч. 40 мин. и 08ч. 30 мин. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва, но е благоприятно положение, което ни освобождава от зависимости и ни оставя на собствения ни избор. Ако в този един час направите бебето ще му осигурите щастлива карма и живот-награда. Навлизате в тридневен силен и стабилизиращ период. Не е изключено до 21-и да получите повишение и преназначение, осигуряващо стабилни доходи. Пожелайте си нещо тази сутрин.

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в третата декада ще имат напрегната програма, ще с опитват да се изскубнат от неприятни задължения и наложени отговорности, но трудно ще им се получи. Все пак до 08ч 30 мин. може да направите самостоятелен ход и да парирате някои неприятни атаки. След това ще влезете в коловоза на задълженията, които никой от приближените ви не е разчистил. Поне до обед не се занимавайте с нищо съществено, ако не искате да бъдете настъпени по мазола, предизвикани и ощетени. Доминирате в края на работното време.

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет 4

Здраве -4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Станете рано и по най-бързия начин свършете това, което искате да ви донесе успех и освобождаване от неприятни задължения. Този час от 07ч 40 мин. до 08 ч. 30 мин. може да ви осигури възможности, права и пълномощия, които не се дават всеки ден. В този момент нито доброто помага, нито злото вреди. Тъкмо ще имате възможност да проверите доколко сами може да се оправяте в трудни ситуации. Към обед навлизате в период на противопоставяне и професионални проблеми. Ще ви се стоварят и задълженията на колега.

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес може да извлечете полза от чуждата нерешителност и комплексираност. Независимо в какво положение е поставен Лъвът, той се държи като такъв и ще бъде център на внимание. Присъствието ви на всички нива ще обърка и стресира, ще кара околните да се свиват и самоограничават и така да ви правят път. Денят започва с равно количество добро и зло. Само един жест може да наклони везните. Бъдете максимално дипломатични и ще привлечете подкрепа. Днес преминаваме на нова навивка на развитие.

Работа -5

Пари -6

Любов -6

Късмет -5

Здраве -5

 

Дева 23 септември – 22 октомври

Съветът е да не бързате, да изчаквате, да не тръгвате с рогата напред сутринта. Родените след 13-и септември сами ще се вкарат в неприятности и задължения. Към обед ще се отворят благоприятни възможности, ще получавате изгодни предложения и поръчки. Ако не може да прецените какво да изберете изчакайте до утре, когато ще се събудите с ясното чувство за полезното и вредното. Днес е добре да събирате информация, да приемате предложения, но още да не давате окончателен отговор с кои от тях ще се занимавате и кога.

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Важното свършете по възможно най-бързия начин. Сутринта имате повече свобода на действие и възможност да предприемете стъпки, които все отлагате. Към обед поне една врата ще се затвори, ще навлезете в неблагоприятен в професионално отношение период и ще трябва да поемете задълженията на колеги. Не планирайте раждане със секцио. Денят е слабо енергиен. Не си поставяйте нормативи и не си позволявайте тежки физически натоварвания. За 19-20-и не планирайте важни професионални инициативи.

Работа -4

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Пожелайте си нещо сутринта. Опитайте отново в посоката, в която сте получавали откази. До 08ч. 30 мин. може да свършите работа, която в миналото не е ставала и да се преборите с врагове и страхове. Тази сутрин сме оставени на собствен ход. Добре е всеки да направи крачката, която сърцето и душата му одобряват. Използвайте този ден за проучване и планиране, за преговори на всички нива и за срещи с потенциални партньори и спонсори. Навлизате в силен период, в който не само Дядо Коледа, но и съдбата ще ви поднесат подаръци.

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За родените в третата декада утрото носи просветление, вдига пелената на невъзможното до момента и дава предимства в личния избор. Към обед вече шансовете намаляват, отново се капсуловате в отговорности и задължения, които ще се трупат едно след друго и ще ви отдалечават от това, което наистина искате и мечтаете. Направете си стройна план-програма за празниците. Побързайте с резервациите. До три дни от живота ви ще изчезне тежест, която влачите отдавна. Ще може да си позволите нещо отдавна мечтано.

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на притеснения и притискане за родените до 1 януари. Сутринта има един час зареден с блага енергетика и с право на личен избор за всеки. До 08 ч. 30 мин. може да направите своя силен ход. Към обед Луната навлиза във вашия знак и задвижва програма за пътувания и промени в следващите дни. Някой ще уреди и творческа командировка, ще съчетае полезното с приятното, ще повлияе и на избора на партньора. Този ден ви дава възможност да се издигнете на ново ниво по спиралата на личната си амбиция. Чакайте и повишение.

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Този ден поставя равенство между задълженията и желанията. Приключете едното, за да имате другото. Сутринта сме оставени на собствен ход, личният ни избор е от огромно значение. Направете крачката, от която сте се притеснявали. Към обед искате или не, но трябва да влезете в коловоза на задълженията. Съветът е да не се товарите прекалено физически, да щадите сърцето и да не се нервирате за неща, които не може да промените. Ориентирайте се към проучвания и планиране. До два дни не предприемайте нищо съществено.

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Тежко начало на деня за родените в третата декада. Побързайте и до 08ч. 30 мин. направете това, което ще помогне да избегнете някои натоварвания. Очертават се проблеми с родители и деца, а на работното място и с шефовете, които ще ви стоварват чужда отговорност. Разчистете терена на връзките, върнете си дълговете и не взимайте нови. Преминавате на нов етап на развитие в отношенията. Някой ще се отклони и ще напусне личната ви орбита на влияние. Оставете децата да си вървят по пътя. Не се месете в чуждия избор.

Работа -4

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

Ч.Р.Д.

Навлизате в лична година петица. Тя ще донесе промени в работата и в начина ви на живот. Ще се устроите на ново място, ще пътувате и ще се освободите от неприятни задължения. Планирайте промените, които ще ви помогнат да живеете по-добре, на по-приятно и удобно място.

Денят е слабо енергиен и неблагоприятен за раждане особено с планирано секцио. Другото е въпрос на лична карма. В този ден не е добре да се намесваме в живота и избора на другите. Родените в интервала 07ч. 40мин. – 08ч. 30 мин. ще имат щастието сами да определят живота и личния си избор, без да търпят намеси от странични фактори.

Заченатите днес точно в този един час ще имат светла карма и изплатени вече задължения и ще изживеят живот-награда. Неблагоприятно за зачеване след това. Тъмнината още не се е разнесла./monitor.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...