Хороскоп за 17 април

Хороскоп за 17 април

Овен 21 март – 20 април

Край с планирането и размислите. Време е за действие, ако не искаш да останеш на опашката за пари и късмет. Всяка крачка в нова посока ще носи успехи и предимства пред конкуренцията. Вечерта Луна и Венера се целуват в нощното небе. Любовта няма да ви подмине. Препоръчва се интензивно физическо натоварване, срещи, пътувания и командировки, които ще ви отворят път към перспективни договори и нови връзки. Старайте се да не нарушавате закона, да спазвате указания и предписания. Внимавайте и с компроматите.

Телец 21 април – 20 май

Чудесен творчески и любовен ден. Луната бърза на среща с Венера във вашия знак. Ще изживеете нещо вълнуващо, ще ви направят предложение. И на работното място не оставайте в пасивно изчакване. Преследвайте неотклонно целите си, явете се на конкурси и прослушвания. Облечете новите дрехи, покажете нова визия и възможности и не пропускайте шансовете си. Някой върви и към изневери, които може да доведат до раздели и разводи. Любовта в лицето на Венера е в точна опозиция на Юпитер – планетата на закона.

Близнаци 21 май – 21 юни

Активизирайте се, опитайте да бъдете навсякъде, където имате интерес и където желаете да контролирате хода на събитията. Пасивният човек ще претърпи поражение и даже може да се разболее. Във въздуха витае агресия. Настройте се на самозащита и нападение, за да не бъдете в числото на жертвите. Започват битки, които в началото ще се водят с усмивки и даже с целувки, но още утре ще бъдете изправени пред тежък избор къде и с кого да бъдете. Не продължавайте с изчакването, заявете твърда позиция.

Рак 22 юни – 21 юли

Не оставайте нищо скрито в душата, нека няма и сянка на съмнение в решенията и действията ви. Направете своя решителен ход в работата и в любовта. Вървите към нови запознанства, а някой планира странични срещи и изневери. Не е изключено да хванете и партньора си в крачка. Денят е зареден с повишена възбудимост и емоционалност. Изкушенията дебнат отвсякъде. Вечерта ще видим Луна и Венера заедно в знака на златния Телец, а това положение дава материална окраска на любовта. Всеки търси ползата.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес трудно ще останете пасивни, особено в любовта. Тази вечер е провокативна, емоциите ще вземат връх над здравия разум. Изневерите ще ви костват много. Със сигурност ще ви спретнат компромат и ще ви вкарат в източваща и ограбваща програма. Днес и лъвът ще си намери майстора, ще бъде приласкан и вкаран в клетка, от която няма излизане освен след развод или брак. Бъдете внимателни във връзките, признайте си всичко навреме и не смесвайте работата с удоволствията. И сънищата са тест докъде може да стигнете.

Дева 23 август – 22 септември

Излезте на светло, уредете си делови и лични срещи. Излъчвате сила и обаяние. Този ден може да ви донесе нова работа и нови запознанства, които ще сложат начало на перспективна любовна връзка. Ако стоите в пасивно изчакване някой друг ще се пресегне и ще ви вземе шанса, който се е затичал към вас. Не оставайте сами тази вечер, обадете се на тези, които владеят и изгарят мислите ви и се опитайте да бъдете щастливи заедно. Препоръчват се изяви в модни конкурси. И творческата ви активност ще бъде възнаградена.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес работата се преплита с любовта. Вероятни са срещи поради деловите ви ангажименти, които в бъдеще ще добият емоционален и любовен характер. Нищо не е за пренебрегване. В живота ви може да се появи спонсор и покровител, човек който ще насърчи не само талантите, но и личното ви обаяние и творческа активност. Като добавка може да се очаква и материална подкрепа в бъдеще. В този ден съдбата среща двама, които ще се допълват в търсения и лични нужди. Препоръчва се и по-голяма физическа активност.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на изкушения и компроматни войни. Родените около 10 ноември може да бъдат изловени в крачка в поредните изневери. Ще понесете тежко и информация за изневерите на партньора. Връща се бумерангът от миналото. Обаждат се хора, които сте забравили, но те има какво да ви кажат. Една изповед ще обърка планове и ще промени съдби. Във въздуха витае някаква особена агресия и настойчивост. Трудно ще се измъкнете от неприятни разговори и разкрития. Настройте се на самозащита, а не само за атака и настъпление.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Вътрешната ви енергия се активизира. Натрупани във времето чувства търсят поле за изява. Обадете се на любимите и бъдете заедно. Не чакайте втора и трета покана. Пасивният човек днес даже и травми може да получи. Препоръчват се всякакви форми на физическо натоварване. Не позволявайте на енергията ви да се вкисне в някой вътрешен орган и да ви разболее. Сега е момента да покажете какво можете, кого обичате и към какво се стремите в бъдеще. Ден за точене на сечива, за преглед на наличностите, инструментите и колата.

Козирог 22 декември – 20 януари

Препоръчва се по-голяма активност както в делови така и в емоционален и любовен план. Съчетайте работата с удоволствията. Тази вечер вървите към любовно изживяване, което ще влее свежа струя в живота ви. Родените около 10 януари може да станат обект на фатално привличане, което ще ги ожени или разведе. Някой ще използва и претвори в работата си целия този емоционален заряд. Може да създадете своя шедьовър или бебе да направите. Заспали чувства и страсти се събуждат, вътрешната ви енергия търси поле за изява.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Бъдете внимателни, особено ако сте на път да изневерите. Вероятна е опасна компроматна атака, която ще засегне не само вас, но и обекта на сраста ви. Тази вечер не си позволявайте да отсъствате от дома и да изоставите личните си ангажименти. И на работното място смесвате чувствата със задълженията. Някой със сигурност ще се възползва и ще ви изнудва. Ще се окажете между два огъня и ако задълбочите лъжите ще плащате повече. Днес и утре не бързайте със съвместните инициативи и не споделяйте излишно.

Риби 20 февруари – 20 март

Прекрасен вдъхновен и зареден с емоции ден. Оглеждайте се, любовта върви до вас. Тази вечер си уредете среща, а през деня търсете начин да прокарате творческите си идеи. Бъдете настойчиви, рекламирайте продуктите си, изявете се на модния подиум и развихрете талантите си. Хората на изкуството може да създадат шедьоври, да завладеят сцената и да получат дълго очакваното признание. В утрешния ден ще се събудите с прозрение за работата, която трябва да свършите сами, за да ползвате сами и облагите от нея.

Източник: monitor.bg

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...